Friday, February 24, 2012

ermmm syukurr REZEKI yg x DISANGKA


salam semua




syukurrrrrrrr alhamdulillah , bukan di beli .. bukan di beri oleh hubby tapi pemberian dari seseorang yg sgt2 membantu memberikan semangat utk akak terus maju .. insyaallah kak , kita sama2 usahakan ye kak ekekek .. terima kasih atas pemberian yg sgt2 bernilai ini ..
x terfikir utk ieda memiliki ini .. semoga akak dimurahkan rezeki selalu .. aminnnnnnnnnnnn ;))

ps ; dah dekat seminggu dapat .. segan nak publish awal2 .. paparan bukan utk bermegah2 , sekadar mengucapkan terima kasih kepada si pemberi dan pembakar semangat buat akak .. cayuk2 ieda .. ekekek ;)

25 comments:

  1. wow kak..dpt free ke kak..ya Allah beruntungnyeee..murah rezeki akk eh..
    nti habaq kt akk tu..el pun nk satu bolehhh :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. bestnya =)

    ReplyDelete
  3. bestnya...dapat free lak tu.murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. wow! org yg bertuah je dpt free ni kak :)

    ReplyDelete
  5. Wah...best tuh...murah rezeki akak..:)

    ReplyDelete
  6. Ya Allah! bestnya ieda! jeles! takder ke org nak bagi free kat akakn benda ni??? murah rezeki orang yg memberi tu!Org yg menerima pun sama la

    ReplyDelete
  7. bestnyer kak..sapelah yang baik hati tu..

    ReplyDelete
  8. Ieda...meh kenalkan sapakah kakak yang bermurah hati bagi kat awak tu..he he he..

    ReplyDelete
  9. wah beruntung ye...itu la rezeki kan tak sangka msh ada yg sudi kasi kan...

    ReplyDelete
  10. Kak Iedaaaaaa!!
    Nak pinjam boley?!!
    Hik3!!!
    Alhamdulillah!!
    Rezeki.. ;)
    TC & Happy Weekend!! ;)

    ReplyDelete
  11. Rezeki jangan ditolak...
    Syukur..Alhamdulilah...
    :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki Akak!!! Bestnya, nak pinjam buleh? Hihihi

    ReplyDelete
  13. buat ape nak segan2 :)

    seronok tengok teman-teman happy dengan rezeki yg mereka perolehi..alhamdulillah, congrats yea :)

    ReplyDelete
  14. Bertuahnye akak.. Alhamdulillah..rezeki akak..^^

    ReplyDelete
  15. wahh tumpang happy!! sure lagi berdesup2 update blog lepas nihhh ;).
    caiyok caiyokkk!!

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, alhamdulillah kak...

    ReplyDelete
  17. salam Ieda..Alhamdulilah,mmg bertuahbya ieda dpt hadiah mahai camni.Semoga pemberi hadiah ni terus dimurahkn rezeki.Aminnnnnn

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..

    tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia?

    ReplyDelete
  19. wahhhh... bestnyer kak... dpt free erk????
    dah rzki akak tuh....
    haishhhh... akak xnak bg saya ker???? hehheeheh.....

    ReplyDelete
  20. semoga trus bersmgt ye kak ieda!!!

    ReplyDelete
  21. Wah! Samsung galaxy tab tu.. jeles2... *sambil menadah tangan mintak doa klaw2 ada yang sudi hadiahkan samsung galaxy tab kat zwan.. HEHE

    ReplyDelete
  22. wahh..memang murah rezeki lah sapa yg hadiah kat akak ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...