Wednesday, February 22, 2012

doakan KEBAHAGIAAN mereka ~ lisa & yusry


salam semua

umum mengetahui tarikh pernikahan mereka semakin hampir .. even akak punn x sabar nak tgk si gadis manis lisa nie bersanding dengan jejaka macho yusry nie .. aduhhhh seyes cakap wajah yusry dah semakin matang dan lisa dah nampak kewanitaan nyeeeeee .. semoga mereka berbahagia .. aminnnnnnn


Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi Astro Ria. Abang Nara terkagum sebentar melihat bidikan gambar-gambar yang diambil untuk projek ini.



 




sumber : abang NARA


ps : sebak dengar berita pemergian adik kepada salah seorang staff di UCSA ini, khabarnya kemalangan jalan raya pagi nie tadi  .. alfatihah buat arwah , sedih sbb staff akak tu berada di sabah skrg kerana bertugas .. salam takziah buat keluarga arwah dan kawan akak tu ..

24 comments:

  1. menghitung hari...hehee.masjid akad dah berpndah ke lain.kalau kat masjid besi,saya serbu...

    ReplyDelete
  2. weeding of the year lagi le gamaknye nie kan kak...harus tgk nie...mesti grand abis nie...dah le lieya minat lisa nie hihihi

    ReplyDelete
  3. Emmm...lom sah lg dah polok2 ya?:D

    Al-fatihah tuk kluarga Arwah kawan ieda tu.Mesti kawan ieda tu sebak hatinya..dah la jauh brtugas.
    Dgr berita2 kematian ni...mmg sedih.Tp setiap yg hidup pasti mati kan...

    ReplyDelete
  4. intan la slh sorng peminat stia dorang..x sbr nak tgk wedding dorang..
    alfatihah utk adik staff kat tpt keje akk ye..moga2 rohnye dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  5. nak nikah dah, tak sampai seminggu, uhuhuh... moga jodoh kekal ke akhir hayat, to Abg Yusry, jadilah suami yg baik n dik Lisa, jadi la isteri yg baik n bijak atur umah tangga... (heheh..mcm dowang baca je komen saya ni kak ieda) hehehe...

    ReplyDelete
  6. AKHIRNYAAAA...
    moga jodoh kali ni kekal hingga k akhir hayat

    ReplyDelete
  7. alahai sweet la couple ni...sama padan sama santek...

    ReplyDelete
  8. semoga jodoh mereka panjang ke akhir hayat.amin.

    dan salam takziah utk fmly kwn akk~Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  9. semoga jodoh mereka berpanjangan hingga ujung nyawa...

    ReplyDelete
  10. Ada yg menyusur kebahagiaan dan ada juga yg sedang dlm kedukaaan ieda... moga sahabat ieda tabah dgn ujian ini

    ReplyDelete
  11. semoga jodoh mereka berpanjangan....

    ReplyDelete
  12. sy mmg suka dkt mereka berdua ni.. bg saya mmg secocoklah dorg ni.. mg mereka kekal hingga akhir hayat... InsyaAllah..

    ReplyDelete
  13. moga jodoh mereka berdua berkekalan..amin.

    dan al-fatihah jugak..

    ReplyDelete
  14. Semoga mereka kekal bahagia.

    Takziah utk kawan kak ieda & al-fatihah utk arwah.

    ReplyDelete
  15. harapnya mahligai yang yusri bina tuk kali kedua nie kekal sampai ke akhir hayat..amin...dan al-fatihah buat kawan adik akak...

    ReplyDelete
  16. Nice pic!

    Salah sorg PG Shutterspeak tu my cousin...hehe

    Sga Lisa & Yusri bahagia hga ke syurga...

    ReplyDelete
  17. selamat berbahagialah hendaknya....
    takziah untuk keluarga kawan ieda tu...

    ReplyDelete
  18. semoga jodoh mereka berpanjangan smpai hujung nyawa kan kak.

    ReplyDelete
  19. suwit tul yusry ngan lisa ni kan kak
    moga2 rumahtangga derang kekal n bahagia hgga hjg nyawa

    alfatihah tuk arwah

    ReplyDelete
  20. oo esok dorg nikah ek..

    takziah utk opismate akak tuu..

    ReplyDelete
  21. Dua-dua sweet...

    Takziah untuk kawan akak & AL-FATIHAH.

    ReplyDelete
  22. semoga dorang berbahagialah sehingga ke syurga...

    ReplyDelete
  23. cantiknya.. klasik sgt...

    ReplyDelete
  24. happy for them too..

    al-fatihah n takziah dekat berita kecik kat bawah tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...