Friday, February 3, 2012

DIPUKUL KERANA SURUH BELI MAKAN ~ kasihan artis ani mayuni


salam semua

adehhh nie ape gile ke suami dia nie .. memukul isteri tanpa usul periksa .. ker dah gile ?? dah x siuman ?? eh same lah kan maksud dia .. hurghhhhhhhh ... x sayang bini ke ? ingat bini tuu haper ?? binatang ??

elooooooooo binatang sayangkan anak tau ! atau meroyan kuut huhuh  .. jgn lah jadikan wanita nie hamba dan melepaskan geram ikut suke aje .. sakit ati dgr dan sgt2 simpati .. terkejut punn ada ..


ANI...pengajaran buat suami 
KUALA LUMPUR: Penyanyi dangdut dan pelakon, Ani Mayuni membuat laporan polis mendakwa dipukul dan ditendang suaminya selain kepalanya turut dihentak ke dinding bilik di rumah mereka di Desa Rejang, di sini, semalam.

Dalam laporannya, Ani atau nama sebenarnya Aishah An Nur Osman, 33, berkata, kejadian yang berlaku kira-kira jam 8 pagi itu menyebabkan dia mengalami kecederaan di kepala, tangan, dada dan leher.

Sebelum kejadian itu, Ani dikatakan menghubungi suaminya yang berada di luar rumah dan memintanya membeli sarapan. Bagaimanapun, sebaik pulang ke rumah kira-kira 30 minit kemudian, suaminya terus meluru masuk ke dalam bilik dan mengasarinya.

Bagaimanapun, artis yang popular dengan lagu Sedap itu bernasib baik apabila abang kandungnya yang kebetulan datang ke rumah menyelamatkan dia daripada terus dipukul. 

sumber : metro

lama juga x dgr kisah dia nie , yelah sejak dia kawin .. ingatkan ok dan bahagialah kan .. hurmmmm macam hal dlm dunia nie .. kisah artis macam itu dan ini .. tapi bila kes pukul2 , mendera dan sebagainya ini , hati x leh tahan dari nak marah dan simpati .. 

adoiii cer kalau kena pada diri kite sendiri , ha macam mana ?? .. melawan tak ?? kalau akak sorry yeee .. lawannnn , jgn sampai kita dicederakan .. jerit sekuat hati uhuhuhuh .. uishhh minta selisih lahh kan , jgn jadi macam tuu

19 comments:

  1. eB pn samer kak. eB lawan. tapi musti ader yg msk campor. 'insan itu' . kalo dh x suker, baek camner pn, ttp eB yg akan slh kan? hu3

    ReplyDelete
  2. sesekali kena tegur juga eb dgn "insan itu" , sampai bila eb nak hidup dengan kata2 dia terhadap eb .. eb kena fikirkan .. buat x tahu kita ada batasnya ..
    kena bersuara dengan tegas , agar dia paham kita x suke cara dia masuk campur hal rumahtangga kita ..

    tapi eb sekiranya si "insan itu" adalah MIL @ FIL @ org2 TERDEKAT kita .. eb kena rujuk org2 tertentu utk mengetahu bagaimana cara utk melembutkan hati dia agar eb x selalu dipandang selalu salah dimata dia .. insyaallah dikk
    banyakkan berdoa .. pasti ada jalan penyelesaiannya .. ;)

    ReplyDelete
  3. tak sangka..kan??/
    padahal dalam sehati berdansa tengok suami dia macam ok je..

    kalau ye pun ada tutur kata salah laku si bini tu tak payah la nak gunakan kekerasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah teringat masa sehati berdansa .. tapi dah lupe wajah suami dia huhuh

      Delete
  4. Ya allah siannya Ani diperlakukan macam tu, mmg klu amarah menguasai diri mcm nilah jadinya...mintak jauhkanlah...tak dpt bygkan dipukul Dan ditendang Suami sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah .. sian dia .. merah mata menangis kan
      x sampai hati
      akak rasa ada yg x kena nie .. sure ada
      x kan org normal leh tetiba tendang terajang isteri kan
      huhuhu isteri yg siang mlm dipeluk huhuhu

      Delete
  5. kenape la ye suh beli makanan pun mengamuk sampai camtu sekali.

    ReplyDelete
  6. apa mslh ni...minta2 t.tjadi pd kita...takutttt

    ReplyDelete
  7. Apa punya jantan laaa . Ops! :(

    ReplyDelete
  8. harap dia tabah je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah .. kita org luar hanya mampu cakap macam tuu
      dan berharap ianya tidak terjadi dlm kehidpuan kita ..
      insyaallahhh ;)

      Delete
  9. Ni la jadik klu bertindak mengikut nafsu amarah je..erm...

    ReplyDelete
  10. ntah ape la yg tak kena dgn otak laki dia tu..sampaikan mintak beli sarapan jadi gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye dikk .. minta beli sarapan tuu
      bukan ape lah sgt kan
      pelikkk ..

      Delete
  11. Syaitan dah naik ke mata tu...

    ReplyDelete
  12. owh memang lama tak dengar cite cenggini

    ReplyDelete
  13. eida..tak tau nak kata apa..bukan suruh beli emas ke ket ke rumah ke..beli sarapan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu tulah kak
      bukan suh beli yg bukan2 kann
      saya pun pelik tapi rasanya ada sebab musabab yg lain nie
      hanya mereka yg tahu ..

      Delete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...