Friday, February 3, 2012

Dinner @ KENNY ROGGERS ~ akhirnya


salam semua

akhirnyaaaa dpt jugak akak makan kenny logersss nie .. ha amikk .. 1st time nie ader lak org belanja mauu tak nyee kan .. suke senyum sampai ke telingga x leh cakap lahh kan .. TQ to my lil BRO .. ahahah dia belanja sbb ada rejeki lebih main " saham " jeng jeng jeng .. cissss dia main diam2 , masa tuu siap akak skodeng dengan adik akak saham2 dia tuu ahahaha mana aci untung sendiri je .. mau jugak !! ..

ok lah berbalik pada makan kenny rogers nie kan , masa nie akak makan time rehat jaga ayah di sepital .. kami bawa ummi makan dan x beritahu ayah makan dimana sbb risau ayah terasa nak makan .. terpaksa bohong ayah cakap nak makan dekat2 hsp sahaja .. bukan ape .. x nak lah dia berasa ati sbb makan tanpa dia kan .. memang makan tuu pun x plan .. kebetulan juga .. ;)

ok lahh jom layan pic2 nie .. nak cerita satu persatu malas betul .. maklumlahhh mood nak bercuti kan .. sok2 akak sambung layie ;)


me & my sis .... tgk .. tgk .. kemain suke sbb org belanjeee .. ahahah lepas nie nak bawak anak dan hubby lak .. kena dtg layie .. best giler makan sini ... 
pueh hati ;)

  yaaa nie lah lil BRO akak yg belanja kami petang tuu ;) semoga murah rejeki mu dik .. aminnn aminnnn ...

drinks we order ... rm 5.50 satu , yg jeli tuu mahal sikit rm 9.50 ... ;)

  this is for me RM 17.90

my mom RM 17.50 jugak ! 

my lil bro RM 17.50 

sandwish rm 5.50 .. x hinggat dahhh ;)

paling x tahan dia punye muffin lahhhhhhhhhh huhuhu nangis uuu .. sedap sgt .. x sampai hati nak makan huhu , yang ini memang dah dlm set order kami cuma kami boleh pilih perisa lahh .. paling sedap perasa pisang dan oren ! ...

ok sehingga berjumpa layie ..


SELAMAT BERCUTI SEMUA 

DAN

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL



22 comments:

  1. Wah...dh lame tak makan KRR. Dolu, Yayansmum pnh keje kat KRR Times Square, tiap2 hari dpt mkn best..hehe.
    psstt!akak...muffin tu bkn perisa oren, Vanilla la..hehehe..sy paling suke vanilla, mmg superb! (^_^)

    ReplyDelete
  2. muffin kenny rogers terbaek.ko buat akak kecur air liur petang dah lama tak makan kat kenny rogers.

    ieda selamat bercuti bersama family tercinta ye : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bercuti akak
      lepas nie pi KRR kak .. sedapppp ;)

      Delete
  3. memang sedap..hehe, terliur ni, selamat bercuti utk akak dan keluarga yea..

    ReplyDelete
  4. besh2..
    aritu makan abis kt rm70 baru 3 org makan .. adeh
    nk makan xleh selalu2.. kdng2 leh lew

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tul dik .. aritu makan dekat 150 huhuh
      sib baik org belanja
      kalau nak bawak family bolehhh tapi x lah selalu kan ;)

      Delete
  5. kak iedaaaa....macam tau2 je izan mengidam nak makan KR ni. last time pegi masa kembar masih kecik! tgk pics tu rasanya nak makan semua je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloor cian dieee ... sok gi dik
      jgn x pergi tau .. nanti akak lak susah hati ;)

      Delete
  6. kak iedaaaa....macam tau2 je izan mengidam nak makan KR ni. last time pegi masa kembar masih kecik! tgk pics tu rasanya nak makan semua je...

    ReplyDelete
  7. diet sy tercabar tgok makanan ni..

    ReplyDelete
  8. nyum..nyum...sedapnye..
    belum jejak kaki ke kenny nih..
    one day..;)

    ReplyDelete
  9. Oh sedappnyerr!! malangnya kat tempat akak takder kenny Rogers..komang tulla! Selamat menyambut Maulir Rasul !

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu ye ke akak ..
      aloor macam saya mcD pulak x ada di tempat saya huhuh

      Delete
  10. hamboi n3 ni menggoda nafsu makan ai betul la akak
    sedappppppppppppppppppppp nyer

    ReplyDelete
  11. mmg sedap KR ni kak ditambah2 lg kalau org belanja.bertambah2 sedapnya.mmg terbaik muffin dia kan.cari2 gak respi muffin camni tp masih belum jumpa...selamat bercuti kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kalau RS boleh buat muffin macam nie .. adoiii bestnyaaaaaaaa ;)
      selamat bercuti dik .. ;)

      Delete
  12. lama tak makan kat Kenny Ragers ni..mm yum yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas nie en zarul bolehlah gi makan ;)

      Delete
  13. tulah masalah sikit sbb saya dok jauh hampir dgn Nilai..takde nampak restaurant ni

    ReplyDelete
  14. perghhh muffin memang superbs kan kak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...