Saturday, February 18, 2012

bila suami berfikiran SYAITAN dan JAHIL


salam semua

ya allahhh ... ya rabbiii apa nak jadi dengan manusia zaman ini !!! .. saban hari kita didedahkan dengan pelbagai isu dan kejadian mengenai perubahan dan perkara2 pelik dan jijik yg dilakukan oleh umat manusia diakhir zaman ini ... bila membaca kisah keJAHILAN seorang suami ini , timbul kesedaran bahawa betapa pentingnya tuntutan islam dalam institusi kekeluargaan .. betapa pentingnya suami , isteri dan anak2 sentiasa mengamalkan cara2 dan nilai2 islam dalam kekeluargaan .. 

ianya semua bermula dengan didikan dan tunjang agama yg kuat dari awal didalam diri individu tersebut , dengan itu terlahirlah suasana kedamaian dan keharmonian dlm rumah tangga , seterusnya kita mempunyai minda dan otak yg normal utk memilih calon2 suami , calon2 isteri yg baik dan insyaallah menjamin masa depan kekeluargaan kita ..

huhuhu sedih memikirkan betapa kasihan dan simpatinya akak pada wanita ini kerana sanggup diperlakukan sedemikian rupa ... di mana nilai KASIH sayang kepada isteri sebelum perkahwinan itu berlangsung ?? sehingga sanggup si suami yg selama ini dicintai memperlakukan dia sebegitu rupa ??


Lepas nafsu kencing muka ISTERI


KANGAR: Tidak tahan dilayan suami seperti binatang setiap kali melakukan hubungan kelamin sejak lima tahun lalu, seorang isteri nekad lari dari rumah dan membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kota Setar, Kedah, kelmarin. 

Dalam laporannya, wanita berusia 38 tahun itu mendakwa suaminya sering melakukan ritual jijik apabila bukan saja suka meliwatnya, malah akan kencing ke mukanya selepas setiap kali mereka bersama.

Mangsa dan suaminya yang berusia 43 tahun berkahwin hampir 20 tahun lalu serta dikurniakan tiga anak tinggal di Bintong, di sini, sejak beberapa tahun lalu.

Pada awal perkahwinan mereka melayari bahtera rumah tangga secara normal, namun selepas menjalin hubungan sulit dengan seorang wanita lima tahun lalu, dia mula meliwat dan kencing ke muka isterinya setiap kali bersama. Kali terakhir dia melakukan perbuatan itu pada 15 Februari lalu.

Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Abdul Rahman Mohd Noordin berkata, mangsa juga mendakwa suaminya mudah naik angin dan memukulnya jika keinginannya untuk melakukan amalan seks keji itu tidak dituruti.

petikan ; DISINI


ya allah ya tuhannn ku , ku bermohon padamu saban hari saban waktu , kau jauhkan lah kami2 isteri2 ini dari diperlakukan sedemikain rupa mahupun sebaliknya ... pelihara kami dari segala kejahatan dan kemaksiatan di muka bumi ini sehinggalah kau menjemput kami ... 

lindungi dan pelihara diri kami2 , suami2 kami , anak2 kami dari di uji dengan perkara2 diluar batasan ini .. ya allahhh sesungguhnya semua ini adalah dugaan dari mu yg maha berkuasa , janganlah kami diuji sebegitu rupa .. lindungi kami ya allahh !! aminnnnnnnnnnn

semoga wanita ini tabah dan redha atas ujian dari allah

11 comments:

  1. ya allah..mcm2 dunia skarang ni...

    ReplyDelete
  2. ya Allah
    jenis manusia apakah ini...jenis suami apakah ini
    dah giler ke..sggup wat gitu kat isteri
    sian betul lah kt isteri beliau
    dah lah wat hubungan sulit ngan org lain..xmalu dok beromen ngan bini pas2 kencing plak
    adoyaiiiii baik toksah ada laki cam gini...laki tu harap g lah mn2 kaunseling ke badan2 yg boleh
    kasi dia brain wash ke kalo laki tu masih normal ler..

    yelah kak..hari2 pun berdoa spy kita ni dilindungi dan dipelihara dr gejala2 yg tidak sihat baik kita anak kita..suami isteri dan keluarga dan saudara2 seislam kita..amin

    ReplyDelete
  3. otak letak kat lutut cam tu lah rupanya. semoga Allah SWT lindungi kita semua dari perbuatan mungkar.

    ReplyDelete
  4. Betul kata Cik InacDDC... otak letak kat lutut. Nampak sangat tak ada iman. Melempias nafsu sesuka hati...

    ReplyDelete
  5. Nauzubillah kenapa semakin singkat dan jahil pemikiran dia ni, nauzubillah mintak dijauhkan

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    Subhanallah
    dunia akhir zaman

    ReplyDelete
  7. Manusia akhir zaman...

    pelik? tp tulah kan, mana letak otak dia agaknya. Kalau iman dah tentu tak nampak, ni otak yg waras pun takde...huhu

    ReplyDelete
  8. Ish...org zaman ni ader yang sakit sebenarnya, tapi taknak mengaku.
    sakit ape?sakit mental...! mcm kat US, almost all of them, sure akan jumpa theraphist / psychologist utk discuss apa2 yg diorg rasa, bukan bermaksud diorang gila.tapi kat mesia ni, jumpa psychologist je, sure org anggap gilosss...huhu

    ReplyDelete
  9. ya Allah,suami patutnya lindungi isterinya.

    ReplyDelete
  10. astaghfirullahaladzim...suami apa macam tu rupanya..kasihan isteri tersebut..isteri bukan dijadikan sebagai hamba tetapi untuk disayangi dan ditemani..hurmmm sedihnya baca artikel begini

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...