Thursday, February 23, 2012

bersantai2 di petang HUJUNG MINGGU


salam semua

baru2 nie kami semua ke rumah sewa kak long akak .. dia x duk situ , cuma dia gi utk kemaskan barang2 dia yg disimpan disitu .. katanya nak buat rumah nie sebagai HOMESTAY ..  petang tuu x plan punn nak ke rumah dia nie .. kebetulan anak2 akak awal2 lagi dah ikut kak long akak ke rumah dia nie .. soo akak dan ummi menyusul since kami x ada apa2 rancangan petang tuu .. bosan gak kan duk rumah .. ;)

nenek akak nie .. kalau x der cicit dia nie .. meroyan tau .. 
sebuk duk tanye huhuh

budak bertiga yg dah comot sbb main dari pagi sampai petang ...


nina yg sgt2 setia melayan hanan .. eiii geram tgk hanan .. ;)

balik dari umah kak long akak .. anak2 dah sebuk x nak balik rumah layiee .. sebuk pujuk hubby bawak mereka ke taman permainan di bandar .. hurmmmmmmmm ape layie .. kami punn singgah l;ah sekejap di taman permainan di bandar nie .. hurmm bukan main sukelahh budak2 nie .. taman permainan kann , memang x dpt dipisahkan layie ;)

v

v

v

v

v

v

v





setia berdua .. ;)



malu2 anak dara kak long akak nie .. raihan zuhaira .. ;)
 suke lahhh dpt ikut kakak2nyee ke taman permainan


10 comments:

  1. takde la bosan kan, ade je aktiviti sihat kak ida buat..bagus2...hehehe...

    ReplyDelete
  2. bdk2 kan kak.mmg tak pernah jemu ngan
    taman permainan ni...suke bkn main dorang...wah lampu2 tu mlm mesti cantik cam i-city kan..

    ReplyDelete
  3. amboi,kemain lagi peluk..hihi.rapat betul diorg.

    ReplyDelete
  4. comel2nya depa semua :)

    budak2 baya nih mmg suka playground ank sy pun gitu pantang nampak mesti nak main kt situ..

    ReplyDelete
  5. saya yang dah besar nipun suka ke playground tambahla bebudakkecik kan. sbb tu saya suka bawak piya gi playground, teringat zaman kecik2dulu bila tgk budak2 main..

    ReplyDelete
  6. seronok budak2 dapat lepas gini..

    ReplyDelete
  7. wah seronok la tu dapat jalan2 ye

    ReplyDelete
  8. seronoknya mereka bermain kat playground tu.semuanya comel2.
    *bestnya kakieda msh ada nenek,win kan nenek belah emak & ayah..dua2 dah tak de :(

    ReplyDelete
  9. Budak2 suke sgtlah ke taman permainan ni ye kak, jumpe plak sepupu2, mmg sronok ;)

    ReplyDelete
  10. wahh..untung akak..still ada nenek... lya sempat knl nenek hingga umur 13 thn jer..

    tmn tu kat mana?? bkn kt tmn gelora kan?nmpak lain je

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...