Wednesday, February 15, 2012

BERSANTAI bersama tersayang


salam semua

sambung kisah tembak menembak , entry pic2 zahrien tuu .. oleh kerana pic banyak so kenalah bahagi2kan dlm entry kan .. idoklah fenin kepala uols melihatnye nanti .. haa sebenarnya sepanjang jalan tepi sungai pekan nie , ada banyak lokasi2 menarik , diantaranya adalah  muzium negeri dan galeri pengangkutan air nie .. akak punn pernah ke tempat nie sekali sahaja .. masa tuu bawa student shahputra .. ekkeke lama tuu dah berbelas tahun .. ;)

ok lahhh bermula dari galeri pengangkutan air nie , adanya tempat2 utk berehat yg disediakan utk memancing dan xtvt berkelah .. dah lama siap .. alahhhhh macam ala2 esplanade di kuantan tuu haaaaaaa ...cantik landskap2 yg dibina disini .. akak x dpt lah nak snap banyak2 .. sebahagiannya sahaja ..

amni dan tuk ummi - like this picture !!



macam biasa anak teruna akak nie .. puas nak amik gambor dia ..


ahahaha jgn maraaaaaaaaaa pic taken by amanina .. amacam ok tak ?? ;))



zoom dari jambatan di galeri pengangkutan air ..



kawasan riadah berjalan kaki di sepanjang sungai pekan .. cantik kan ??

loike this pic alsoooooooooo ;) taken by adik akak ..


candid begin !!






last sekali sure pic tuan tanah ekekek .. jgn maraaaaaaaa


semua pic taken by canon akak .. suke dan sgt2 puas hati ! ... ;) yelahhh akak masih dalam belajar lagi .. masih memerlukan tunjuk ajar sifu2 diluar sana .. ;)
ok lahhh x tahu nak cakap ape dahhh .. yg pasti skrg nie sakit tekak dah kurang cuma batuk dan selesema menggangu akak huhuhu .. harap2 semua akan ok dlm minggu ini ...

18 comments:

  1. Ieda...rindu lak lama awak tak post entri coz pegi kursus...tapi ye la..awak ni ada iras2 Umi Aida kan kan kan...

    ReplyDelete
  2. seronok lak tgk gambo2 ni.. eppy je :-)

    ReplyDelete
  3. gambar tuan tanah tu mmng cun.....

    ReplyDelete
  4. salam kak... lama x sggah sini... haishhhh.... asyik kelaut jerk kak... entry pon xde... huhuhu....

    sonot yer akak biler dah duk dekat dgn ummi kan?????
    hari2 berkepit... hehehe....

    last skali saya gi pekan masa bujang dulu.... lama giler kan???? mesti pekan dah byk brubah skrg....

    ReplyDelete
  5. munna ni duduk je Pahang tapi Pekan pun tak pernah sampai lagi kak....

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Akak ngan anak2 cam adik beradik tau..jeles..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Semua wajah nampak ceria :))))

    ReplyDelete
  10. kak ieda!!!!
    suka tgk pic kak ieda..
    suka tgk kak ieda senyum..
    rasa nak picit2 pp tu..
    ni kalo jumpa depan2 ni harus polok erat2 nih.. Hik3!!!!

    ReplyDelete
  11. kalau dah namanya dslr, mesti cantik kan

    ReplyDelete
  12. tengok muka yang kena tarik pipi tu..hehehe..lawak.:p

    ReplyDelete
  13. ieda ko puas hati, akak yang tengok gambar lagi puas hati.jeles tau, cantik-cantik gambar tu.

    ReplyDelete
  14. lawa2 gambar dia..dah macam pro pun ade gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. amboi cantik2 belaka pic2 kat atas nie,
    suker suker suker:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...