Thursday, February 23, 2012

akhirnyaaaaaaaaa BE 2012 muncul di akhir FEBRUARI


salam semua

syukurrrrrrrrrrr alhamdulillahhh .. akhirnya penantian BE akak berakhir juga dengan kemunculan kali pertama BE bagi tahun 2012 nie ... ngeeeeeeeee senyummm sampai ke telinga akak pagi2 bute nie .. 

mauu idoknyee bangun pagi2 kul 5 nie , selesai solat , akak dah buka komp .. skodeng mana yg patut .. bila nak tutup komp hati nie tergerak nak bukak nuffnang .. yelahhh sejak majuk2 nie kan , lama gak x bukak .. ekekek ingatkan sampai sudahlahh akak x dpt ... huhuhuhu syukurrr , akhirnya ada rezeki .. tkasih daun keladi sbb mr nuff sudi kasi ;)

 BE yg menari2 di blog akak skrg



Dutch Lady Friso .. haaaaaaa walau anak2 x minum susu nie .. tapi ok lah kan .. janji ada . ...  syukurrr alhamdulillah .. TERIMA KASIH MR NUFFF , diharap lamalahhh iklan nie menari2 disini kan .. dan kalau ada bagilah lagi ... ahaksssssssssss ;)

SAYANG MR NUFF KETAT2 ... aci !!!! muhahahhaha


ps : disamping tuu .. akak bersyukur dan sukeeeeeee jgk sbb salah satu side income akak bertambah2 , alhamdulillah naik dengan baik .. syukurrrr pemberian allah , adakalanya dia memberi dan menarik kembali kurniaan nye .. walau bagaimana sekalipun harus lah akak bersyukur kerana dia masih memberikan akak kesempatan untuk merasai nikmat itu dan tidak akan lupe akan kurniaan ini .. aminnn ;)

35 comments:

  1. wah mula2 dah dapat rm6 ni mesti cepat naik amount ni

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah rezeki akak tue,
    tahniah:)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak.. alhamdulillah!!
    rezeki allah.. ;)
    Ina duk tggu gak BE tp x muncul2 lg..
    Blom ada rezekinya lg tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. same BE kite kak!!susu friso nih..pehh,hebat kak trus rm6..sayenye baru 2 ringgit ;p

    ReplyDelete
  5. Yus pun ada BE yang sama menari2..tapi baru berjumlah 5.01. Ieda punya lagi masyuk lah...hehe

    Tahniah!

    ReplyDelete
  6. tahniah akk..tu lah rmi yg dpt BE friso ni..so ape lagi barulah semangat skit nak berbelog bagai kan hehehe

    amboi majuk ngan nuff eh..smlah kita ritu pun giler lama x dpt BE..sekali dpt haaa melompat ekekeke

    ReplyDelete
  7. wahhhh.....rezeki ni kak...ape lagi kak, pulun le buat entry...tapi akak mmg rajin pun buatentry....tahniah kak...semoga dimurahkan rezeki lagi oleh mr nuff....

    ReplyDelete
  8. tahniah kak ieda!
    wah, jap je dh rm6.. =)

    ReplyDelete
  9. syokla kak ieda..kumpul bebanyak nnt banjer kami yer...hehe

    ReplyDelete
  10. wahhhh..rm6 tuuu..mahal tuh..intan pun x pnah dpt semahal nih

    ReplyDelete
  11. sama gak cam akak, ada satu BE dok menari2..hehehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah beb...u deserve it...keep blogging taw!!!

    ReplyDelete
  13. wow! tak pasan saya nye ade ke BE cam kak ieda ni, hehehe...

    ReplyDelete
  14. wah..suke..nak jugak BE..huhu

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak ieda, rasa nk melompat kan hihi, seronok for you kak!!!!

    ReplyDelete
  16. tahniah....alamak D punya bila la nak menjadi ni....

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah, seronoknyer.....
    bila lah masz nak dapat BE lagik dari nuffnang ni yerk.. huhu

    ReplyDelete
  18. masyuk..masyukkk..syukur kan..dpt jg dah awal2 thn ni.. nak kwn ngan mr nuff jgk lah..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak. Saya pon dpt gak seketul BE utk 2012 nih.

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah n congratulations...tak cek lagi laa ehehe

    ReplyDelete
  21. Rezeki terpijak nie ieda... tak tengok selalu tetiba ada dah ye...

    ReplyDelete
  22. ....... ngendap curik² .......






    hi tuan umh!




    ........nyorok balik dinding.......

    ReplyDelete
  23. tahniah kak :D

    bila usaha kita nampakkan hasil mmg best :)

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..ok lah tu kak.. biar je lama2 kang byk ar tuh..hehe

    ReplyDelete
  25. syiok nye..banyak lak tu..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  26. syabas kak..motivasi terbaek utk terus berblog kan

    ReplyDelete
  27. tahniah kak...saya punya jugak tak muncul2...huhu....

    ReplyDelete
  28. wah byk masyuk....tahniah ieda.

    ReplyDelete
  29. uiiyoo...awal2 dah tinngi amount ni..mesti byk blh kumpul nanti..rezeki kan kak..

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. g tak dpt2 BE kt blog br ni...k.ida tak tlg klik ehhh?? hehee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...