Thursday, January 12, 2012

ZAHRIEN ~ x nak ke sekolah , konon sakit perut


salam semua

hurmm adakalanya pagi2 nie zahrien selalu buat perangai cute diaa .. ahahahha kali nie dia x nak ke sekolah , konon2 sakit perut .. padahal x makan ape2 layie tuu .. bila akak cakap , adik makan ape sakit perut .. alahhh sakit perut aje .. adik x nak gi shekolah lahhh ibuuuu , sambil senggeh2 minta simpati lah kannn

akak pun pujuk dia baik2 .. cakap , kalau nak jadi Gud Boy kena gi sekolah .. sibb baik dia ok .. merajuk sekejap je .. alhamdulillahhh .. macam2 lah skrg niekan , dalam cuti lain , dah start sekolah lain .. hurmm kena banyak sabar kita ibu2 nie dan kena pandai bab2 saiko budak .. ye dokkk !



1st day pakai uniform tadika dia .. sblm nie seminggu x pakai sbb lewat dpt uniformnyaa .. suar dia akak beli luar je .. mudah macam tuu sbb zahrien nie tinggi .. x der saiz ;)

aaaaaaaa wajah sakit peyutt kononnn muhahahha


dah ok & ready to school .. ;)


26 comments:

  1. hehe..pandai dia bg alasan sakit perut.. ;)
    Comel..^^

    ReplyDelete
  2. hehe, comel laa..eh tu uniform ke? cam apron kan? comel je..

    ReplyDelete
  3. mcm tu la mcm2 alasan anak2 ni kan klu pagi2 nk ke sekolah... hehe

    comelnya zahrain ngan uniformnya.. ala2 apron gitu...

    ReplyDelete
  4. Cute laa baju uniform zahrein.. alaa tomei2 Zahraien wat muka gitu.. cian dia.. :) Kejap dah beso yer..

    ReplyDelete
  5. pandainya zahrien ni yer..
    nasib baik ibunya x mudah tertipu yer..

    ReplyDelete
  6. MAISARA TAK DAPAT UNIFORM LAGI.TAPI HARI NI DIA PUN TAK NAK KE SEKOLAH.
    BOSAN KATANYA..

    ReplyDelete
  7. alalalalal...adik comel nih...
    dont noty2 ye..jgn la mcm nih..
    kan nak jd budak pandai.kene rajin g sek.. ;)

    biasala kan akk..nnt ank intan sikit hari lagi,..mcm ni la kot..
    kite kene pandai psyco dorang nih

    ReplyDelete
  8. alorlor cumel jerk dia buat sakit perut yerk.. hehe

    ReplyDelete
  9. Anyonyonyo..pandai yer bagi alasan ;)

    ReplyDelete
  10. amboi pakai unipom makin comel! :)

    ReplyDelete
  11. Akak saiko apo dgn zahrien tu?

    ReplyDelete
  12. dah sekolah rupanya dia... dok teringat mcm kecik je lagi mcm tgk kat fp dulu2.. hehe.. pandai ye zahrien berlakon.. hehe.. nasib makan pujuk..
    anak akak pun tak dpt lg uniform dia.. gara2 takde saizla jugak.. terpaksa tempah lain saiz besor sikit.. susah juga dpt anak saiz besar ni... org tgk ingatkan dah darjah 2 atau 3 sbb dia tinggi.. nak buat cemana dah mak ayah pun saiz western.. redho jelah.. haha..

    ReplyDelete
  13. AMBOI2 ..PANDAI YE ZAHRIEN CARI ALASAN...COMEL LAK UNIFORM DIA KAK

    ReplyDelete
  14. hik3. comel jerk. clever ;p

    ReplyDelete
  15. Alololo alasan cute yg sllu anak2 bagi...hehe

    ReplyDelete
  16. alalalala.. comel je dia.. tp mmg x nampak mcm budak sekolah tadika anak akak ni.. tinggi plak tue...

    ReplyDelete
  17. hihii comel je anak2 ni bila bg alasan..hihi

    ReplyDelete
  18. comel.. alasan pun 'comel'.. hiks..

    ReplyDelete
  19. alololo muka sakit perut pon comels.

    ReplyDelete
  20. heheeh shomel sgt....

    baju uniformnya mcm pakai apron plak...hik3

    ReplyDelete
  21. anak ai plak excited nk gi sekolah sbb nk jmpa kawan ngeee

    ReplyDelete
  22. comel nya..nanti jgn nakal2 lat sekolah tu yer..

    ReplyDelete
  23. Alahai comelnya zahrein, agaknya nerves ke kak ieda? Pakai uniform baru kekdahnya hihi

    ReplyDelete
  24. pandai bg alasan...comeyyy jer buat gaya sakit perut tu..hehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...