Sunday, January 8, 2012

YUSRY temani LISA SURIHANI kursus kawin ~ soo sweet


salam semua

aduhh beruntung nye badan .. suke bila lisa dah nak mula kursus kawin 9 jan nie .. haa siap cik abangnye layie yg nak teman kann .. waaaa , sungguh terharu akak nie .. insyaallahhh semoga perjalanan mereka ke gerbang perkahwinan berjalan lancar .. sooo sweet lah mereka nie .. kira memang beruntung sgt lahh si yusry nie sbb lisa sgt2 menyayangi ytusry .. ;)


CYBERJAYA: Pelakon Lisa Surihani memberitahu terharu dengan bakal suaminya, pengarah filem, Yusry Abdul Halim kerana bertegas untuk menemaninya menghadiri kursus pra-perkahwinan pada 9 Januari nanti.

Lisa berkata, walaupun Yusry tidak perlu menghadiri kursus tersebut dia ingin menemaninya sebagai tanda sokongan kepadanya.

"Saya cakap dengan abang (Yusry) tak payah pergi tapi dia bertegas jugak untuk menemani saya pada kursus itu nanti sebagai tanda sokongan kepada saya," ujarnya ketika ditemui pada majlis pelancaran filem Ular di KRU Studios di sini, Sabtu.  

Tambahnya lagi, mereka berdua juga telah pun menjalani ujian saringan HIV pada 6 Januari lalu di Klinik Kesihatan Putrajaya.

Dalam pada itu, Lisa berkata, lokasi pernikahannya nanti akan bertukar ke Hotel Marriot Putrajaya selepas solat Maghrib selepas memikirkan faktor-faktor tertentu.
Lisa berkata, pertukaran lokasi itu adalah bagi memudahkan semua tetamu yang ingin datang dan mengelakkan kesesakan di masjid jika dibuat selepas solat Asar.

"Waktu antara Asar dan Mahgrib adalah singkat dan mungkin akan menyebabkan kesesakan di masjid dan kami tidak mahu ada apa-apa kekecohan di sana nanti kerana perlu menghormati masjid tambahan pula mungkin menyusahkan tetamu untuk datang kerana masih waktu bekerja.


akak dulu .. masa gi kursus kawin dengan bekas tunang .. banyak kenangan .. skrg dia punn dah lama kawin .. anak pun dah ramai berbanding akak .. kenangan sungguh lah , macam2 kisah disebalik kursus kawin nie .. ;) bile diingat2kan .. inilah yg dipanggil jodoh ..

18 comments:

  1. bertuah gila dapat lisa.hihi.jat suka lisa.cntik dan bijak!

    ReplyDelete
  2. wahh happy la tu Lisa nk kawin dh tu,..hehe..harap2 la diorang ni berkekalan...amin...

    ReplyDelete
  3. huhu ieda sebut kenangan ieda..teringat jugak kenangan saya..huhu alhamdulillah ieda jumpa pengganti..sy blum turun lg dr langit kot..hehe

    ReplyDelete
  4. hehe...kak..cerita la pasal kenangan g kursus kawin pulak...hehehehe :D

    ReplyDelete
  5. Muka lisa ni lmbt sgt kn kak.. Penuh dgn sifat keibuan.. ;)

    ReplyDelete
  6. owh ai dulu pun gi kursus ngan darl jugak...ahaks...tetiba jer ngeee

    ReplyDelete
  7. semoga jodoh diaorg kekal hingga keakhir hayat amin...

    ReplyDelete
  8. padan je dorang ni kan, muka pun nak seiras. saya dulu gi kursus kawin dgn husband gak. yusry kira ni kali kedua lagi kursus eh, takpe lagi byk gi lagi byk ilmu. refresh skit ilmu2 tu.

    ReplyDelete
  9. beruntungnya lisa, kalo saya pun nak jugaklah begitu , nanti nak ambik kursus dengan jodoh kita , insyaALLAH, amiin :D

    ReplyDelete
  10. @zati embong aah dikk .. dia cantik dan bijak ;)

    ReplyDelete
  11. @Kalamhati lohh ye ke wan .. huhuh sorry ieda x tahu ..
    insyaallah friends , perempuan yg baik utk lelaki yg baik .. justeru lelaki yg baik utk wan belum dijumpai .. semoga ketemu wan .. yakinlah ;)

    ReplyDelete
  12. @Ummi_R❀salici❀us uishh banyak .. x tercerita , sedih pun ada ekekek

    ReplyDelete
  13. @Salina@IbuAqil aah sweet dan manis .. memang beruntung dia jadi isteri yusry ;)

    ReplyDelete
  14. @Dya jgn tunggu jodoh sampai baru nak pergi dik .. x rugi gi awal2 .. insyaallahh ;)

    ReplyDelete
  15. saya pi kursus sorang2 je...
    maklum la kekasih di pulau pinang saya di ipoh..hehehhe

    ReplyDelete
  16. Kak. . .Cita yg last tu yg sweet. . Cita kenangan akak tuuu. . Heeeeee.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...