Saturday, January 28, 2012

xtvt BADMINTON nina


salam semua

skrg nie xtvt baru nina adalah bermain badminton .. hurmm ok lah kan .. siap kecek beli badminton baru layie utk dia .. x perlah janji kakak nak bermain dan yg penting kuar peluh .. nasib baik halaman rumah akak besar .. ada pula sepupu dia yg dia ajak bermain bersama .. 

adakalanya akak lah yg melayan dia .. ok lahhh , dah rasa janggal sebenarnya bila nak main badminton nie .. bukan ape .. dah berumur nie rasa lain lak nak terlompat2 nie ekekeke .. kalau tidak , zaman belajar dulu salah satu xtvt petang adalah badminton lahh ;)

aksi kena lebeyyy ... lom main layie .. x daya main ngan nina nie .. dia x berapa pandai main .. duk ashik amik bola aje .. huhuhuh lenguh badan ekekke

nie anak2 sepupu akak sebelah rumah .. budak lelaki ligatlah main .. ada gaya pro pun ye .. hurmmm kalau main ngan mereka nie .. sokmoo lah akak 
pancittt ekekek


ps : baru balik dari tgk ayah .. khabar baik dari DR , ayah punya buah pinggang ada perkembangan positif .. alhamdulillah .. dari bacaan 500++ bacaaan menurun ke 300++ ... syukur .. kalau bertambah baik ayah boleh balik dan rehat dirumah seminggu .. selepas itu baru buat appoitment utk operate buang batu karang dia ... hurmmm harap2 ok lahhh .. 


18 comments:

  1. alhamdulillah rasa lega dengar berita pasal ayah akak..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga cepat2 sihat

    ReplyDelete
  3. xtvt yg sihat tu kak...

    Alhamdulillah ayah akak beransur sihat...

    ReplyDelete
  4. Tak pandai jugak main badminton..tukang pungut bola jer laa...
    Alhamdulillahbdah kembali sihat...

    ReplyDelete
  5. si muhaimin pun skrg ni dok main badminton je kak...

    alahamdulillah... moga ayah akak cepat2 sembuh dan boleh balik rumah...

    ReplyDelete
  6. hmmm bagus nya.rara lama xmain badminton.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam kenal.

    Terima kasih singgah blog kak ani, akan dah follow yer.

    ReplyDelete
  8. lama betul tak men badminton ni kak

    ReplyDelete
  9. olo..saya last main badminton masa bdk2 dulu..

    alhamdulillah semoga ayah kak ieda cepat sembuh..

    ReplyDelete
  10. lame nyerr tak main badminton...rindu pulak.pas tgk gambar tu,best nyerrrr.. jeles!

    ReplyDelete
  11. akak pun cuka main badminton dolu-dolu. sekarang ni tak boleh main lagi, tak tahan cepat penat, almaklumlah badan nak mengembang. baguslah ieda dorang ada akiviti keluar peluh dari lepak kat depan computer.

    ReplyDelete
  12. Dah lama tak main badminton..
    Alhamdulillah..moga ayah akak cepat sembuh & sentiasa diberikan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  13. Aktiviti yang sihat untuk anak2, syukur AYah kak ieda beransur sihat...

    ReplyDelete
  14. SEKALI SEKALA TEMAN ank main, seronokkan kak..

    ReplyDelete
  15. hehe.. gaya mesti ada kan kak..


    Alhamdulillah.. moga kembali sihat hendaknya..

    ReplyDelete
  16. lama dh tak main badminton ni..raket gantung je...hehe

    alhamdulillah..semoga dia bertambah sihat

    psst sy balik kpg..cuti seminggu.nnt kita set masa lain utk dating k..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...