Friday, January 20, 2012

WILMA yg sgt JELITA


salam semua

haa sape yg kenal artis nie .. hurmm akak adalah salah seorang peminat dia ekekek .. seyes suke tgk wilma mohammad nie .. dia sgt2 awesome kan .. still jelita dan maintain body .. ;) salute lah dia nie .. walau dah lama x belakon tapi still maintain kan  .. baru2 nie dia menjadi cover utk majalah jelita .. adehhh sukeeeeeeee ;)





 teringat watak dia dalam filem 'PASRAH" ahhaha masa tu benci noo kan , sbb watak dia dlm filem tuu sebagai pengoda kan .. tapi watak dia x lari dari wajah asal dia kan .. still same , masa tu dia x kawin layie .. skrg dah kawin , tapi sayang hubby dia dah meninggal dunia huhuhu .. 


suke dengan senyuman dia ...

“Kini, apabila saya bergelar ibu tunggal, tidak dinafikan tanggungjawab menjadi semakin berat. Apabila datang tawaran ini, mengapa tidak saya menerimanya kerana pihak produksi bersetuju dengan syarat-syarat yang saya tetapkan.

“Malah, saya juga mendapat restu daripada anak-anak dan keluarga mertua. Syarikat saya bekerja juga fleksibel dan tiada halangan untuk melepaskan saya berlakon,” katanya yang akan mengambil cuti selama dua bulan bermula Februari depan untuk penggambaran filem itu.

petikan : mstar online


23 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. dia memang cantik kak...
    ritu dia selalu gak datang opis saya masa arwah suami dia ada dulu...
    sebab suami dia kan pilot...
    tapi skang tak pat la jumpa dia lagi

    ReplyDelete
  3. biarlah dia buat apa yang perlu janji dia jaga batas-batas..lagipun dia pun perlu berusaha nak cari duit untuk anak dia kan..dah kemahiran dia berlakon, ye tak..mmg dia cantik..

    ReplyDelete
  4. btl la tu, tgk dia ni, teringat cite pasrah, kekeke

    tp die mmg cantik...

    ReplyDelete
  5. cantik sangat..lama dah dia menyepi

    ReplyDelete
  6. masa dye dlm cite pasrah mmg benci sgt kat dye.

    ReplyDelete
  7. oh tak tau plak dia skrg single mom, yea la, lame tak dgr berita wilma, masih cantik, bertambah cantik, selamat kembali ke dunia seni wilma.. mesti ramai peminat rindu...

    ReplyDelete
  8. Memang cantik diakan....wlpn dah ramai anak body maintain lg...

    ReplyDelete
  9. ooo ibu tunggal eh...x tau pun
    hope dia jagalah batas2 sbgai muslimah sebenar...takut nti jauh plak menyimpang
    last el tgk pic dia pki tudung labuh hehehehe

    ReplyDelete
  10. dia saangat cantik..KURNIAAN ALLAH..;)
    dr dulu sye memang suke dia.sbb dia cantik..heheheh
    slm jumaat kak ;)

    ReplyDelete
  11. cantikkkkk..........
    jeles nieh..

    ReplyDelete
  12. dia mmg pun cantek..x tau pun dia dah single skrg..hurm.pakej yg baik utk berlakon tuh..

    ReplyDelete
  13. cantik dia bertudung.....

    ReplyDelete
  14. wah makin santekla dia

    ReplyDelete
  15. Still maintain cantik..kan.. sweet aje dia.. :)

    ReplyDelete
  16. wahh dah lama xdengo kabo wilma...
    cantekkkk :)

    memang lakonan dlm citer pasrah berkesan kan...

    ReplyDelete
  17. Wilma ni cantiklah..
    tapi seriyes tak berapa nk cam dia ni..




    New Entry : Hidup Hanya Untuk Peperiksaan?

    ReplyDelete
  18. cantik sgt wilma ni..tak berubah langsung.

    ReplyDelete
  19. mahal snyumannya tu, kan... arwah suaminya dulu org alim. wilma dulu bjubah klau t.silap

    ReplyDelete
  20. dah itu kepandaian dia nak cari rezeki..janji dia blh sara keluarga dia

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...