Thursday, January 12, 2012

WARDINA YG cantik dan di ROMPAK


salam semua

siannn wardina nie .. rumah dia kena rompak kan kan kan .. haaa tahu tak ?? ekekek sbb ada kuar dlm surat khabar lahh .. kebetulan akak tgk sinar pagi2 nie haaa .. hurmmm , tulah risau gak .. rumah besar ke kecik ke , perompak nie x kenal siapa kan .. kalau kecik risiko kena rompak kecik sikit .. tapi kalau rumah dah besar dan gahhh .. sure keinginan si perompak tuu besar lah sikit ..  ye dokkk ???

ape2 punnn berhati2 lah kita selepas ini , bukan ape .. kita risau kalau diri kita diapa2kan .. itu aje ;(

pic : sinar

SHAH ALAM - Selebriti terkenal, Wardina Safiyyah dirompak oleh tiga orang yang memasuki rumahnya di Bukit Antarabangsa dekat Ampang awal pagi tadi.

"Kami dirompak! Tiga perompak datang ke rumah kami baru tadi!" katanya dalam mesej Twitter dihantar sekitar 5 pagi. Menurut Wardina, ketika dirompak mereka hanya mampu bersembunyi di sebalik selimut. Namun
suaminya Ikhwan telah dipukul.

"Kesemua lima komputer riba telah diambil (oleh perompak)," katanya lagi.

sumber : sinar


satu lagi kannn .. uolss perasan tak ?? 
semakin cantik kann wardina skrg .. lepas dah ada anak nie , dia semakin mengancam lahhh .. pandai betul dia jaga badan kan .. adussss bilalahh nak jadi macam dia @ lebih cantikk dari dia ( statement nak mati ) .. muhahahahahahah adehhhhh ....


13 comments:

  1. nak rompak amik la ape nak tapi jgn cederakan atau baut ape apa kat org...takut!nauzubillah!

    ReplyDelete
  2. saya tahu dr blog jer pagi td.. sian dia kan.. nasib baik x apa dia n anak2 nya...
    moga dijauhkan dr perkara2 mcm ini kan kak...amin...

    haha.. mesti boleh cantik punya akak..hehe

    ReplyDelete
  3. perghhhh ngerikk la kak dengar kes rompak2 masuk rumah nehhh...hope kita semua di lindungiNya...amin...

    ReplyDelete
  4. nauzubillah min zalik.. moga Allah slalu plihara kita semua..

    ReplyDelete
  5. pagi2 dah tahu dari twitter dan fb page wardina.

    Memang kesian, anak sulung dia Amna trauma kan....takziah buat wardina sekeluarga,

    ReplyDelete
  6. takutnya lah, manusia sekarang ni makin hilang pertimbangan, tak dapat brg berharga, tuan rumah dipukulnya, nyarislah tak ada yg lebih serius

    ReplyDelete
  7. menakutkan kalau rumah masuk perompak.. dah kena masa duk rumah kerajaan yang besar dulu.. masa mula2 duk terfikir yang perompaktu der lagi kat rumah... lama baru hilang seriautu..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    moga Zahrien tak sakit perut lagi...

    ReplyDelete
  9. tula kak..ksian kan..
    smoga dia tabah ngan ujian nih

    ReplyDelete
  10. betul tu.. skrg ni mmg agak bahaya.. yg nak merompak pun bukn reti takut dah.. kita plak yg takut dgn perompak.. sbb skrg ni merompak guna senjata.. ambillah apa saja asalkan diri kita sekeluarga tidak di apa2kan... minta2 dijauhkan dr perkara buruk begini...

    ReplyDelete
  11. LEPAS PANTANG NI PI SEDUT LEMAK..
    OK..SAYA BERANGAN JE..HEHEHEH

    ReplyDelete
  12. Perompak tak kenai sp kan kak. . . Kakkk. .Tu laaa Makin cun kannnn. . Waaaa. .. . Insaf diri jap. .

    ReplyDelete
  13. fobia la kalau jadi macam ni..sian dia..minta jauh.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...