Thursday, January 26, 2012

TERIMA KASIH atas semua DOA itu


salam semua

dengan linangngan air mata akak membaca komen2 doa dan kata2 semangat oleh teman2 dialam maya  .. diri akak sgt2 bertuah kerana mempunyai teman alam maya yg sgt2 menghargai , kata2 semangat dan doa dari kawan2 sepejabat , kak salmiha , zie , along , zai , hamlizah , adik dilla , juga sgt2 akak hargai dan terima kasih kepada kalian semua , semoga kprihatinan kalian dibalas kebaikan oleh allah yg maha esa .. 

buat teman2 alam maya akak yg memberikan kata2 semangat dan menghulurkan doa , ku sambut doa dengan penuh harapan agar keadaan ayah ketika ini semakin baik , dengan doa juga akak panjatkan agar kprihatinan kalian dibalas dengan sejuta kebaikan olehnya .. aminnnn 

namun baru sebentar akak menelefon ummi di hsp , menyatakan ayah masih seperti semalam .. air dah masuk 4 botol .. namun ayah tidak memberikan apa2 tindak balas , malah DR tidak menyatakan apa2 .. adakah ayah sudah boleh di bedah esok ?? , adakah buah pinggang ayah semakin ok ?? semuanya masih samar sehingga kini ..

namun kami semua x putus harap , jauh sekali mengalah untuk terus berdoa  .. 

bagi amanina pula keadaan dia semakin baik .. dia tidak lagi muntah seperti dua hari lepas .. cuma selera dia sedikit kurang .. mgkin tekak yg masih pahit .. akak menghela nafas lega dan syukur  kepada mu tuhan ..

terima kasih semua .. semoga doa2 kalian dimakbulkan .. aminnnnnnnn


ps : tangan menaip menyiapkan kerja .. hati penuh persoalan memikirkan ayah di hsp .. huhuh , dah lambat menaip entry , curi2 masa sedikit , insyaallah nanti malam akak balas semua kunjungan kalian .. jgn berkecil hati ye .. 


19 comments:

  1. Doa moga yang baik-baik untuk akak sekeluarga ya..

    ReplyDelete
  2. Insya'allah kak.. Allah menduga ayah akak kerana Allah syg & terlalu kasih padanya.. Akak kuatkan semangat.. Semangat dr akak & ahli keluarga yg lainlah penyuntik kekuatan utk ayah akak terus berjuang.. Ina tahu ina dapat rasa.. Sbb ina selalu melalui detik2 itu.. Insya'allah kak, moga Allah swt permudahkan segala urusannya.. Amin!!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. kak, semoga Tabah mengharungi liku2 kehidupan. InsyaAllah dgn doa, semuanya akan baik. Amin.

    ReplyDelete
  4. Semoga tabah mhdapi dugaan ini kak, ayah org yang paling dekat Dan kita membesar dengan kasih sygnya, insya Allah moga ayah Akak segera sembuh

    ReplyDelete
  5. moga segalanya dipermudahkan oleh Allah amin...

    ReplyDelete
  6. semoga ayah akk tak apa2 dan cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  7. insyaAllah kak ieda...semuanya akan selamat

    ReplyDelete
  8. moga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  9. jangan berhenti mengharap..teruskan berdoa semoga segalanya akan baik2 sahaja..insyaallah.

    ReplyDelete
  10. Smoga ayah akak cpt sembuh. Doa bebanyak yer kak.

    ReplyDelete
  11. Insyallah sama2lah kita berdoa....paham perasaan kena camni dulu my abah bypasss adui tak terbuat keje jadinyer...

    ReplyDelete
  12. sabar yea kak..insyallah semua selamat..

    spontan K

    ReplyDelete
  13. takpe kak.take ur tyme k.akk jgn stress sgt k.

    ReplyDelete
  14. ameen..insyaallah semuanya selamat berkat doa semua..

    ReplyDelete
  15. semoga nina dan ayah akak cepat sembuh...Amin..


    bersabar ye kak ieda

    ReplyDelete
  16. ayah akk sakit ekk.bykkan bersabar dan terus berdoa kak.semoga ayah cpt sembuh..Amin..

    ReplyDelete
  17. akak, camne kesihatan ayah akak skrg?..

    ReplyDelete
  18. izan doakan ayah akak cepat2 sembuh ye. apa pun kita terus berdoa dan berdoa...

    ReplyDelete
  19. ratu pun sama2 doakan ayah akak baik2 je k.mudah mudahan keadaan akan kembali spt sediakala...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...