Wednesday, January 25, 2012

TAHNIAH buat serina !!


salam semua

tahniah buat serina .. akhirnyaa dah selamat melahirkan bb ke dua dia ..
anak sulung dia punn sgt2 handsome kan !! ..
eiii gerammmmmmm


Nampaknya selebriti pertama yang mendapat anak di Tahun Naga ini jatuh kepada Serina Chef Wan. Sebentar tadi ayah Serina, Chef Wan telah pun mengupdate status Facebooknya dengan memberikan khabar gembira tentang kelahiran cucu keduanya yang diberi nama Isabella.

Isabella dilahirkan secara normal dengan berat 3.3 kg. Abang Nara dapat merasakan keterujaan Chef Wan apabila membaca status updatenya di Facebook.

Jutaan tahniah kepada Serina, Gavin dan Chef Wan atas kelahiran permata baru ini


beruntung ke kalau lahirkan anak tahun NAGA nie .. ish2 .. percaya ke ??? 
x baikkkkkkk syirikkkkk !!!


ps : amanina masih demam .. tapi tidak lah sekuat semalam ... badan dia masih lemah .. susah nye ati akak .. yg pelik sejak dari semalam dia muntah2 , tengah2 mlm pun bangun muntah .. makan pun x nak .. pelik .. kalau macam nie berterusan sampai ke tengahari , akak kena bawa dia ke klinik sekali lagi .. huhuhuh . pagi nie , ayah akak ada checkup DR di HTAA .. dia pula berpuasa .. ummi akak minta akak yg bawakan ayah .. aduhh serba salah jadinya .. amanina macam mana ?? hubby akak lak pagi nie kena gi pasang barang ... huhuu harap2 nina x ada apa2 ditemani sabriena di rumah .. susahnyee ati .... terpaksalah EL kerana hal2 macam nie ..


33 comments:

  1. yea, untung dia dah sepasang anak dah..

    ReplyDelete
  2. serina dh dpt sepsg dah, bestnye!
    (^_^)
    Kesian akak...camni le kak, klu anak sakit, mmg ssh hati...takleh buat keje rasanye...huhu.Smoga semuanya baik2 je erk.

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat baby girl pulak..mesti cun nanti

    ReplyDelete
  4. waahh...mesti anak dia cantik!!

    ReplyDelete
  5. bessnyer dapat baby...sepasang tu...me too naga...tingin gak nak anak naga..ala ong maa hehe

    ReplyDelete
  6. bessnyer dapat baby...sepasang tu...me too naga...tingin gak nak anak naga..ala ong maa hehe

    ReplyDelete
  7. bessnyer dapat baby...sepasang tu...me too naga...tingin gak nak anak naga..ala ong maa hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    moga anak2 cepat sembuh
    dan Allah permudahkan urusan ieda

    ReplyDelete
  9. comelnya cucu ke dua chef wan ni, semoga amanina segera sembuh, kalau muntah2 tu takut salah makan or food poisoning je kak, nnti pas anta ayah akak gi check up akak bawakla amanina gi klinik, skrg ni sakit mcm2 kan, anak2 saya kene mkn antibiotik, antivirus, tak mcam dulu2 sakitnya...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..
    wah2 kacak sungguh kacukan melayu mat saleh ni :)

    ReplyDelete
  11. BAWAK KE HOSPITAL TERUS JE EIDA..

    ReplyDelete
  12. both anak dia super cute maybe mix sama kot...moga anak kaka cepat sembuh na

    ReplyDelete
  13. tahniah... seronok je dgr org dapt baby baru.. teringin juga ni.. hehehehe

    ReplyDelete
  14. seronok nyaa kan...kacukan melayu dn mat saleh..semestinya cute kan..

    ReplyDelete
  15. sepasang dah anak die yek..kompem cun cantik cam abgnye jugak kan..=D

    nway, moga anak akak cpt sembuh yek..sian die tak sihat smpai muntah2 plak tuh..huhuhuh

    ReplyDelete
  16. wow dah spsg eh serina..tahniahhhhh

    smoga nina ngan abah akk sihat2 ok

    ReplyDelete
  17. seronok tgk dorang weeeee :)

    ReplyDelete
  18. wah.. anak 2nd dh Serina eh..
    btul aa, mmg hensem anak 1st die tue, hehe..

    sy nie anak thn Naga gak, hehehe.. XP

    btw, thanks sudi singgah my blog.. sy dh follow kak ieda blk... ^_^

    ReplyDelete
  19. dah sepasang cucu chef wan...bestnye....mesti atuk chef wan gembira yakmat....dpt cucu yg sulung tu pun gembira sgt2...ni plak dpt cucu girl..

    ReplyDelete
  20. Tahun naga ke tahun apa usah percaya ieda... itu bangsa mereka kita tak mahu percya.

    Moga Allah permudahkan perjalanan ieda menyelesai masalah atas ujian hari ini. Tapi nina muntah tu tak boleh dibiar ieda...

    ReplyDelete
  21. mesti cantik aanak kacukan ini

    ReplyDelete
  22. dah sepasang kan kak......mix plak tu...mmg cantik n hensem le anak die......

    hope amanina sihat cepat kak yeak...musim ni kak...lieya pun dah gatal hidung n tekak nie.....simptom2 selsema n batuk dah ade nie...aduh...

    ReplyDelete
  23. mesti comel anak dia kan kak...

    semoga nina cepat sembuh ye kak

    ReplyDelete
  24. anak2 dier comel kan kak? :)

    ReplyDelete
  25. Tahniah.. utk Serina.. seronok dah dpt sepasang.. :)

    ReplyDelete
  26. tahniah utk serina.. dah ada sepasang pun...

    yelah akak... waktu anak tak sihat mmg kita susah hati kan... insyaAllah... amanina boleh dok baik2 ngan sabriena kat umah tu...

    moga amanina cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  27. Seronoknya serina kan..dah 2 dah anak dia.

    Akak..hope nina cepat sembuh ya. Akak jgn risau2 ya.

    ReplyDelete
  28. tahniah.comels kan anak dye.

    ReplyDelete
  29. suke serina..sempoi..seronok jgk tau dye dpt anak lg..semoga rmh tga dye berkekalan..amiiinnnnn

    *semoga amanina cpt sembuh ^_^

    ReplyDelete
  30. kacukan mat saleh mmg hensem n cantek la anak2 nyer...:)

    ReplyDelete
  31. rezeki.. dan alhamdulillah dia bahagia..

    ReplyDelete
  32. semoga mereka bahagia hingga anak cucu...

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah....semoga bahagiaa ke akhir hayat..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...