Wednesday, January 18, 2012

simpati dan BERUNTUNG ~ dapat RM23j kerana zakar pendek


salam semua

terbaca artikel ini .. so apa pandangan wahai lelaki di luar sana ??


EL CAJOUN: Seorang bekas kelasi diberi ganti rugi sebanyak AS$7.5 juta (RM23.25 juta) dalam satu kes kemalangan kereta di California yang menyebabkan kemaluannya menjadi pendek kira-kira 1.27 sentimeter.

Matthew Wall yang baru berkahwin mengalami kecederaan dan kerosakan saraf pada kemaluannya berikutan kemalangan pada 2007 itu.

Lelaki berusia 27 tahun itu menjalani pembedahan membetulkan zakarnya dan ia menyebabkan ia semakin pendek sebanyak 1.27 sentimeter berbanding sebelum kejadian.

Juri di mahkamah El Cajoun, memberikan ganti rugi kepadanya sebagai pampasan untuk kesakitan, penderitaan, kos perubatan serta kehilangan punca pendapatan yang dialaminya.. - Agensi

sumber :hmetro

kira dia beruntunglah kannn.. walau mengalami stress akibat kejadian ini kan .. duk bayangkan wang yg banyak dia terima adakah berbaloi andai kata alat itu sudah tidak berapa @ x berfungsi ?? huhuhu


23 comments:

  1. wahhh..rezeki ;) hehhehehehe

    ReplyDelete
  2. walau dia dapat duit byk rasanya dia masih dibelnggu lagi kot dgn masalah dan penderitaan dia tukan..

    ReplyDelete
  3. kesian...dpt duit byk pun x guna
    nikmat dah takder... ;p

    ReplyDelete
  4. dpt duit pun rasanya benda tu masih menjadi satu masalah baginya.

    ReplyDelete
  5. duit byk pun tak guna kot..huhu

    ReplyDelete
  6. Ish..ish..ish..sian kt wife dia nanti ;D

    ReplyDelete
  7. benda tu tak boleh ditukar ganti,...kesian dia...
    kalau boleh dapatkan semua yang hilang tu dengan 23 juta baru la berbaloi..:)

    ReplyDelete
  8. eh, ada jugak untungnya kan...
    hahahahha.. =)

    ReplyDelete
  9. lahai...sian dia...

    sian jugak kat bini dia...hehe...

    ReplyDelete
  10. Kot terpendek je tapi berfungsi hehe untung la kan..

    ReplyDelete
  11. duit banyak tapi............

    pst: Kak Ieda, mane saya tau akak dok Kuantan, heee~ saya up topic tu hopefully ade bloggers yg leh saya jumpe, heeee~ takpela, maybe next time, InsyaAllah mesti jumpe kak Ieda....

    ReplyDelete
  12. dapat la dio gelaran jutawan zakar pendek...hehe

    ReplyDelete
  13. alamak...ada jaminan ke duit itu utk dia raih kebahagiaan ?? :)

    ReplyDelete
  14. sian dia n wife dia.. duit byk pun x leh beli tu sumer.. hehe..

    ReplyDelete
  15. alahai...

    di sana kurang tpi disini lak banayk...

    ekekeke

    ReplyDelete
  16. RM23juta...?? byk tu kak ieda....
    tp sian gak kt dia baru umo 27 taun dah tak blh lagi merasai nikmatnya..

    ReplyDelete
  17. bahagiakah dia dgn wang berjuta tersebut....????

    ReplyDelete
  18. rezeki dia...tapi berbaloikah tu

    ReplyDelete
  19. wang yg byk tu boleh bahagia ke...
    Tapi kesiannnn...

    ReplyDelete
  20. ini namanya ada hikmah yang berlaku :-)

    ReplyDelete
  21. eheheh sy ada baca ni kat harian metro last time

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...