Tuesday, January 10, 2012

ROTI TEMPAYAN enak dimakan ENAK DILAYAN


salam semua

sesekali layan roti tempayan nie sedap jugak kan .. ada yg cakap roti nan kan .. hurmm ikutlahh sbb rupe bentuk dia lebih kurang samee je ekekek .. soo malas tul nak cerita ape2 , jom tgk pic je .. masa nie akak makan ngan hubby je .. tetiba ayah dtg nak joint .. ekekek akak ingat akak lahhh yg akan belanja ayah .. tapiii ayah lak kuar kan duit nak belanja kamiii ekkeke selamattttttttttttttt


selain dari roti tempayan nie .. kat sini popular nasi minyak dia .. tapi lain kan warna dia ;)

kurmanyaaa

nie set hubby punye ..

ahaaaaaaaa nie roti akak ;)



ayah yg dtg joint makan .. dia makan nasi minyak .. tapi x habisss 
huhuh macam biasa , akak lahh yg tukang habiskan .. tapi x lepas punnn .. dah kenyang dengan roti ;)

ps : penatnya .. baru habis meeting dan makan uhuhuh hari nie kelam kabut sikit .. adoiii bukan hari nie aje .. hari2 kelam kabut huhuhu


27 comments:

  1. wah sedapnya, kalau roti nan tina suka makan dgn ayam tandoori, takpun kuah sardin =)

    ReplyDelete
  2. sedapnya makan, untung ayah belanja, hehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya kak...tgk kurma ayam tu terliur lah pulak

    ReplyDelete
  4. sedap nye kak..roti nan..!

    ReplyDelete
  5. nasik minyak die cam best sgt je kak..huhu..terliur dah....

    ReplyDelete
  6. mcm roti nan
    sye suke roti nan :-)
    tp kalo makan mesti kena dgn sambal nasi lemak tu
    kalo ngan dal jek mcm xkick
    hehee

    ReplyDelete
  7. owhh tau2 roti tempayan tu macam dia masak roti nan kann...bako dlm tempayan merah ke oren gituw...knnn

    ReplyDelete
  8. alaa..dah jadi lapar balikkk..

    ReplyDelete
  9. Aha!!!!! Kak ieda, nk sikit!!! ;D

    ReplyDelete
  10. teringin nk makan gerlic nan.hehehe

    ReplyDelete
  11. sedap roti nan...kalau makan dengan dengan pudina memang pergh la..ayah Gimi selalu ajak p makan..

    ReplyDelete
  12. mcm penah g je tempat ni kak

    ReplyDelete
  13. x penah makan roti tempayan.. sedap ke kak ieda?..

    ReplyDelete
  14. MAKAN DENGAN KUAH DAL KE??
    SEDAPNYA..SAYA SUKA DAL..

    ReplyDelete
  15. mcm roti naan kan kak...suka tgk ayah kak ieda mkn...teringat abah saya...hehe

    ReplyDelete
  16. roti tempayan ni roti apa kak?roti nan ye?rupa mcm nan..kat arab tak pki tempayan, mereka ada tembat bkr yg besar.adik suka mkn mlm2, minum teh tarik lak..aduhhhh

    ReplyDelete
  17. roti tempayan? heheh baru 1st time dengar tp mcm roti nan je ni...

    ReplyDelete
  18. Roti tempayan dgn roti nan tu sama la kan akak..??? blurrr jap...hehe

    Kurma my peberet kak, tambah2 kurma telur..perghhhhh...

    ReplyDelete
  19. cik lynn pn ska roti tmpyan...=) kalu kt klntan ni bkn kuah dhal tp gulai daging or ayam...=)

    ReplyDelete
  20. Sedapnya mkn ngan ayah gitu, lagilah seleranya klu orang belanja hihihi

    ReplyDelete
  21. akak...izan pun tak pernah makan roti tempayan ni...cam sedap je kak!

    ReplyDelete
  22. akak...izan pun tak pernah makan roti tempayan ni...cam sedap je kak!

    ReplyDelete
  23. kat mana ni beb!nk jugak pi try sekali..hehe

    ReplyDelete
  24. sedapnya tgk roti tempayan..nak nak kuah dia..sy pggil roti nan..hihi

    ReplyDelete
  25. roti tempayan dgn roti nan lain ye..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...