Tuesday, January 3, 2012

potato wedges bersama JALAPENO SOS & NASI GRG


salam semua

hurmmm tadaaaaaa bfast kami pagi2 nie .. ekekkeke dah lama x goreng wedges dengan jalapenooo sos nie .. hurmm sesekali buat siap hias macam nie .. anak2 tgk semua terbuntang matee macam nak terkeluar .. dlm tuala lepas mandi punn duk sebuk2 nak amikk .. aibbbb dah kena pukul tangan tuu ekekkee

sos jalapeno nie akak beli ngan mamber opis akak .. azura namanya .. silalah ke blog dia .. terpampang besar iklannn sos nie .. dia da jual tepung magik jugak tauu .. alahhh yg selalu akak goreng cendawan pakai tepung tuu .. hapeer kenama lahhh lupe dahhhh
oklahhh jom layan bfast kami pagi2 nieeeeee layannnnnnnn


close up sikiitt , kasi melelehhh semuaaaaa muhahahha

nasi goreng macam biasa , simple2 campak2 version ekekek

keropok kepinggg ..

taraaaaaaaa ini sahajalahhh menu kami pagi2 nie .. hurmm siap2 cepat sbb zahrien arinie ke sekolah setelah 5 hari bercuti .. huhuh entah macam mana sbb ayah dia yg hantar , awal2 lagi cakap nak makan dulu ibuuu .. ekekek harap2 dia ok sbb dah lama cuti kann huhuh

18 comments:

  1. sedapnyaaa...sj la tu nak balas dendam kt el eh..hehehehe...

    kak kaler font n3 tu x bape npk..

    ReplyDelete
  2. uih kak..mmg terliur la dgn wedges tu...nasi tu pun yg campak la yg sedapnye..hihihihihi

    ReplyDelete
  3. aduhh kak, terliur ni...sedapppp

    ReplyDelete
  4. uih dah mcm wedges kfc dah ni heheeh

    ReplyDelete
  5. walaupun masakan nasi goreng itu biasa akak kata..tp ema tgk terliur saja...huhuhu

    ReplyDelete
  6. wow nmpk sodap ni kak. =) pic akk pon makin cantek skrg =)

    ReplyDelete
  7. akak......sedapnya..nak cikit boleh? hehe

    ReplyDelete
  8. syedapnye kak...menu bekpes yg kaw nie heheeheheh...lieya penah beli gak sos tu.....borong terus 3 peket.....tapi lieya beli ngan org lain laaa...mmg sedap...nugget pun mkn ngan sos tu....buat beger pun boh sos tu sikit....sedap tol!

    ReplyDelete
  9. semuanye nampak menyelerakan..yummeh.. :)

    ReplyDelete
  10. amboiii kak..sedapnye..disaat2 intan tgh genting nih..akk blh post menu yg sedap..fuhhh

    ReplyDelete
  11. @lieyalatif ekekke semualah kan dikk , sedap je , buat rebus2 sayur punn sedap , macam salad tuu ! ;)

    ReplyDelete
  12. sedapnya sarapan..seronok masak kalau depa nak makan..kalau tak nak makan tu yang rasa malas je nak masak sedap2 gini..:p

    ReplyDelete
  13. idea utk mumme groceries shopping minggu depan ni...wedges...thanks...

    ReplyDelete
  14. waaaaa
    tgk gambr pung dh sodap ni..
    pandai btuil menggoda nih:p

    ReplyDelete
  15. uiskhhh, kalah kfc tu kak!

    teringin nak buat lah ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...