Friday, January 27, 2012

penangan FACEBOOK huh !!


salam semua

hahahahah sib baik akak dah jarang layan FB .. macam2 skrg kan .. ;)  
tepuk dada tanye selera ..

  
Makan Facebook, Tidur Facebook

Kekuatan Facebook yang semakin hari sekian kuat membuatkan ramai yang membuat sesuatu berdasarkan logo laman sosial tersebut. Kali ini, katil Facebook muncul.

Seperti dari SlashGear, Tomislav Zvonaric membuat sebuah konsep katil dengan workstation (meja kerja) yang akan memuaskan pengguna maniak Facebook.

Katil Facebook bernama ‘FBed’ ini berbentuk huruf F dari logo Facebook dengan posisi tertidur. Di bahagian meja kerja FBed, pengguna boleh dan mengadap monitor CP. “FBed merupakan tempat tidur multipraktis konseptual yang membuat pengguna boleh terus update dengan Facebook, malah semasa sedang tidur sekalipun. Juga sudah letih, pengguna boleh terus tidur,” ujar Zvonaric.
Namun begitu, masih belum pasti bila FBed akan dipasarkan.


 


sumber : email

ps : tgh ari nie nak pi tgk ayahanda di wad .. pagi tadi ada proses BYPASS .. huhuh x dan nak tanye ayah perkembangan dia .. harap2 ok lahh .. huhuh doa2kan ye kawan2 ..


32 comments:

  1. Wakakakaka...lawak la nasib saya x macam tue lagi ahaks...

    p/s: moga ayah sis cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  2. Cantik katil tu.

    Kakcik dah tutup akaun fb...

    ReplyDelete
  3. nasib baik saya tak di tahap tu lagi.masi boleh dikawal.

    ReplyDelete
  4. Ayarkkkkk!! Saiz Queen ada katil nih?! Hik3!!! Semoga ayah kak ieda dlm keadaan baik2.. Amin!!
    Happy weekend dear & TC!! ;)

    ReplyDelete
  5. kak..kt mn ada jual katil cam tu muahahaha
    semoga ayahanda akk sihat2 ye

    ReplyDelete
  6. AGAKNYA KALAU MIMPI PUN MIMPI PASAL FACEBOOK JE..HEHEHE

    ReplyDelete
  7. la fb pun ada katil.semoga Allah SWT permudahkan segalanya. harap ayah ieda cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. heheh ni tahap melampau dah ni
    saya xde la gile fb mcm gini hahaaa

    ReplyDelete
  9. umakkkaii..ni tahap kronik niee..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    nak cari katil tu le...he he

    ps:saya doakan ayahanda ieda cepat sembuh

    ReplyDelete
  11. taknaklah macam gini, melampau sangat ni kot..huhu

    ReplyDelete
  12. ada ke yang nak beli tu?...huhu

    ReplyDelete
  13. Dpt sebijik katil camtu best gak kan...hehe

    Hope ayah akak ok yer...

    ReplyDelete
  14. hihii katil fb pun dah ada..hihii

    ReplyDelete
  15. alahai comelnya, sib bek bukan kaki FB , hehehe kalau tak mesti terbeli hahahha....

    semoga prosedur ayah akak tu berjaya dan ayah akak beransur baik

    ReplyDelete
  16. cangguh sgt ni akak.hee.semoga ayah akak cepat sembuh ya! :)

    ReplyDelete
  17. sesuai sangat tuk kaki FB...

    ReplyDelete
  18. huhu..mcm2... dh taksub sgt tu.. lya dgn fb biasa2 jer..klo rasa nk on..om9 j..klo xde xpe.. xde effect apa2..

    ReplyDelete
  19. cantik katil gini..sesuai tuk org giler FB :D

    ReplyDelete
  20. Hahahaha..yg mn ketagih fb tu kompem beli ni..kikiki

    ReplyDelete
  21. ha ha..! baek punyaa.. cute!!

    ReplyDelete
  22. ini betul2 fanatik FB ni...

    ReplyDelete
  23. wah sedaplah tido nanti bagi yg gilakn FB....

    ReplyDelete
  24. ni dah mcm penyakit ni semua nak fb ngeee

    ReplyDelete
  25. cntik katil tu....sy biasa2 je ngan fb..suka bc status orang..

    semoga ayah akak ok2 aje yer...semoga cepat sihat

    ReplyDelete
  26. Smart jugak katel tu.. HEHE

    ReplyDelete
  27. macam2 dicipta org yg gila FB ni ye...

    moga ayah akak cepat2 sihat ye...

    ReplyDelete
  28. family awe sampai cakap awe ni kerja ngan fb..24jam fb..hehe

    ReplyDelete
  29. susah la nak p kerja mcm tuh...hehhehe

    ReplyDelete
  30. insyaallah..wah katil fesbook mcm best je :D mmmg org skrg mkn tdo sume fesbuk

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...