Sunday, January 15, 2012

mereka SKODENG HERBALIFE !


salam semua

dah lama akak x jenggah trafik kat nuffnang nie .. yelah sejak 1st time cash out arituu , dah lama BE x menjenggah .. hurmm x perlahhh dah x der rezeki kann nak buat macam mana .. tapi akak x putus asa .. semangat berBLOG masih kuat ekekkeke .. yelahhh bukan nak harapkan 100% duit nuff tu kann .. cuma kalau dpt alhamdulillahhh kira tidak lah sia2 kita berkongsi cerita dan rasa di laman blog nie kan ;)

ok lahh semua .. aritu akak ada masuk dan tgk dlm source traffik entry mana yg paling tinggi , rupenya kebanyakan dari blogger nie suke skodeng pasal entry herbalife untuk kehamilan ... alhamdulillah masih ada yg berminat rupenya .. lepas tuu entry keburukan maggie .. dan x ketinggalan kes adam adli digantung pengajian itu ..  



sebenarnya dah lama juga akak x buat entry pasal HERBALIFE kan .. bukan ape .. akak still ambil herbalife nie .. cuma tidak sekerap dulu .. akak dlm proses untuk memcuba mengawal pemakanan akak sendiri .. so far ok lahh walau banyak dugaan nyeee .. nak2 dgn cuaca skrg nie kan ekekke .. 

hurmm akak skrg lebih kan ambil shake F1 pada waktu pagi sahaja .. tgh ari dan petang akak ambil normal meal macam biasa .. cuma kawal portion dia lahh .. ;)

ok lahh nanti akak share kan info2 terbaru tentang herbalife nie .. ;)


10 comments:

  1. hehe,
    nanti bayak duit nak amalkan herbalife jgak ! :D

    ReplyDelete
  2. F1 yg kat sepang tu ke?

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekkek apelahhh pakcikk nie ...
      herbalife F1 .. formula kesihatan badan ;))

      Delete
  3. SHARING IS CARING ..:)

    ReplyDelete
  4. blog akak pupular dgn herbalife ye..

    ReplyDelete
  5. Dulu hmpir2 nk try tp tak jadi ngeee

    ReplyDelete
  6. hehe takpe la..at least melekat jugak kat carian google tu sbb keyword 'herbalife'

    ReplyDelete
  7. dlu ad membe suh try herbalife, tp xmampu..ahah :P

    ReplyDelete
  8. Ieda...saya kena minum herbalife sampai tua kot..he he...sebab dah serasi dan dah berjaya turunkan berat badan.. apapun kena kawal makan kan ieda...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...