Monday, January 2, 2012

KENAPA BUKAN LELAKI SAHAJA yang di paksa melacur ??


salam semua

kasihannn bila manusia hilang pertimbangan .. beginilah jadinya .. 
gadis ini didera kerana enggan melacur untuk menampung keperluan keluarga suami dia .. hurghhhh kenapa sampai jadi macam tuu .. inilah kezaliman orang zaman sekarang .. hidup dah terlampau moden .. x ada belas kasihan .. berfikiran keji seperti syaitan !!

MANGSA DERA...keadaan Sahar ketika dia diselamatkan dari rumah keluarga mentuanya. 

KABUL: Seorang remaja teruk didera, dibelasah dan dikurung dalam tandas oleh keluarga suaminya selama lima bulan kerana enggan menjadi pelacur. Ketika diselamatkan dari sebuah rumah di wilayah Baghlan minggu lalu, Sahar Gul, 15, dilaporkan berada dalam keadaan kritikal.

Media semalam melaporkan, Sahar bernasib baik kerana jiran terdengar dia menangis dan mengerang kesakitan di rumah berkenaan. Menurut polis, keluarga ipar Sahar mencabut kuku dan rambut mangsa, selain menguncinya dalam tandas gelap bilik bawah tanah selama lima bulan.

Sepanjang tempoh itu, kata polis, Sahar hanya diberikan sedikit makanan dan minuman. Untuk menambah seksaan, Sahar juga dicucuh dengan puntung rokok serta mengepit dagingnya dengan playar.

Walaupun terlalu lemah, Sahar mampu menceritakan pengalamannya kepada media. Kata Sahar, antara yang paling kuat mendera ialah ibu mentuanya.


info : DISINI


semalam kisah bunuh budak ambil organ untuk persembahan tuhan ! hari nie disuruh melacur utk menampung keluarga .. kenapa x mertua dia je yg melacur ???? erghhh emo tul akak dgn kisah2 macam nie ..

kenapa semua nie ashik wanita je jadi mangsa ?? kenapa kita jarang dgr lelaki kena dera atau diROGOL ?? haaaa sakit ati tau .. dari dulu hingga sekarang nie ashik kaumm perempuan jadi mangsa .. huhuhu 


18 comments:

  1. hurm.. tu kan menantu dy, kenpa cmpai nk bdk tu jd pelacur..ish, budk2 lagi tu

    ReplyDelete
  2. Bukan emo ieda... kakak pun rasa yg sama, geram+benci+marah segalanya ada. Hairannya dah 5 bulan pun keluarga budak ini tak tahu... dah kawinkah anak serah 100% pada suami. Geram...

    ReplyDelete
  3. ish...ish...saya pun emo gak ni baca citer camgini

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar,binatang sungguhlah huhu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    Subhanallah

    ReplyDelete
  6. nauzubillah... mmg kejap betul manusia ni!

    ReplyDelete
  7. ya allah
    kesiannya dia...

    kenapalah perempuan selalu di pergunakan utk kemudahan dan kesenangan orang lain

    tak terfikir ker ahli keluarga perempuan mertua tu...kalau benda yang sama jadi pada mereka

    nauzubillah

    ReplyDelete
  8. Manusia seumpama binatang bila kewarasan hilang dek hasutan syaitan yang direjam!..
    :(

    ReplyDelete
  9. 15 tahun baru..dah kena dera..zalim..wanita je yang asyi kena..yang kuat dera dalam ni pom ibu mertua dia..

    ReplyDelete
  10. @nazihan ali aah dia kawin muda .. org sana masih ada yg kawin muda kan .. kesiann ...

    nie mertua setan dikk uhuh

    ReplyDelete
  11. @Kakzakie tulah kak .. sedih .. saya rasa keluarga dia org susah , kira kawinkan dia kerana terpaksa .. sedih sbb disana masih ada org macam nie huhuh

    ReplyDelete
  12. @mama_umar_maryam binatang berkepalakan setan dik huhuh

    ReplyDelete
  13. @Zana Nordin tulah .. kalau akak lah ahli keluarga budak perempuan nie .. akuu bakoor org yg perlakukan adik akak macam nie erghhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  14. @H.J ye dikk .. yg mendera tuu mertua dia juga selain org lain ... pelik suami dia x der rasa kasihan kan huhuh

    ReplyDelete
  15. bencinya dgr cerita ni..jahat punya suami.dan lbh jahat lg keluarga mertuanya.jahatttttt

    ReplyDelete
  16. adehh saya pon pening dan takut ;(

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...