Saturday, January 14, 2012

DAHLIA TECK buat SUPRISE BDAY PARTY utk APEK tercintaaaa


salam semua

ahaaaaaaaaaa uolssss dah tgk lom ?? surer uolss kenal dahlia teck kann .. kekasih hati APEK , hero harimau malaya kita nie .. hurmm baru2 nie dahlia ada buat suprise bday utk apek di sebuah hotel .. wah2 ..
sooo sweettt .. ape2 punn kite doakann ajelahh mereka berbahagia dan kekal sehingga ke jinjang pelamin ..  mungkin dah jodoh mereka agakkkkk nyeee ekekekek ..





dan buat APEK heroo malaya kita nie .. 
semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu .. 

" TINGKATKAN PRESTASI DAN KURANGKAN KONTROVESI  "


13 comments:

  1. kak itu ke dahlia teck..awat lain beno..
    xde lah lawo beno ye..lawo lagi el kan kak...lalalalalalala

    papepun hepi besday to KFCM..terus success dlm bolasepak muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek yelahhh EL .. kita lagi cunn kann
      ahahhaha kalau x puji diri sendiri , siapa lagi nak puji .. orang lain ?? jgnnnn harap !! muhahahahahha

      Delete
  2. ooo.. apek dgn dahlia ni mmg btl2 coupe la... huhu.. tahniahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelahhh .. romantik lakk ..
      tgk apek punn suke bebenooor ;)

      Delete
  3. Dah tgk hari tu kak..
    hmmm...tak suka.. ;)

    ReplyDelete
  4. erm..apela2 utk apek. yg penting kne menten kan prestasi atas padang

    ReplyDelete
  5. takperla hal peribadi hak masing2....janji kat padang 1st kelasss!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelahhh , janji dia performmm 1st classs ekekke ;)

      Delete
  6. bestnya ada surprise cam gitu, hehe..

    ReplyDelete
  7. nak buat cemana./.dah pompuan gini yang dia nak..tak semestinya kalau dari kelantan tu kena berbini dengan yang bertudung labuh dan bernaju kurung..kan eida..
    ekekekke

    ReplyDelete
  8. yelahh D .. huhuh x semestinya .. janji ati baik dan yg dpt menilai adalah diri empunya badan kan ..

    kalau dia rasa yg x bertudung itu lebih menyenangkan hati dia , apa salahnyeee , harap2 bila dia dah kawin nanti leh lah menegur mana yg baik dan x baik isterinyaa ituu huuh

    lagipunn kalau bertudung , hati busuk .. ashik duk kongkong , ade aje x kena .. ati dia x senang .. dah lah jadi perhatian ramai skrg nie .. nak buat ape kan .. kita doa2kan ajeelahh yg terbaik buat dia ..
    cakap banyak x gunee kan ekekek ..
    alamakkk banyak lakk cakap akakkakakaka

    ps ; D .. ieda TAQ D .... ;)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. sweet...tp xsuka pkaian dahlia...seksi...huhu...k.ieda cantik lg dr dahlia ni...dlu tgk pic, kira ok la..tgk vdeo ni...besa je..

    hrap2 lepas kwen nti, brubah la skit..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...