Thursday, January 5, 2012

berphoto gediks di PEKAN RIVERFRONT


salam semua

lepas bawa kids ke taman permainan tuu kami ke riverfront pekan pula .. actullay dah senja , tapi anak2 nak suh singgah juga .. specially kakak dan anggah tuu , suke noo ke tmpt sungai2 nie .. kalau tepi pantai lagi suke .. soo akak layan kan aje .. hurmm bila dah penat bermain , sampai sini si kecik nie nak air lahh .. soo kakak jadi mangsa untuk belikan air utk adikk .. 

ekkeke ok lahh tempat nie cantik .. kebetulan ada budak2 muda duk main skateboard petang tuu .. malas nak amik pic .... soo layan jelahh pic2 kami berfotogedikss , jgn maraaaaaa , pic x lawoo tau .. baru nak belajar kann ;)


si kecik yg konon2 skima .. seyess zahrien x pandai berposing2 nie ;)



alor2 suke pic nie ... machoo tak ??? ahahhaha


permandangan sekitar riverfront pekan .. kalau dtg pekan jgn 
lupe singgah tau !!


anak2 dara kuuuu .. si kakak nie memang mukee sepesennn je
dlm gambar2 ekek


macam biasa .. wajah tuan tanah kena ada .. haa nie nina yg amik tau ! .. jgn x percaya .. cantik lakk .. adoii mustilah cantik sbb model dia cunnnnssss .. ahahahhaha larikkkkkkkkkkkkkkkk ;)

16 comments:

  1. sume gamba sweet2..
    lagi2 anak dara akk paling sulung..pasti dia selera makan makan

    ReplyDelete
  2. memang cantik tempatnya...

    p/s: ieda ok dah, dah boleh baca tajuknya. Entahlah kenapa tadi dia kuar simbol je...huhu

    ReplyDelete
  3. Cantik- cantik ler semua pic..suke3.. :)

    ReplyDelete
  4. pokok lampu tu mcm kat ict...malam mesti cantik tempat ni...

    ReplyDelete
  5. Cantik2 gambar kak..
    pandai dah akak 'menembak'..
    tempat ni pun cantik juga..^^

    ReplyDelete
  6. bestnyer kak berphotoshoot nie...feveret sy gak nih..hihi

    ReplyDelete
  7. cantik betul permandangan kat situ.pic2 semuanya lawa.mmg kakieda ni ada iras umie aida la :).seyess

    ReplyDelete
  8. assalam ieda..cantik tempat ni,mama tak pernah sampai kesana lagi..hu2x..model yg last tu memang cantik pun ..

    ReplyDelete
  9. yang dalam gambaq tu pun comei2 semuanya..
    bertambah lawa la gambaq..heheh

    ReplyDelete
  10. @win@momyShaneQeisha ekekke ramai cakap macam tuu .. tapi mgkin wajah akak nie version umi aida gemuk kooot ekkeke ;)

    ReplyDelete
  11. @LiLy @ MumMyQiStInA allar dikk biasa2 aje .. duk klik2 main2 lens ekek .. x sehebat lily .. adik dah pro .. banyak kena belajar nie ;)

    kalau dekat ngan lily every weekand leh turun berlatih menembak kan ;)

    ReplyDelete
  12. CANTIK N MENARIK SEMUANYA SAYA SUKA~

    ReplyDelete
  13. k.ieda beli kamera apa ari tu ek..lupe plak...nk beli gak...nk gambar cantik! :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...