Wednesday, January 4, 2012

sepetang bersama KEKASIH hati ~ beriadah ITU PERLU


salam semua

perghhh nak menyampaikan ke entry nie makan 2 hari ekekek .. maklumlahh sebuk .. cuti punn macam x cuti , bila petang anak2 ajak xtrvt di luar macam nie .. beriadah .. nie kisah hari ahad ari tuu .. haaa amikk dah berhari2 kan .. soo kena ikut giliran lahh , sbb akak banyak buat semua dlm draft , tinggal klik utk publish sahaja .. ;) 

pic2 kami nie masa bawa kids beriadah di taman permainan di bandar pekan .. ok lahh , ramai juga kanak2 bermain di petang2 nie .. kebetulan nak nyambut merdeka kann ;) layannn je lahhhhhhhhhh



ape lagi pos lahhh anak2 .. memang ibu tengah rajin ekekek

 

alamakkk anggah nie juling yeee .. ekekek ikut nenek dia ;)

zahrien yg paling suke kalau dpt bermain kat taman permainan macam nie .. x nakk balikk .. sib baikk dengar cakap akak .. ;)


sekian ... nak BW .. tgh ari tadi geram sbb internet on & off .. bencii ! besokk dah start kerja .. huhuhu malassss nyeeeeeeeeeeeeee ehekkk !! :)


26 comments:

  1. hari ni cuti ya ieda...

    seronok anak2 tu dapat main2 di waktu petang ya..:)

    ReplyDelete
  2. amboi,gambar tuan belog mesti ada jugak.hehe

    ReplyDelete
  3. happy tgk anak2 akak dpt main kat playground... lagi2 si zahrien tu...

    ReplyDelete
  4. anak2 mmg suka klu dapat pegi playground..klu Qis sampai taknak balik tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. hihi,xde budak yg xsuka playground.hihi.

    ReplyDelete
  6. budak2 dgn playground mmg tak dapat dipisahkan..

    tapi tina suka indoor sebab kat sini agak kotor playgroundnya

    ReplyDelete
  7. bestnyer bw anak2 beriadah..huhu.lama tak kluar buat aktiviti camtu.

    akak, entri td yg lain adik leh baca, yg tulisan biru bwh sekalitu yg kurang jelas.tu je.yg mengetatkan vagina...bla bla bla..adik tak leh nmpk.adehh sori kak.akak rabun..huhu.

    ReplyDelete
  8. akak..mana lak email akak ni.adik nak minta akak tlg psh fibox. benci tgk chatbox tu tak lawo..haha

    ReplyDelete
  9. @Lydia Miza(Aidyl Azim) ekekekek saboor je LM ni ekekke .. dah pueh tukar dikk , x leh jugak .. lantokk lah ekekek

    email akak zarida@shahputra.edu.my
    hantar password .. insyaallah mlm2 akak buatkan ;)

    ReplyDelete
  10. @Tina Othman aah tapi disini x der indoor dik huhuh

    ReplyDelete
  11. @~ yus ~ aah yus .. sok dah nak korjeee huhuh , malasss nyeee huhuh

    ReplyDelete
  12. Kak ieda dok KL ke Pekan, Pahang ke? Elok la kak ieda bwk anak2 beriadah, sihat tubuh badan cergas kan minda...

    ReplyDelete
  13. hari2 daPt P playground pun anak2 ena nak kak.. tp tak de la masanya pulak kan.. hehe.. sempat posing lg semuanya.. hihi

    ReplyDelete
  14. kakak gambar2 awesome dan cantik...akak dh pakai dslr ke?

    budak2 ni janji kuar rumah pergi taman je pun tkpe...nanti kita buat rumah yg ada playground ye senang :P

    wah cerpen pernah kluo majalah/ hebat gak akak ni..tk nak publish kat blog ke?

    ReplyDelete
  15. cantik2nya gambar tu ieda..

    ReplyDelete
  16. gembira muka semua2 pergi beriadah :)

    ReplyDelete
  17. waa...seronoknyer anak2 beriadah ngan maknyer...sweetnyer angah membuai zahrien tu...

    ReplyDelete
  18. Perkara yg kita rasa simple mcm ni pn blh buat diorg happy kan kak..

    ReplyDelete
  19. budak2..bawak je la ke playground mana2..janji boleh 'play' mereka mmg syok....tak perlu bercuti jauh tuk gembira kan anak2...dekat2 pun mereka hepi

    ReplyDelete
  20. @Maya Mayana aah maya .. dslr biasa2 je dik .. bolehlahh , minat punya pasal ekekke ;)

    ReplyDelete
  21. @eMMe akak duk pekan , pahang dikk ;)

    ReplyDelete
  22. dah lame tak beriadah..ehiksss...

    ReplyDelete
  23. Seronok tengok anak2 seronok. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...