Tuesday, January 24, 2012

aloor kenapa mereka BERPISAH ~ Heidi & Seal


salam semua

aloor kenapa mereka bercerai .. akak sgt2 suke pasangan ini .. sgt2 cool dan romantik , akak ada juga ikuti perkembangan mereka .. sehingga ada anak dan sentiasa bersikap positif dan selalu mengunkapkan kata2 cinta dlm nyayian mereka .. specially seal nie .. huhuhuh

tapi mereka berpisah secara profesional .. hurmm orang putih kann .. cerai berai nie x kesah punn dah jadi kesukaan mereka kann .... huhuhuh


LOS ANGELES: Penyanyi British, Seal menegaskan bahawa dia dan supermodel Heidi Klum masih menyayangi satu sama lain walaupun mereka telah memutuskan untuk berpisah dan berjanji untuk saling menghormati demi masa depan anak-anak.

Dalam satu rakaman oleh stesen televisyen Amerika yang bakal disiarkan Jumaat ini, Seal berkata, situasi mereka kini benar-benar menyukarkan tetapi dapat mengharunginya dengan mudah dan tenang kerana mereka masih lagi saling sayang menyayangi.

"Cinta kami sangat dalam dan kami saling hormat menghormati...saya tidak percaya seseorang itu secara tiba-tiba bolehmenghapuskan rasa sayang mereka dengan begitu sahaja," katanya.

Seal ditemui ketika ditemubual dalam program Tavis Smiley, yang bertanya mengenai berita perceraian mereka selepas membicarakan tentang pelancaran album Seal yang terbaru.

Kata Seal, walaupun ini adalah keadaan yang sangat sukar dalam hidupnya tetapi dia sentiasa berfikiran positif dan percaya jikasesuatu pasangan itu masih saling sayang menyayangi mereka akan cuba mengelakkan pergaduhan atau menyakiti hati masing-masing.

banyak lagi DISINI 

memang betul  , pada mereka kawin cerai perkara biasa dalam kehidupan  .. hurmm x kawin @ nikah ( eh mereka tahu ke istilah nikah ) ekkeke ada anak punn x kesah .. free life macam mereka nie , dunia ini ibarat syurga buat mereka ..

 ahaaaaaaaaa x terkecuali juga artis2 kita di mesia nie .. ada juga yg suke kawin cerai nie  uishhh x elokk no macam tuu kan .. huhuhu upsssssssss terlebey sudaaaaaaaaa !! ;))


11 comments:

  1. Kawin cerai ni dah jd kebiasaaan pd mereka. . Emmmmm.

    ReplyDelete
  2. Alarrr...yayansmum pn suke ngan couple nih...ermmjodoh diorang tak pjg..huhu

    ReplyDelete
  3. alaaa.. kenapa cerai.. diorg kan pasangan yg sgt lah sweet.. sedihnya

    ReplyDelete
  4. tulah kita pun suka gak ngan diaorang ni..tapi nak buat camana kan, dah takde jodoh..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    bagus dia orang
    berjanji akan saling menghormati demi masa depan anak2

    ReplyDelete
  6. tak sangka boleh bercerai.....
    nampak seal ngan heidi sweet couple sangat dari dulu......

    ReplyDelete
  7. di negara kita pun ada yg nak ikut cam negara barat tue..

    ReplyDelete
  8. munna pun suka pasangan ni.... sayangnya...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...