Monday, January 23, 2012

aksi diatas KATIL ~ ouchhh


salam semua

well macam mana uols punye holidays nie .. sure seronok kan ... huhuhu akak ?? x kemana2 .. 1st sbb riena dan nina demam huhuhu .. dan skrg akak lak mengalami sakit tekak yg teruk + macam nak demam pun ye .. jadi kisahnyee akak duk rumah sahajalahh melayan dua orang puteri akak yg x sihat tuu ..
kan akak dah cerita dlm entry yg lepas sabriena dan semakin ok .. rupenya tidak .. demam dia berbalik pula .. 

huhuhu badan dia on & off demam , sampai ke hari ini dia still makan ubat demam dan ubat batuk .. bila demam kebah sedikit .. batuk pula menganggu mereka .. huhuhu skrg nie nina pula demam .. duk tidurr aje .. siann lakk .. susah hati akak berganda sbb dua2 puteri akak demam .. 

huhuhu seyes memang musim .. ke klinik aje .. ramai yg bawa anak masing2 kerana demam .. ;( soo cuti akak kali nie tidak menghiburkan pun... 
tak perlah nak buat macam mana kan .. dengan akak2 sekali .. duk sakit tekak dan lemah badan .. makan kurang selera .. huhuhu 

yang ok sikit , dan so far x demam adalah zahrien nie .. hurmm tapi tulah meragam aje kan .. bila tiba malam selain kakak2nye yg meragam kerana demam dia punn same je .. x demam tapi perangai macam orang demam .. nak merengek aje .. tidur punn nak tidur ngan akak .. x nak berenggang .. hurmm macam tulah .. ha nie semua pic akak amik masa dah nak tidur ... duk layan dia .. suh amik pic2 dia .. macam2 hal anak2 nie kan .. ;)

layan jelahhh pic putra kesayangan akak nie !










pi ngader zahrien ... ishhhhhh


hurmm macam tulah .. bila akak x kemana2 nie , bertambah2 dengan anak2 yg x sihat mood utk menembak punn ke laut dah .. badan akak punn x berapa sedap .. soo sepanjang cuti nie duk rumah aje lah akak nie huhuhuh

oh ya .. ada sesiapa tak yg tahu blogger mana yg boleh buat watermark ?? watermark akak dah hilang sejak adik akak format komp akak huhuh , akak lupe nak save dalam drive D ... sedihhh .. kalau boleh nak cari yg boleh buat free sahaja .. ekekek aci ! sbb nak buat watermark ajee .. huhuhuh

ader ke yg boleh ehsan aje kat akak nie ?? nak buat sendiri x pandai huuhu , x yah susah buat yg lawoo2 .. macam yg lama akak tu punn dah ok .. huhu



14 comments:

  1. alaa ciann dia..tapi tetap comel..tak reti nak wat yg cantik cam orang punya tu..akak punya yg simple sgt2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek akak .. saya dah jadi buat sendiri kak ;)

      Delete
  2. aksi atas katil zahrien rupanya, ingatkan apa tadi...hehe

    moga semua segera sembuh ya. Risau pula bila demam berpanjangan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekkekek tertipu ye yus ..

      tulah ieda duk risau nie .. huhuhu harap2 sebelum mereka naik cuti nie , dah ok .. kalau tidak x tahu nak cakap ape huhu

      Delete
  3. moga cepat sembuh ye kak =)

    ReplyDelete
  4. Musim ni Ieda, akak pun demam ni..
    Comey Zahrien,, pink bibir mcm bergincu plk..:)Moga cpt sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke kak
      saya pun macam nak demam kak
      batukk dan perit atekak je nie

      aah zahrien sahaja yg x demam layie .. duk risau berjangkit jugak nie huhuh

      Delete
  5. Assalamualaikum Ieda


    moga semuanya cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. hee. chomel je anak akak. :)

    ReplyDelete
  7. Semoga semuo cepat2 sembuh ye kak,amin

    ReplyDelete
  8. thanx dik ... doakan2 lah ye

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...