Saturday, July 30, 2011

KINI tiba RAMADHAN itu


SALAM SEMUA


ucapan buat semua teman , adik2 dan blogger sekalian


kak zea sarah najwan , zue analeeya , jaja , wan kalam hati , adik izan mummy chacha, adik putri Qis Balqis ,adik mummy harraz , adik ratu siput , adik hawa , adik munna , adik lina , kak azatie , kak CIMDDC , kak ati masrif, kak chick , adik sha as , adik purple , adik eb ezrin , adik NMO2 , adik wahida , adik nana , adik lyafrina , adik zati embong , adik rara pinkmafia , adik bunga , adik epafazwin , adik Gee , adik Amy Shaquena , adik el , Ayu Citarasa Ridzuan , Yus , Diana , Yan , adik LM , rinna , posh76 , adik Lin , adik fadliena , adik Ena , adik zana , adik zura , adik lieya , adik nieda , adik siti hajar , adik noriz , adik alexa yushida , adik dilla ady , adik liely , adik mummycute , adik bicara amani , adik juwita fariz , adik wanie , adik eliza ,adik suziey, adik jun , adik softtouch hanim , adik lily mummy Qis , adik MTD , adik miss Fiza   bro razali , adik hanim 1st love , adik izan bb kembar , adik intan, adik nurkas dan adik yana ...


semoga sama2 mendapat fadhilat & syafaat di ramadhan 1432 AH yg mulia ini .




BLOGGER yg KONPERM HADIR !

~ STICKY POST ~
 salam semua

alhamdulillah sehingga ke hari ini .. ini adalah senarai blogger2 PAHANG yg sudi hadir .. sama ada confirm @ insyaallah hadir .. x per .. its ok .. doa2 x der aral yg melintang pada 2nd GATHERING ini kan !!!

http://sarah-najwan.blogspot.com
http://anyambakul.blogspot.com/
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/
http://nadyahoney.blogspot.com/
http://zieha-myworld.blogspot.com/
http://www.jajazack.blogspot.com/
http://mdm7781.blogspot.com/
http://zue-oklatu.blogspot.com/
http://puteriqisbalqis96.blogspot.com/
http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
http://e-qalinsya.blogspot.com/
http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/
( kalau masih ada yg nak joint @ tertinggal link anda disini sila btahu ya ... )

TEMPAT : TAMAN GELORA - berkumpul di parkir depan IKIP KOLEJ

JAM : 3.00 PTG

TARIKH : 30 HB JULAI 2011 - SABTU

AGENDA : RAMAS2 MESRA & MAKAN2 
di inggatkan sekali lagi ( PORTLUCK YAAA ! )

** utk WAN KALAM HATI ( hang x yah bawak makanan beb ) nak mintak bawak pinggan , sudu & air sahaja ekekekek , jumlah nanti YM ieda wehhh :))



Friday, July 29, 2011

KELIP - KELIP mata ... upsss tutup mulut tuuu


salam semua

ini yg dinamakan cinemagraphs , 1st time tgk tau .. menarik sgt2 .. 
moh layannn dan jgn mudah tertipu ! :))




sgt2 real kan !!!



pergerakan agak lambat .. sbb loading dia .. sooo kena sabar ye ...
perhatikan sahaja









ini yg dinamakan ciptaan manusia ..  yg semakin canggih .. kagum bila tgk benda - benda macam ini kan :))


SGT SWEET - kalaulah NORA & FAHMI ! ..


salam semua

kalaulahhhh si nora nie jadi gurl prend fahmi tuu kan bagus ! hahahahhah dush2 ... berangan je akak nie kan .. seyes akak cakap akak memang suke kalau mereka berdua .. andai nye sahajalahhhh " bercinta " wow ! pasti gamat .. hahahahha sbb nora nieee so sweettttttttttt geram akak tgk dgn sifat lemah lembut dia .. kecik molek , wajahh punn ala2 khairul fahmi je kan .. kan .. hahahahhaha ( jgn maraaaaa peminat elia ) .. ekekkeke

semalam walaupun malaysia tewas dengan singapura .. akak tetap bersyukur kerana kalau tidak kerana si Khairul Fahmi tuuu dah teruk2 gila kita di kerjakan oleh singapura kan ... syukur lah walau kalah , tapi semangat bermain tuu kita sama2 nampak .. insyaallah pasukan harimau malaya kita akan terus berusaha di masa akan dtg agar dpt mengharumkan nama malaysia di persada dunia ( adehhhhhhhh dah mcm pengulas sukan pulak ) muhahhaha !

“TQ Fahmi” – Nora Danish



Begitulah status Nora Danish yang turut hadir ke perlawanan Malaysia Vs Singapura yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi. Kalau anda masih ingat, ketika perlawanan AFF Suzuki Cup lepas, Nora Danish pernah meletakkan status berbunyi, “sweetheart XOXO, call me”. Ada apa-apa ke? Kami rasa, kemungkinan besar Nora Danish mengagumi kehenseman & kelincahan Khairul Fahmi di atas padang.
 
Walaupun Malaysia ditewaskan oleh Singapura dengan agregate 6-4, namun semangat yang ditunjukkan oleh pasukan Harimau Malaya tetap mengelegak. Apatah lagi, Harimau Malaya turut mendapat sokongan daripada 85000 penyokong Malaysia yang terdiri daripada pelbagai bangsa, dan yang paling indah, ada Nora Danish!


sumber : oh bulan


ps : pagi nie sehingga petang akak ada trainning program untuk semua executive2 academic .. soo memang x kan online dari jam 9.00 sampai 4.00 ptg .. kalau ada pun masuk balik pejabat jam 12.30 tgh utk rehat .. so kawan2 dan adik2 sekalian .. sila jgn rinduuu wokeh ! .. ahahhaha ( buekkkkkkkk ) ... akak akan BW kemudian ya .. bye .. muah !!


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

Thursday, July 28, 2011

PALING MAHAL juta - juta gitu !


salam semua

dpt email dari kawan .. perghhhh terkedu kejap .. ada jugak anjing yg paling mahal dlm dunia kan .. begitu berharga kan
 huhuhuhuh sanggup pulak tuu , ada yg membelinya .. hermmmmmmmm dunia oh dunia !

$1.5 Million Dog




Apparently someone thinks that there is a dog that is worth just that. An 11 month old pup named Big Splash sold for that, the breed is the red Tibetan mastiff. This is one of the world’s oldest and most vulnerable breeds. It is said that Buddha had one of these, which may make it all the more wanted. It is a massive fluffy dog. It is 3-foot and 180 pounds. The dog has been around for a very long time and has been known to be the guard of nomads and monasteries.
** org terlebey duit boleh arrrrrrrrrrrrrrr :)


uols cari APA ?? mr NUFF x kasihan akak ..

salam semua

mula2 tu x pandai nak cerita pasal keywords nie .. bila tgk kat blog adik el .. ekekekek kelakor lak .. keyword blog akak x der lah yg lucah2 kan .. kurang sgt2 ... hermm ada punn sbb mgkin pasal point2 yg penting .. x sangka pula entry keburukan maggi tuu sgt2 tinggi pencariannya .. bagus2 memang banyak keburukan maggi nie .. akak pun baru tahu .. tapiii still makan bila terasa tekak nak makan ahakssss

dan paling x tahan kisah anak angkasawan kita dan gadis bogel jadi pilihan .. hermm pasal gadis bogel tuu bukan ape .. boleh menyebabkan kaum lelaki mati pucuk ekekeke :) hot uuu entry tuuu , agaknya kan sure lelaki2 di luar sana yg search pasal entry nie dlm google kan .. tu yang naik tuu :))


 dan ini adalah analytics blog akak minggu nie .. oklahhh turun naik tuu bukan ape .. ujung minggu kan .. entry pun suam2 kuku sbb akak memang jarang sgt2 update bila cuti nie .. banyak lebihkan masa berehat di rumah @ akak balik kg ... walau bagaimanapun thanx sbb uols still sudi berkunjung walau akak x update :))


buat SILENT READERs pun sama .. TQ kerana menyokong blog picisan akak nie .. masih sedih sbb blog akak nie masih ordinary blog .. belum dpt title gliterati .. MR NUFF bila nak kesiankan saya huhuhuhu ! org lain dah merasa dah .. akak jugakkk lum lagi .. ada pun ciputtt je .. 
x paham tang mana x kena ngan blog akak nie :)



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


BERTUNANG & putus


salam semua

hermmmmmmmmmmm apa nak kata .. dugaan bertunang nie x sama .. ada yg sehingga putus tunang , ini semua dugaan dari allah .. org tua2 cakap bertunang nie darah manis .. ye ke ?? ada betulnya .. dlm bertunang nie ada je yg x kena .. mgkin syaitan dia besar sikit kuuut berbanding yg belum bertunang ! ekekek .. 

yelahh .. kalau tidak x kan org tua2 nasihat , x elok tunang lama2 .. dugaan dia lebih hebat dari berkahwin nie .. hermmmm ada kebenarannya juga , bila baca kes elia dan khairul fahmi nie ... harap dia kuat harungi dugaan dlm bertunang ini .. sama2 kita renungkan ..


Dahlia Teck Yang Dikatakan Mempunyai Hubungan Dengan Khairul Fahmi?

boleh tahan cun minah nie eheksss

Benar atau tidak wanita di atas benar-benar mempunyai hubungan dengan Khairul Fahmi tidak dapat disahkan. Ini adalah info daripada sumber-sumber yang dimaklumkan di atas. Berdasarkan luahan Facebook Jejari Runcing di bawah, nampak memang benar hubungan mereka berdua ada isu tersendiri.


sumber : abang NARA

akak pernah bertunang .. tunang selama 6 bulan sebelum perancangan berkahwin .. tapi sayang putus di tengah jalan .. rupa2nya ada tanda ye kita x der jodoh dengan tunang kita tuu .. mgkin secara kebetulan .. 


cincin pertunangan kami x muat di pakai di jari yg sepatutnya .. akak terpaksa pakai di jari tangan kiri .. itu kami masih belum sedar .. 

satu lagi bila salah satu barang hantaran iaitu kek , penutup kek retak di tengah2 dalam perjalanan sampai ke rumah akak .. 

dan yg paling ketara adalah sirih junjung pemberian pihak lelaki , pihak kami pulangkan dengan sirih2 nya sekali ( kami x tahu siapa yg pulangkan ) .. sepatutnya sirih dan pinang di ambil oleh pihak perempuan dan hanya dipulangkan tepak nya sahaja ... kebetulan kannnn ??


semua ini ketentuan allah .. dia maha mengetahui ..
kini tunang akak tuu dah bahagia punn mcm akak .. dia kawin dengan sepupunya selepas putus dengan akak .. kami pernah berjumpa , masa itu akak tengah sarat mengandungkan amanina .. dan dia sewaktu itu sudah punn mempunyai anak .. :)) alhamdulillah kami sama-sama bahagia dan x pernah bermasam muka serta menganggap semua ini adalah ketentuan darinya ...


ps : apa2 pun kita doakan harimau melaya berjaya menebus maruah negara bila menentang singapura malam ini .. sama2 kita doakan agar mereka bersemangat kembali ... insyaallahh , entah dpt tgk ke tidak akak nie huhuhuh





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

Wednesday, July 27, 2011

PANJANG JODOHNYA kata org tua2


salam semua

aah lahhhh x salah mata memandang kan .. sgt2 cantik .. wajah iras2 je .. org tua2 kata panjang jodohnya .. hermmm wajah akak ada iras2 ngan hubby tak .. kdg2 tuu bila nampak mcm x der tuuu akak abaikan je . ekkekekek seram bila nak fikir dlm2 maksud tersirat tuuu ekekekekek

Memang Sebijik Muka Nurul Syuhada Dan Raja Amir Nie!!!



semoga jodoh nurul dan suami berkekalan sehingga ke akhirnya .. 
dan jodoh akak juga .. !


 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

Please lah ! sama sahaja HIPOKRIT !


salam semua

dah tgh ari rupenya , lepas makan , rasa nak update pasal perilaku manu bin sia .. kita sama sahaja .. bila kesalahan x leh dimaafkan , selalu buat salah bila sentiasa dimaafkan .. kan sama kan .. kalau kita baik ati .. ada juga yg lain x baik ati .. , kalau kita x nak gaduh .. ada yg nak cari gaduh dan mencari kesalahan orang sedangkan kita x sedar kita sebenarnya sama sahaja.. masing2 dengan cara masing2 .. , selalu bersikap hipokrit ! toksah cakap org lah kan :)


membaca dari petikan blogger ini : SINI


Kadang-kadang, kita cuba 'control' perangai kita bila bercakap @ berkomunikasi dengan rakan-rakan, jiran dan orang yang berada di sekeliling kita..
Kalau dekat rumah, dengan mak n ayah mesti cakap sebagai anak yang soleh, kalau dengan kawan nak cakap 'mesti ada gaya',dengan orang yang tak kenal mesti nak control baeeekkk punyeee..
Hipokrit tak..?mengaku jelah korang pun cam tu..
Okay,berkomunikasi memanglah penting bagi mengelakkan orang menganggap kita ni kurang sopan..
Kita 'terpaksa' senyum dengan mereka..memandang mata mereka..melayan karenah mereka..dll..
Tapi, bagi aku ini jugak hipokrit..
Kenapa agaknye..?
Yelah, kita buat semua tu sebab hanya tak nak orang tu kecewa dengan kita..
Okay memang betol..Aku pun x suka kalau orang buat aku cam tu..
Tapi perlu ke kita ikut apa yang buku motivasi tu kata..

1.Apabila bercakap pandang mata rakan..
2.Senyum kepada mereka..
3.Berikan kata-kata perangsang
4.Sentiasa menjadi yang terbaik untuk mereka..

Belilah mana-mana buku motivasi..
Empat perkara diatas mesti ada kat dalam buku tu..
Confirm..!
Sikap @ perangai pula..
Bila keluar dengan kawan, mesti tiba-tiba nak tukar watak..
'Aku dah dewasa,so aku kena la berlagak dewasa dengan kawan-kawan aku'
Mesti ada kat dalam kepala korang kan bila keluar dengankawan-kawan..?
Jangan tipuu..!
Kenapa bila dengan kawa-kawan bercakap @ sikap nak kena ada gaya ha..?
Tak faham la..
Tapi yang peliknya,bila dengan mak dan ayah, semua itu hilang..
Lakonan semata-mata..
Aku PELIK~
Jadi korang jangan la cakap dengan kawan-kawan korang yang dia orang hipokrit..
Korang pun sebenarnye hipokrit..
Aku pun sama..!
Haha..


masing2 pernah buat silap ... kesilapan sentiasa ada bersama kita selagi kita bernyawa sbb kita bukan malaikat atau nabi .. sedangkan nabi punn ada buat silap inikan kita insan yg lemah .. saling maaf memaafi itu dah jadi satu tanggungjawab ... kalau kita x leh berubah on the spot .. berubahlah perlahan2 asalkan sesama sendiri sedar akan kelemahan masing2 .. :) 
upsss aku dah buat silap !!! ...

semoga kita sama2 perbaiki diri .. insyaallahhhh :))


 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

tiada CERITA


salam semua

tiba2 x der idea nak tulis apa ??? hermmmmmmmmm uols musti pernah alami saat2 mcm nie kan ... 
kebetulan minggu nie banyak kerja2 akak di office .. pendaftaran pelajar yg belum selesai dan minggu Ujian 1 akan bermula minggu depan , hermmm mcm biasa .. kerja .. kerja dan kerjaaaaaaaaaa ergh ...




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


RISIKO gemuk utk HAMIL !


salam semua

sana sini org menyatakan fungsi utk kurus adalah banyak .. terutama nak cantik , sihat dan leh pakai baju macm2 jenis kan , kalau gemuk tuuu segan pun ada .. macam2 perasaan lah .. nak pakai baju tuu x kena .. baju nie x kena .. kang nampak terlalu seksiss lah pulakkk ouchhh ! yg penting nak elakkan dari pelbagai penyakit yg sah2 dtgnya dari pelbagai jenis pemakanan kita kan .. huhu sedih sebenarnya ..

hari2 memotivasikan diri agar tidak terjerumus dengan pemakanan yg tidak sihat dan tidak seimbang , mcm badan akak nie .. cepat naik wooooooooo kalau x jaga2 :))

hermmm meh akak nak share satu artikel berkenaan risiko tidak hamil jika kegemukan .. sekurang2nya kita boleh perbaiki mana yg x betulkan .. sama2 dpt faedahnya :))


Masalah obesiti boleh memberi kesan kepada kesuburan seseorang kerana ia mengganggu perjalanan atau kitaran haid. Ada beberapa perkara yang dikaitkan dengan obesiti dan risiko hamil.

Risiko pertama, diabetes dan darah tinggi semasa mengandung. Diabetes ketika mengandung sukar dipastikan kecuali ujian darah dilakukan. Selain berat badan, sejarah keluarga yang mempunyai risiko diabetes, umur melebihi 35 tahun adalah di antara beberapa ciri-ciri yang kami cari untuk ujian darah.
Ujian darah ini paling sesuai dilakukan ketika usia kandungan mencecah 26 hingga 28 minggu. Ujian ini membabitkan pengambilan darah selepas berpuasa semalaman dan selepas pengambilan air glukos.

Darah tinggi juga mempunyai risiko bagi yang obes ketika mengandung. Semasa lawatan atau pemeriksaan antenatal, tekanan darah ibu atau bakal ibu itu akan diperiksa. Darah tinggi ketika hamil ada banyak risiko jika tidak dikawal. Ini termasuk boleh menyebabkan sawan dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.

Selain itu, ibu-ibu yang obes juga mempunyai risiko melahirkan bayi besar. Bayi yang terlalu besar mungkin memerlukan pembedahan caesarean dan kalau lahir secara biasa mempunyai risiko bahu bayi tersangkut atau ‘shoulder dystocia.’

Sekiranya ibu yang obes memerlukan suntikan epidural semasa bersalin atau caesarean, ia sebaliknya menjadi agak sukar disebabkan masalah obesiti.

sumber : google

amalkan lah pemakanan yg sihat .. jgn risau kalau kita nak usaha , insyallahh akan ada jayanya .. jgn menjerumuskan diri kepada keadaan yg tidak sihat .. kalau kurus sgt punn x elok kan .. x elok pada pandangan mata ..janji x sakit kan  .. sentiasa sihat tuu penting .. bila dah jaga semuanya tapi still sakitt itu semua ketentuan allah .. kena pergi pula pada keredhaan ilahi .. :)) 

bulan ramadhan akan menjelang x lama lagi .. sama2 diet utk kelihatan lebih menarik di syawal nanti .. hermm sape2 nak amik HERBALIFE boleh sgt2 .. meh calling2 akak @ ym akak tau :)) jgn malu2 ...


entry selok nak pose dan x sabar nak rayeeeee muhahahhaha




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


Tuesday, July 26, 2011

betul ke NIE ! yasmin oh yasmin


salam semua

hermm mcm x percaya bila baca kisah ini , setahu akak memang ada dengar desas desus yg dia nie berkawan , tapi x sangka si yasmin nie nak menerima shahrin sebagai suami .. yelah kan .. shahrin tu baru sahaja mengalami penceraian .. mcm2 hal kan .. x perlah .. kalau dah itu yg dia cari sama2 kita doakan .. lagipun shahrin nie handsome kan .. :))


Pelakon Yasmin Hani, mengakui bakal menamatkan zaman bujangnya pada penghujung Oktober ini dengan bekas pemain dram Black Rose yang juga bekas suami kepada pelakon Ida Nerina iaitu Shahrin Razali.MajlisDuchess Place, Jalan Ampang itu akan dibuat secara kecil-kecilan dan untuk ahli keluarga terdekat sahaja.

“Saya akan berkahwin pada penghujung tahun ini iaitu pada bulan Oktober dan majlis tersebut akan diadakan secara kecil kecilan yang akan dihadiri oleh rakan terdekat dan ahli keluarga.

“Segala persiapan perkahwinan, Insya-Allah sudah siap dan hanya tinggal beberapa perkara tentang peraturan perkahwinan yang masih belum selesai,

Mengikut kata Yasmin Hani, dia yakin keputusan untuk mendirikan rumah tangga pada usia sekarang adalah masa yang paling tepat, malah dia menganggap kehadiran Shahrin bagaikan melengkapi lagi kehidupannya. “Saya rasa usia sekarang adalah paling tepat kerana masing-masing sudah stabil dari segi ekonomi, sudah mampu untuk berfikir dengan matang dan mempunyai kepercayaan yang tinggi antara satu sama lain.

“Lagi pula hati saya sudah pun bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri dan menjalani kehidupan berkeluarga,” katanya.

Ditanya tentang kelebihan Shahrin di mata pengacara Beat TV ini, Hani berkata Shahrin seorang lelaki yang penyayang dan kelakar. “Dia seorang yang susah untuk difahami, kadang-kadang keluarga dia sendiri tidak tahu perangai dia.

ishhhhhhhhh x takut ke ?? huuhuhuhu


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

bila HATI berkata-kata


salam semua

bila akak sendirian selalu teringatkan kata2 yg memang amat bermakna dlm diri kita .. adakalanya kita alpa dan lupa .. bila merenung anak2 , sedih dan pilu mula terasa .. bila anak2 tersenyum memandang akak , sejuk dan luluh segala masalah yg melanda jiwa .. adakalanya fikiran ini selalu melayang bertanyakan pada hati .. apa yg membuatkan hati sedih dan berkata2 .. hanya mampu di telan dan di renung lama2 .. x mampu nak diluahkan .. 

bila memandang anak2 .. semua masalah seperti jatuh dan luruh satu persatu .. demi anak2 kita mampu tersenyum walau dlm duka yg amat dalam .. syukur kerana punya anak2 .. wajah yg mulus mengambarkan seribu satu kebahagiaan yg pada mereka x perlukan apa2 melainkan kasih sayang kita ..



bila tersedar barulah hati berkata2 ...

Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman. Dunia ini umpama lautan yg luas. Kita adalah kapal yang belayar di lautan telah ramai kapal karam didalamnya.. andai muatan kita adalah iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di lautan hidup ini. Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan.

Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu penting dalam sebuah kehidupan. Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang. Hati yg terluka umpama besi bengkok walau diketuk sukar kembali kepada bentuk asalnya. Namun manusia tetap manusia , sentiasa lemah disisinya dan memerlukan seribu kemaafan

Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi. Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa. Dalam kesempitan hidup ada kekuasaan ilmu.  Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ketenangan dan keamanan. Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun. Bila-bila masa ia akan pecah.

Kegagalan dalam kemuliaan lebih baik daripada kejayaan dalam kehinaan. Memberi sedikit dengan ikhlas pula lebih mulia dari memberi dengan banyak tapi diiringi dengan riak. Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada insan yang berdosa yang tidak mempunyai masa depan.

Kata-kata yang lembut dapat melembutkan hati yang lebih keras dari batu. Tetapi kata-kata yang kasar dapat mengasarkan hati yang lunak seperti sutera.

semoga hati dan jiwa ini sentiasa dilindungi olehnya .. aminnn

 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

Monday, July 25, 2011

anak ANGKASAWAN sgt2 cumel !


salam semua

ya tuhannnn cumelnya .. geram akak tgk ! ... ape2 punn tahniah buat angkasawan negara kita .. akhirnya a new bb born from them ..


21 Julai 2011 adalah tarikh paling bermakna buat angkasawan negara kita, Sheikh Muszaphar dan isterinya Dr. Halina. Kelahiran anak mereka yang diberi nama Sophea Isabella dengan berat 3.6kg sememangnya sangat-sangat dinantikan. Dan sesungguhnya kekacakan dan kecantikan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina memang turun kepada anak mereka.
 

Cute gila kan gambar Sophea Isabella di atas? ucapan jutaan tahniah kepada Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Selamat menempuh alam ibu bapa. Rasa tak puas pulak menatap kecomelan baby mereka berdua. Tak gitu?

sumber : ABANG NARA




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...