Wednesday, December 21, 2011

seronok x terkata bila MANDI HUJAN


salam semua

huhuhu sori sgt2 sbb x dpt nak BW mlm tadi .. entry pun satu je smlm .. x sempat nak buat auto publish , kenapa ?? sbb 2-3 ari nie akak duk sebuk buat persediaan dokumentasi LAWATAN AUDIT KUALITI uitm hari nie .. memang sebuk sgt2 dengan pelbagai dokumen yg perlu disiapkan .. sehinggalah semalam akak sampai rumah kul 9 mlm .. aduhhh letih x yah cakap lah kan ..

ok lahhh malas nak cerita pasal kerja .. mana2 kerja pun memang memenatkan dan pasti ada stress .. ekekke .. soo kena lah redha .. nak2 ada lawatan macam nie kan .. moh lah layan pic2 mandi ujan anak2 akak last week .. time2 ujan nie mereka memang suke sgt lahhh , setiap saat mintak nak mandi ujan .. hurmmm layan jelahhhh









akhirnya tidur keletihan mandi ujan !!!


DOAKAN SEMOGA LAWATAN AUDIT KUALITI UiTM INI BERJAYA YE .. TKASIH SEMUA , akak akan BW semula sekiranya ada masa nanti , insyaallahh x akan lupe :) ..


22 comments:

  1. syok mandi ujan lepas tu demam plak...but dulu kecik2 ai pun suka main air hujan ngeee

    ReplyDelete
  2. amboi syoknyer dia..teringat plk zaman masa saya knk2 dulu...suka sgt mandi ujan..

    ReplyDelete
  3. amoih2..seronoknya mandi hujan..dah lama la tak mandi hujan..last pon masa zaman kanak2 rasanya..huhu

    ReplyDelete
  4. mandi hujan?heaveeeeeeeeen!!!

    ReplyDelete
  5. hr tu ms akak post n3 Zahrien mandi hujan, ingatkan dia srg je, rupanya mandi hujan secara berjemaah, mesti meriah & happy xterkata budak2 tuh...hehe

    ReplyDelete
  6. masa sy kecik2 suka mandi hujan, mmg suka betul mandi dgn adik2...tapi bila dah ada anak ni..sy tak benarkan pulak..ehehehe lagipun mereka tak mintak...

    ReplyDelete
  7. ya Allah..sbr jela tgk gamba2 nih..nice..nasib x demam ;)

    ReplyDelete
  8. pengalaman yang menyeronokkan..nanti diaorang dah besar mesti teruja tgk gambar2 ni semua..

    ReplyDelete
  9. dulu time kecik2 el mmg suka mandi ujan..tp la ni anak2 nak mandi ujan tu dia xkasi...riso takut demam plak..hahaha
    tgu deme ni besor skit n skolah oklah...:)

    ReplyDelete
  10. amboi sonoknya main ujan..

    akak keje bhgn audit uitm ker.. uitm mn.. hasben alycia audit kat uitm s.alam..

    ReplyDelete
  11. semoga lawaatn tu dpt hasil yg positif kak! best gler tgk diorg men ujan

    ReplyDelete
  12. Wah.. Sakan.. Siap ada tempat mandi khas.. Kekeke.. Seronok je dorang.. ;)

    ReplyDelete
  13. mcm ni g pun nak...
    dah lamanya tak mandi ujan..
    org kata kalo nk mendi ujan bioo yg betul2 lebat kan...br tak demam :)

    ReplyDelete
  14. ya Allah...happeningnya...rasa nak join sekali...

    ReplyDelete
  15. dolo2 mmg suker mandi ujan, skang nih kena skit dh dmm. hu3. tapi ttp suker tgk anak2 akak :)

    ReplyDelete
  16. wah mandi ujan siap ada kolam lagik tu.. huhu bestnyer waktu kecil leh mandi ujan kan... seronok

    ReplyDelete
  17. bestnya mandi hujan.. tingat memori masa kecik2 dulu.. cukup suka berendam lam air hujan.. smpai mak panggil ngan rotan sbb x reti nak naik.. hahaha..

    ReplyDelete
  18. teringin nk main ujan lagi la kak bile tgk gambar ni..tpi sejak da kertu ni, mcm tak btul pulak kan kalu tetiba nk main ujan..huhuhu

    syok tgk diorang main ujan..

    ReplyDelete
  19. good luck ieda,

    lepas main hujan keletihan, alo alo comelnya tido cam tu.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...