Thursday, December 8, 2011

RINDUNYAAA lama x berjumpa


salam semua

last week akak berkesempatan berjumpa dengan teman sek menengah dulu , suzana .. seronok x leh cakap lah .. dah lama uu x jumpe .. last kami jumpa masa akak bertunang dulu .. hurmm bayangkan dah berapa lama .. :) kebetulan dia ke pahang utk ke gambang water park .. soo dpt lah akak berjumpa dengannya walau sekejap cuma .. dia singgah di shahputra onthe way ke gambang pagi tuu .. :)


wajah suzana x berubah dari sek sampai skrg .. dia cakap dah gemuk sikit .. adatlah wehhh .. kita dah pun bekeluarga dan ada anak .. haruslah ada perubahan :)

akak dan suzana .. ada persamaan tak ?? ekekek kami masa sek dulu satu kelas tau .. ingat layie .. akak dan dia sama2 comot masa sek dulu .. akak terkenal dengan kegemukannyee, masing2 x pandai melawa huhuh .. kelakar bila teringatkan kisah zaman sekolah dulu ekekek :) skrg bila dah jumpe mcm x percaya kami dah tua punnn :))



26 comments:

  1. Tentu best jumpa kwn lama..Oooo..rindu juga dgn kawan2 sekolah duluuuu...

    ReplyDelete
  2. yang penting kita happyyyy..

    ReplyDelete
  3. sesekali jumpa kawan lama memang seronok:) lebih kurang sama plak muka ieda ngan kawan tu.

    ReplyDelete
  4. ratu lg la kdg2 jumpa kawan lama dorang tak kenal ratu.ehehe..

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt jmpa kwn masa zaman sekolah..

    ReplyDelete
  6. Jumpa classmate boleh mencetus mcm mcm kenangan kan kak? Besnyaaaaa

    Anyway, hru doing? Sorry...dah lama love tak kemari...hehe! ;)

    ReplyDelete
  7. bestnya jumpa kawan lama kak.. izan pun kalau jumpa kawan2 sekolah...mmg macam2 cite yang keluar...

    ReplyDelete
  8. Bestlah akak dapat jumpa kwn sekolah..lily dah bertahun2 tak jumpa kwn sekolah..

    ReplyDelete
  9. dah start dahhh jejak kasih..hhehehehe
    best kan klu dpt contct kwn lame..;)

    ReplyDelete
  10. mmg rase hepi sgt2 kalo jumpe org yg dah lame kite tak jumpe kan kak...lagi2 kawan sekolah....mcm2 kenangan waktu sekolah keluar bile dah jumpe tu...sure kecoh bercerita kan kak heheheeh....

    ReplyDelete
  11. memang seronok kalau dapat jumpa kawan lama kan...ieda nampak lebih muda dari kawan tu....:)

    ReplyDelete
  12. seronok kan jpe kwn lama
    yg xsonok tu..kwn tu yg makin gojes
    yg kita ni makin comot hahaha malu seh

    ReplyDelete
  13. bestkan jumpa kwn2 lama..lya pon rindu nk jumpa kwn2 lama. lg2 y msa sek rendah dlu..

    ReplyDelete
  14. Mmg sronok jumpe kwn2 lama, soalan wajib: Anak ko brp dah? Hihi

    ReplyDelete
  15. sama2 cun .....

    best kalau dpt jumpa kawan lama..banyak cerita nak cita..ehheheh

    ReplyDelete
  16. sy pon rindu nak jumpe kawan2 sekolah..

    ReplyDelete
  17. Saat paling mengembirakan bila kita dapat berjumpa kawan2 lame, mulalah x semena2 kenangan lame di ceritakan semula..best akak ada kesempatan macam nie

    ReplyDelete
  18. takdelah tuaa sgt tu.. :)

    ReplyDelete
  19. Happy kan bila dapat jumpe kawan lama,nak-nak pulak kalau mmg bertahun2 dah tak jumpe..

    ReplyDelete
  20. best kalu dpt jumpa kawan sekolah kan...

    ReplyDelete
  21. bestkan teringat memori lama...

    ReplyDelete
  22. bestnyer dpt jumper kwn lamer. musti byk citer kan? :)

    ReplyDelete
  23. Tua ke kak?!!! Still cun awek muda lah kak.. Hik3!!!!

    ReplyDelete
  24. Tak de laa tua mana pun..still cun lagik.. :) maintain gitu.. :))

    ReplyDelete
  25. bestnye dpt jumpe kawan lame..ha ah la mane ade tua..cun jek tgk..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...