Sunday, December 25, 2011

resepsi DAYANA & KHAFIZ ~ pertemuan MENGIMBAU KENANGAN lalu


salam semua

sambungan pertemuan dengan saudara mara di majlis resepsi sepupu akak di putrajaya .. cuti2 nie malas nak taip banyak2 .. jom layan pic ajeee :))



haaa nie adalah sepupu2 akak yg paling rapat masa akak duk JB dulu .. sebelah kiri berdiri tuu adalah sepupu yg sama umur .. kami membesar bersama , skrg ada business saloon 3 buah di KL .. alhamdulillah , dia berjaya dgn kerjaya dia  .. yg lain2 tuu adalah kakak2 dia :)

dia bersama anak dara dia ..



sepupu ayah akak .. dulu admire sgt2 dia .. kami pernah menyimpan perasaan bersama  .. huhuhu x der jodoh lahhh , tapi bila jumpa agak malu sikit dan sgt2 winduuu kan diaaaaaaaaa .. sbb akak sgt2 rapat dgn dia masa lepas SPM dulu .. :))


cuti2 nie malas sgt nak menaip banyak2 .. uolss buat ape cuti nie .. akak x kemana2 punn , baru balik dari majlis akikah saudara di kampung , lepas nie nak bersiap kuar beli baju anak2 .. dah x lama sek nak bermula kan .. huhuhuh debar2 pulak akak nie :)



4 comments:

  1. Kalau pegi kenduri kendara saudara mara time ni la dapat jumpe sepupu sepapat kan kak..bila dah besar,masing2 dah besar jarang2 dah nak dapat jumpe..sama la macam saya pun.Cantik biru turqouise pengantin tu,

    ReplyDelete
  2. wah mcm jejak kasih je beb..hehhehe

    psst nnt kita plan baik punya k..lama tak sembang ngn ieda..set masa nnt k..=)

    ReplyDelete
  3. Semoga sepupu tuh terus berjaya ;-)

    ReplyDelete
  4. perghh cantekkk semuanya..color dia tu color favy tuh ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...