Monday, December 5, 2011

mereka yg KU KASIHI


 salam semua

sambungan dari entry raya kami .. tapi x banyak punn .. yg ini semua adalah sblm kami pergi beraya .. lepas dah gerak beraya tuu , x der lah nak berphoto2 nie .. sbb adik akak dah bawa balik dslr dia ke kg dia .. huhuhu .. soo mana yg ada pun pic2 dari kamera sony akak je .. itu pun x banyak :)

ok lah semua ini adalah pic insan2 kesayangan akak dan kami sekeluarga .. nenek akak yg masih sihat alhamdulillah bersama cicit2nya .. syukur nenek akak masih sihat cuma skrg nie penyakit lupa dia semakin teruk .. dia banyak bercerita kisah2 lama .. nasib baik lupa dia x membawa ke perbuatan main benda yg bukan2 .. kalau tidak haru juga kami yg menjaganya .. 

kebetulan nenek akak duduk dengan kak long akak .. soo memang x risau sgt sbb memang dia yg akan take care nenek akak , kalau umi dan ayah akak ada dirumah nenek memang jarang makan dirumah dia .. dia lebih suka makan dirumah kami .. rumah nenek skrg nie kak long akak yg duduk , kira jaga nenek lahh kan ...

  bersama sebahagian cicit2nya .. ini adalah dari cucu2 umi akak .. sebelah bapa saudara akak masih ada .. cuma mereka x balik bila raya nie .. sbb anak2 dah besar , anak2 pula balik rumah mereka .. huhuh sedih kan .. nenek masih ada punn mereka x balik dahh ..

 ayah bersama 2 org menantu .. my hubby & my BIL

 umi dan ayah 

 kami di pagi raya .. 

 semoga mereka berdua panjang umur .. aminnnnnnnnnnnn

jiran aka sepupu akak .. rumah akak di sini semua dekat2 dengan rumah saudara mara .. x risau sgt .. ada seronok dan x seronoknya duk dekat2 nie ekekek .. biasalahh :)



17 comments:

  1. ieda seronok rumah ko meriah dipagi raya, untungnya masih ada nenek,nampak dia sihat lagi ye.

    ReplyDelete
  2. keluarga bahagia....
    syukur!:)

    ReplyDelete
  3. layan entry dan gambar family kak ieda..
    makin dekat ayu dgn kalian semua..

    k.ieda.. untungnya ada nenek.. walau ada sakit lupa.. sekurangya dia masih ada..
    boleh manja2..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ceria masing2 di pagi raya yer..;)

    ReplyDelete
  5. HEEE.hepy nya sume.even raya haji.

    ReplyDelete
  6. izan pun masih ada sorang nenek kak...belah arwah abah. belah hubby pulak nenek belah MIL, dah tua tapi masih kuat ingatan...cuma kerap semput skrg nih....

    bahagia tgk gmbar akak dan family tercinta....

    ReplyDelete
  7. untung kita masih punya mak dan ayah.. alhamdullilah.. semoga kasih sayang kita sentiasa terpelihara..

    ReplyDelete
  8. Ceria dipagi raya...seronokkan bila berkumpul ramai2 mcm ni...

    ReplyDelete
  9. lya xde lgsung pic raya adha bru2 ni.. huhu..msa tu x sht.. x beraya..tdo je.. hihi

    ReplyDelete
  10. sama cam umah atok sy.. pk sedara ngn mak sdra semua umah dkt2 ngn umah tok..sy je yg dok jauh ckit dari umah atok..hehe tapi suka la bila raya, fmly smua leh kumpol reramai

    ReplyDelete
  11. Meriah jer kan bila kumupl ramai2 macam ni..

    Happy Family.. ^^

    ReplyDelete
  12. ur mom nmpk muda lah..wewitt =)

    ReplyDelete
  13. mmg seronok dikelilingi org2 yg tersayang

    ReplyDelete
  14. seronok bila kumpul ramai2

    ReplyDelete
  15. dapat berkumpul dengan family ramai2 cam nie memang best kan kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...