Friday, December 30, 2011

mereka SELALU BERSAMA ~ bergaduh dan bermain


salam semua

mood bercerita x ada .. sbb x sabar nak balik rumah dah tunggu tahun baru ekekke ... ok lah kisah di halaman rumah kami minggu lepas .. aksi2 mereka akak tembak ikut dan aje .. janji puas hati .. ok je .. jomm layan pic anak kesayangan akak dengan sepupu dia ..




macam2 aksi .. bila mereka berdua ada masa happy , ada masa menangis berdua .. hurmmm kira kasih sayang sejati lah nie ekekekke .. raihan adalah sepupu zahrien yg sakit kencing manis TAHAP 3 tu ( cucuk 3x sehari ) dia dan zahrien sama usia tapi berlainan tahun , maksudnya zahrien awal tahun , raihan ujung tahun ..

SELAMAT TAHUN BARU in advance buat semua kawan2 , adik2 dan kakak2 dan blogger2 semua , semoga semua azam dan harapan kita ditahun yg mendatang ini di berkati dan dimakbulkan oleh allah hendaknya .. aminnnnnnnnn

&


HAPPY HOLIDAYS !!


22 comments:

  1. Mereka anak-anak yang comel dan sihat. Alahmdulillah. :)

    ReplyDelete
  2. hah?kencing manis?cane eh kencing manis kecik2 kak?

    ReplyDelete
  3. comel ank2 akk..
    yg lelaki tu hensem,.muka sebiji mcm akk

    ReplyDelete
  4. ala sweetnyer pic2 tu, pic no 3 tu nmpk sehati sejiwang...hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    saya doakan agar Raihan akan pulih sediakala

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. Mana tahu sakit bila bertemu sepupu dah macam belangkas main bersama. Kesian kan kecik-kecik dah kena insulin 3x pulak tu....

    ReplyDelete
  7. @Cikpuan rara huhuh dah takdir dik .. susah nak cerita .. dpt tahu masa dia usia 2 tahun lebih .. so skrg setiap bulan treatment di putrajaya ..:(

    ReplyDelete
  8. @intan_blur yg perempuan nie sepupu dia .. aah zahrien nie ramai cakap wajah akak ;)

    ReplyDelete
  9. @atuk insyaallah tukk .. tkasih :)

    ReplyDelete
  10. @Kakzakie ye kak .. dia sampai dah tahu x leh makan itu dan ini .. kdg tuu kesiann nak makan ape2 x sampai ati makan depan dia .. ;(

    ReplyDelete
  11. mcm anak2 el gak kak
    danish ngan arwen tu..main sm2 gaduh sm2..kdg2 tu sayang sm2...hehehe

    ReplyDelete
  12. rambut anak akak mcm perang2 ye...cantik tau rambut jenis macam ni..die macam kaler rambut tpi sebenarnye mmg warna rambut semulajadi..

    adik ipar dilla rambut die warna camni tpi nk lebih jelas kena die diri tgh panas..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. kesiannya kak,kecik lg.huhu.moga dia sembuh.

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru juga buat Ieda..:)

    Wah..bkn main rapat nampak Zahrien ngan sepupunya ni..masa kecil ok lah..tp sesetengah bila dah besar jd malu2 plk ngan sepupu kan.
    Kesian kan Raihan ye..

    ReplyDelete
  16. hepi holiday jugak buat akak & family..

    ReplyDelete
  17. bdk2 mmg mcm tue gaduh baik, gaduh baik.. anak2 sy pun mcm tue...kejap jerit2 kejap ktawa2

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti... selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  19. slmt thn br jugak utk akak..

    siannya ank buah akak tu... kcik2 dh ada kncing manis.. camne jd gitu ye

    ReplyDelete
  20. ehem ehem zahrin dekat nampak dgn tue..haha..aunti mia usik ja..

    ReplyDelete
  21. @Dilla Ady aah dikk , nie kaler semulajadi .. bukan buat .. semua anak2 akak macam nie , tapi dah besar dia akan ikut macam mak dia .. masa kecik je ..;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...