Friday, December 2, 2011

MERAH kami di aidilfitri


salam semua

hahahha jgn maraaaaaaa sbb akak lahh org terakhir agaknya yg upload pic raya kami tahun nie kan .. huhuh nak buat mcm mana pic2 nie semua dari dslr akak yg dah punn dijual pada adik akak .. baru last week akak dpt pic2 ini dari dia .. sedihhh .. gembira semua ada .. at last dpt juga akak upload dlm diary kesayangan akak nie dan utk tatapan uols ... 

hurmmm pagi raya tahun nie kami bertiga beradik je ada .. adik akak yg di KL x balik sbb giliran di rumah sana .. adik akak pula dia balik pagi2 raya sorang2 sbb masa nie SIL akak sedang dlm pantang  .. sooo x lah berapa meriah .. dia balik punn kejap je .. lepas sembahyang raya terus balik semula ke kg isteri dia .

ok lahh moh layan merah kami di pagi aidilfitri :)



posing anak2 .. ibu dan ayah maintainn ekkee 



 ayoyoyo paling sukeee nie ! :)

budak berdua nie , kalau suh bergambar memang suke sgt kan .. hurmm duk layan mereka nie berpuluh gambar mereka berdua je .. anakkk oh anak :) raya tahun nie kami berjalan x semeriah tahun2 sblm .. sbb akak dan mak ayah je yg ada .. selalu tuu 3 buah kereta sekali berjalan .. huhuhu .. x perlahh tahun depan harap2 kami adik beradik dpt bersama kembali :)


ada sambungan tau .. sikit je .. jgn bosan menanti .. 


32 comments:

  1. merah yg menawan..suka3x... ^_^

    akak, muka akak cam aishah kan..hee~ comel..

    ReplyDelete
  2. hehe, mmg lambat betul upload gambar raya ni.
    Takpe ieda, masih dalam bulan 12 belum habis tahun, tapi kalau ikut kalendar Islam, kita dah bertukar tahun ieda...ekekek.

    Cantik baju ieda dan anak2 perempuan tu, suka yus tengok..:)

    ReplyDelete
  3. tak per wat kenangan dlm blog... update lambat pun tak pa... hehe
    merah sgt la mak ngahhhh...
    nomi pun tema merah raya thn ni...hehe

    ReplyDelete
  4. merah sedondon...lawalah..berseri2... :)

    ReplyDelete
  5. hamboii merah ramlah ram u olls! meriah....eehhehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya
    hahahahahaha tetiba plak ngeee
    tudung akak ai suker la
    beli mana?

    ReplyDelete
  7. eB suker merah. nmpk semangat. :)

    ReplyDelete
  8. waaaaaahhhh tu le kak...tgk tajuk ingat tersalah pos ke ape...tapi takpelaaa...biar le dah basi pun kak, yg penting ini laa kenangan kite...harus boh dlm blog utk tontonan anak cucu nanti heheeheh...

    lieya ni tingin nak bertema merah kak..tapi en hubby menentang keras sbb die kate tak masuk kulit die heheheeh...so mak redha jek laa ekekeekekekek....

    ReplyDelete
  9. ingat raya haji td hehe..merah2 itu segar n carah mata tgk pagi2 ni hehe

    ReplyDelete
  10. sukanya tgk gambar2 tu.. ceria dan cantik.. merah suit u all..

    ReplyDelete
  11. alamak hari raya aidil fitritu.. mesti lepas hari raya haritu banyak entry lain nak m asukkan... tapi kalau hari raya mesti bergambarkan kalau takder tak best...

    ReplyDelete
  12. amboiii..kalah mkngah..hhehehhe..
    bgaya sakan anak dara akk yg chubby tu ye..hehhehe ;)

    ReplyDelete
  13. cantik sedondon anak anak beranak, suka warna merah dari jauh org dah nmpk..,hehee

    ReplyDelete
  14. kaler merah! wah sama la kita kak..

    ReplyDelete
  15. hihi terkujat kejap tadi baca tajuk entri

    takpe biar lambat asalkan ada letak kan

    ReplyDelete
  16. el pun suka pic kak ngan zafrien tu
    xpelah lah kak..at least akk ada gambar raya..saya???non hado..anak2 ntah mn ilang hehehe

    ReplyDelete
  17. Serius!! Ina suka tgk pic akak anak beranak.. Happy Family.. Akak di apit jelita & jelitawan sejati.. Ewahhh!!

    ReplyDelete
  18. Biar lambat, janji citer raya masuk blog ☺☺

    Merah...cantik.

    ReplyDelete
  19. keluarga yg ceria...cntik warna merah tu.....

    ReplyDelete
  20. kikiki..punyalah lama peram ye Kak Ida. Alin suka merah..cantik!

    ReplyDelete
  21. salam kak..
    betul la muka akak cam penyanyi aishah..hehe.igat sy seorg je yg perasan.

    boleh tak akak tlg review and support entry ni?

    http://julierosarina-julierosarina.blogspot.com/2011/12/sila-vote-for-support-si-cilik-comel-ni.html

    tqvm kak...

    ReplyDelete
  22. meriah dengan color merah..


    kak,
    ena sampai ke sudah tak publish2 citer ms raya.. aiyayayayya..

    ReplyDelete
  23. kalau ada anak pompuan baju mesti sedondon kan...meriah! :)

    ReplyDelete
  24. kacak la hero tu pakai baju meayu merah..:)

    ReplyDelete
  25. wah2.. meriah nye mak ngahhhhh

    ReplyDelete
  26. wah2.. meriah nye mak ngahhhhh

    ReplyDelete
  27. merah mmg menawan.... cantik gambar akak sekeluarga

    ReplyDelete
  28. wahhhh akk raya haji pon baju ikut tema eh.kami raya haji hentam je mana ada.hehehe

    ReplyDelete
  29. hehehe...yg pntg ade kenangan kak...wahhh merahhh... :)

    ReplyDelete
  30. cntik kak merah.....comelnya anak2 akak posing..paling suka posing nina tu....comel....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...