Friday, December 23, 2011

majlis resepsi DAYANA & KHAFIZ


salam semua

ok kita sambung pula kisah perjalanan kami ke majlis resepsi sepupu akak di putrajaya tu , bila dah ngadap nasi tu kan , memang x pandang kanan kiri lah .. last2 kamera yg ada , mintak tolong sepupu akak aka adik pengantin perempuan tolong snap kan pic2 kami .. huhuh mana idoknya perjalanan dari pekan ke putrajaya uuu .. semuanya laparr x leh cakap lahh kan ekekke .. tapi seronok lah sbb memang akak nanti2kan sgt majlis2 mcm nie , leh jumpe saudara mara dan sepupu2 sebelah ayah yg dah lama x jumpe :)

hurmmm jomlah layan pic2 nie .. cerita banyak2 x best , biar gambar menjelaskan segalanya .. ecehhhhhhhhhhh !!!



paling suke tgk zahrien nie .. bukan main ashik makan .. lapoor ekekke


yeee tgk tuuu .. ekkekee :)

ngeeeeeeeeeee baru nak mule nieee ...


tema majlis petang tuu .. biru dan putih .. cantik kan .. tapi pelamin nie cacat sikit sbb tiba2 ada bunga pink huhuh .. hurmmm 


ya ini lah pengantinnya .. DAYANA FARZIHA BINTI ALI .. selamat pengantin baru dik !! sgt2 cantik make up dia :)

bersama kami .. sblm pengantin turun untuk sambut pengantin lelaki ... alamak silau lahh .. cameraman kat situ x pandai setting canon akak loor erghhhhh !! ape dahhhh


posing2 tu wajib kan .. sooo macam biasa .. gilir2 lah ambil gambar :) cabaran sungguh bila ke majlis kawin dengan anak2 yg masih kecil .. duduk x diam sekali .. specially zahrien .. bayangkan lepas bergambar tuu dia hilang entah kemana .. last2 tgk dia duk sebuk makan aiskrim kat bawah dgn sepupu2 yg lain huhuuh anakkkkk oh anak !

ok , tunggu sambungan seterusnya ..

9 comments:

  1. hehee..sy first tgk x pasan.. pas baca komen ni tgk lik pic..baru pasan..heheee

    ReplyDelete
  2. kak, rasenye tempat duduk pengantin tu yg cam tak kena..

    alih2 warna itam..nape tak putih..

    sy perasan mata meow meow akak tu..woww!

    ReplyDelete
  3. wah! sedapnyer makan nasi tu! cantik pengantin.

    ReplyDelete
  4. @Dilla Ady aah kan .. x tahu kenapa dia pilih hitam .. kalau putih x naik koot :))

    ReplyDelete
  5. guest corner tu cantiklah kak.. :-)

    ReplyDelete
  6. bestnya pergi kenduri kawin, trend skrg ye kak ada guess book ni

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN aah trend skrg .. hurmm tapi tu bukan dia buat rasanya .. dari bridal house tuu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...