Wednesday, December 14, 2011

MAGNUM lagiii !


salam semua

kelmarin akak kuar ngan mak ke bandar .. x tahupun di bandar pekan skrg dah buka 7E .. hurmm ape layie kebetulan ke bandar , terjah lahhh sekejap 7E nie .. tgk ape2 yg patut .. sblm balik tuu akak perhatikan peti sejuk 7E nie .. sekali ada magnum lahhhhhhhhhh .. uishhhh , kalau ikutkan akak dah pernah makan dah .. saje2 beli utk ummi akak .. dia nak merasa .. 

 

akak cakap memang manis dan lemak berkrim .. soo akak belikan .. hurmm dah agak ummi akak cuma makan sikit je :) mcm biasa selebihnyaa akak lah yg taram ... tapiiii huhuhuh x habis juga .. sbb manis ya ampunnn terasa di tekak nie .. :)

macam biasa .. akak suke yg almond nie :)

hurmmm tgk .. manis kannn ekekkeke :)

last2 bawa balik rumah , mcm biasalahh juga my hubby yg tolong habiskan ...




23 comments:

  1. sedapnya kak ieda! izan kalau beli ni kompom semuanya nak jugak...

    ReplyDelete
  2. aiskrim gula ni..haha..manis sangat

    ReplyDelete
  3. 1pon susah nk habes eh kak.ich2.saye jugak yg xmerasa lagi.

    ReplyDelete
  4. choc dia kan kak, huu manis.hihi.berbaloi2 even mahal.hihi

    ReplyDelete
  5. mmg manis yg almond ni kak ratu pun takble habis.yg choc trifle tu tak bape manis sgt.sdp gak..

    ReplyDelete
  6. akak x suka yg coklat byk sgt...manissss

    ReplyDelete
  7. akak pun suka jugak magnum almond ni, tapi tak bole beli slalu, ramai lagi rakyat jelata kat umah

    ReplyDelete
  8. tak pernah cuba lagi aiskrim ni kak..tp bab makan utk habiskan..ema yang perhabiskan...

    ReplyDelete
  9. @POSH76 fuhhh puas nak ngabess huhuhu

    ReplyDelete
  10. @♥MAMASYAZA♥ ahahha nie saya senyap2 je beli kak .. x bawa balik rumah .. kalau tidak sungguh x cukup ekekke :)

    ReplyDelete
  11. @exora aah sgt2 manis kan kak :)

    ReplyDelete
  12. @Cikpuan rara ekekke adik ku rara .. sila beli , nanti tempunan :)

    ReplyDelete
  13. nampak sedap tapi pk bab manis tu mesti tak habis punya..

    ReplyDelete
  14. klau sy...t.pnah t.habis mkn eskrim haha
    n3 lpas tu... la kak,tliurnya nk mkn singgang jugak

    ReplyDelete
  15. sedap kan magnum ni..saya ponpaling suka yg almond tu jugak..:)

    ReplyDelete
  16. almond mmg terbaik kan kak.....lieya pun suke....weekend wajib beli...siap buat stok kat umah...tu yg badan naik kot.....huhuhu

    ReplyDelete
  17. ni eskrim yg iklan kt tv tu kn?

    ReplyDelete
  18. Tak pernah try..siann sungguh daku (~_~)

    ReplyDelete
  19. saya pun tak suka magnum sebab manis, biasa anak2 je yang suka

    ReplyDelete
  20. sedapkan kak..eida suka sangat...magnum nie...tapi bukan magnum 4D tue..kkakakakaka :P

    ReplyDelete
  21. sy pun suke yg almond..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...