Friday, December 2, 2011

kalau dah MINAT ~ FM di mana - mana


salam semua

dah makan lom uols nie ?? akak x makan mlm nie .. anak2 akak masakkan maggie je .. settle :) sesekali mereka makan kan ..
bile kat dapur tuu terpandang kan FM nie .. hurmm dah lama akak kumpul FM  .. uolss minat kumpul FM tak ?? .. ok .. rasanya ramai diantara kita yg suke kumpul FM kan .. kebanyakan rakan2 blogger akak memang ada hobi nie .. akak memang x suke kumpul keychain .. 

kebanyakan keychain yg org beri akak akan bagi kat anak2 utk dibawa ke sek .. bukan ape .. akak memang x pandai simpan keychain nie , selalu hilang, soo mana2 tempat yang akak pergi akak akan cari FM utk dibuat koleksi di peti ais rumah .. nampak gayanya kalau dah banyak dan penuh nanti kenalah cari peti ais yg lebih besar kan ekkeke

ada tuu yg dah pecah .. geram sgt2 .. sbb kalau beli yg murah2 tuu memang kurang kualiti sbb magnet dia kecik , sayanglah kalau jatuh pecah kan .. dah lah org bagi .. tanda ingatan tuuu huhuhu

pemberian adik wahida ( My All ) .. sepasang sebenarnya .. tapi sebelah lagi akak letak dekat CPU di office :) cantik kann cutee je ...


16 comments:

  1. akak..yg bntuk kaki wrna oren tu..sy kasi kan.. knpe pecah..ke masa dpt tu dh pecah?

    ReplyDelete
  2. Wah banyaknya koleksi FM..

    ReplyDelete
  3. @Miracles Of Life eh tak lah dikk .. masa dpt molekk layiee .. dia jatuh dikk .. x tahu mcm mana leh jatuh , tu pun anak akak yg perasan dia jatuh .... sib baik magnet di belakang dia ok layiee .. tuu yg still ada disituu :))
    sayang .. entahh bile dpt ke pulau redang nie huhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh minat FM ke? pas ni leh tambah satu dari Qatar~~ lalalala

    ReplyDelete
  5. kak,fm penuh boleh jdkan alasan baik utk beli peti ais baru tu hehe

    hemm ehemm sy nampak fm yg belah kanan bwh tu ;)

    ReplyDelete
  6. @Lydia Miza(Aidyl Azim) alooorrr bestnyaa dah ada org nak kasii nie .. yesss !! ( perasan kejap ekekke )

    ReplyDelete
  7. Dah hampir penuh tu...boleh beli peti ais yg lebih besar.....akak tak berapa minat kat fm...

    ReplyDelete
  8. wa...byknya fm akak...sy punya sikit jer...yelah baru tahun ni sy berjinak2.....

    ReplyDelete
  9. ratu pun suke kumpul FM...skang kalau g memane walau dekat pun mesti bli FM.

    ReplyDelete
  10. mak metua rara pon banyak koleksi.dh naik penuh peti ais.

    ReplyDelete
  11. lagi byk lagi best, makin berseri seri la peti sejuk ieda

    ReplyDelete
  12. Byknye kak..cantik2 semua tu..
    lily kumpul FM tapi Qis jd perosaknye..dah dua dah rosak dikerjakannye..asyik dia p cabut2..dah tertanggal dah besi kat belakang..huhu..

    ReplyDelete
  13. ehh sama minat dgn wife pcl..mamadiana, kemana singgah even dlm negeri pon dia nampak FM mesti nak beli...

    ReplyDelete
  14. baik keychain or FM el x suka nk kumpul..sbbnya suka ilang...anak2 main..hahahaha..

    ReplyDelete
  15. cantik2 fm akak...
    sy punya byk dikerjakan dgn waiz..di buat main, geram betul

    ReplyDelete
  16. @el ekekek anak2 akak awal2 dul mcm tuu jugak el .. puas marah dan cakap baru mereka paham .. skrg x layan dahh :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...