Monday, December 5, 2011

JAILANI suami RAJA AZMI & hubungan ISTIMEWA


salam semua

macam-macam kisah rumahtangga artis skrg nie .. org2 biasa x der nye nak masuk paper kan .. soo selalu paparan tentang kehidupan artis dan org2 popular sahaja yg mengisi dada akhbar setiap hari .. akak punn x terlepas dari membaca kisah2 mcm nie .. jgn pula nanti org cakap kita x tahu apa2 pasal dunia sekeliling kita kan .. hurmm nie kisah pasal Jailani Sidek .. haaa uolss sure dah kenal kann abang kepada Misbun Sidek dan suami kepada Raja Azmi nie .. alahhh producer gempar sekejap tuu .. tgk tak cerita arahan dia "ANU DALAM BOTOL " ekekek akak x tgk punnn tapi tahu lah pasal cerita tuu

ok2 .. bukan nak cerita pasal filem dia tapi nak kongsikan pendapat pasal berita hot nie .. rupa2nya Jailani nie ada hubungan istimewa dengan wanita lain .. dlm erti kata yg jahat sikit adalah hubungan SULIT lahhh ahhaha .. jahat kann .. hakikatttt :)

hurmm macam x percaya je .. siap si Raja Azmi nie merelakan dan perempuan nie buat statement berani mati di paper lagi .. apakahhh maksud wanita ini ?? kalau dah lama ada hubungan istimewa kenapa baru skrg di hebohkan kann ..

 
pengakuan berani mati seorang ahli perniagaan yang bernama Zaleha Mohd Khalid, 47 tahun tentang hubungannya bersama Jalani Sidek dan perhubungan ini diketahui pula oleh isteri Jalani, Raja Azmi. Gila tak gila lah kan?


Kata Zaleha:-
Saya dan Jalani rapat, hubungan kami pada tahap serius. Saya akui saya sering bersama Jalani, boleh dikatakan banyak masa saya dihabiskan dengan Jalani. Anak-anak, keluarga dan teman mengetahui tentang hubungan kami, malah saya dan Jalani tidak pernah merahsiakan hubungan ini daripada pengetahuan Raja Azmi. Saya juga rapat dan baik dengan Raja Azmi.
Katakanlah yang anda juga meneguk air liur anda apabila membaca kenyataan ini. Pelik tapi benar kan? Kalau sudah sampai ke tahap ini, lebih molek rasanya untuk Jalani bernikah dengan si Zaleha ini. Raja Azmi pun seolah-olah merestuinya.. Tak gitu?

Dan Abang Nara tak sangka yang Raja Azmi sporting gila orangnya sampai membenarkan suaminya menjalinkan hubungan istimewa dengan wanita lain. Ini ajaib. Kata Zaleha lagi:-
Seperti dijelaskan Jalani kepada saya, Raja Azmi tidak pernah menghalang hubungan kami. Malah ada ketika Raja Azmi turut bertandang ke rumah saya, begitu juga saya. Kami saling mengunjungi. Hubungan saya dengan Raja Azmi tidak pernah bermasalah. malah saya menyayanginya sebagai kakak, begitu juga Raja Azmi menganggap saya sebagai adik.



mesra kan ??


sumber : abang NARA


persoalannya disini adalahhhhhhhhh .... sanggupkah kita sebagai isteri dan ibu kepada anak2 kita merelakan suami kita mempunyai hubungan sulit @ istimewa dengan wanita lain ???

kalau akak .. OH NOOOOO .. NOOOOOO !! minta dijauhkan allah menduga dengan perkara2 mcam ini , semoga menjadi renungan kita bersama ..

29 comments:

  1. rasanyer mcm thyeols dah kawen senyap2 la....perempuan tu mmg kaya giler

    ReplyDelete
  2. ap laaa nk jadi dgn org zaman skrg..kalo dh bemadu ckp j dh bemadu kannn

    ReplyDelete
  3. ermmm.macam ni pun nak didedahkan..buat malu jer..mungkin dah kahwin tapi baru nak declare.

    ReplyDelete
  4. and that's why agaknya raja azmi rapat ngan roslin and jailani takleh kata apa2....

    ReplyDelete
  5. eh peliknya..
    ni drama terbaru raja azmi ker?

    ReplyDelete
  6. ya allah..menakutkan...
    msti ada something d sebalik ni..xde pompuan sgup nk merelakan mcm ni..klo adapon..dlm hati..hnya tuhan y tahu...

    ReplyDelete
  7. patut ler masa raja azmi ado ehem2 dgn pemain bdminton tu laki dia relak je

    ReplyDelete
  8. ohhh tidakkk...

    hanya mampu kata no no no ja...dunia retisss kan..

    ReplyDelete
  9. kita doakan yg terbaik saje la kan kak?

    ReplyDelete
  10. Gulp...scary lah.

    Kalau saya pon tak sanggup kak.

    ReplyDelete
  11. tak paham la umah tanga org ni
    pelik2 rsenye
    yg raja azmi pn ade gak dgr psl dia & lelaki lain kan
    ntah la kan..

    ReplyDelete
  12. ohhh.. tidak tak sanggup rasanya... minta dijauhkan perkara2 mcmni

    ReplyDelete
  13. mcm2 hal!!!

    ades, mintak simpang jauh2 hal gini ngan kitekan..
    apela punyer statement berani mati betoool.. :-p

    ReplyDelete
  14. huh? biar betul kak, baiknya Raja Azmi tu, ke ada udang disebalik mee ni

    ReplyDelete
  15. ntah2 dia siap bg syarat..kawan boleh asal jgn kawin..huhu apa nk jd dgn org zaman ni..lebih takut malu dari menanggung dosa bersubahat.
    Tapi, kita x tau cerita sbnr..Allah sj yg tau kan..

    ReplyDelete
  16. betul ke pompuan tu yg bg pgakuan..ntah2 wartawan yg hot kan cite..pape pun allah saje yg tau kan..

    ReplyDelete
  17. andai benar sebegitu sekali spoting nya si isteri...baik diizinkan sahaja..agar ada hubungan iktan yang sah..

    ReplyDelete
  18. dorang dh kawen kot. haha.. ok letteww..

    ReplyDelete
  19. erk..org camni pun ada ek??

    ReplyDelete
  20. tak terkejut pun ...
    cara hidup dah macam omputeh..
    apa nak heran...
    kan??

    ReplyDelete
  21. mereka mmg pelik2 belaka......

    ReplyDelete
  22. wah citer super hot nih...panasss...baru tau nih...

    ReplyDelete
  23. adoiii...apa kes nih? gmbr pun dah mesra sesgt tuh. siap pegang2 peha lagi...

    ReplyDelete
  24. akak.. kes raja azmi ngan roslin hashim tu tak pelik gak ka?!
    mungkin mereka ada sebab sendiri... biar je lah

    ReplyDelete
  25. muka zaleha tu iras2 cam raja azmi pun ha..ke tu adik dia..mcm2 lah

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...