Tuesday, December 27, 2011

dia JANDA bertemu TERUNA ~ azza elite temui teman baru


salam semua

skrg nie boleh dikatakan janda2 nie mudah dpt jodoh kan .. alhamdulillah .. kalau dah lama menjanda pun x elok juga .. selalu org salah ertikan .. kalau dulu janda2 nie selalu dipandang serong , selalu org duk kerling2 .. tapi rasanya zaman skrg nie janda2 semua banyak yg berpendirian dan jenis yg pandai berdikari .. 

syukur lahh , dalam dunia artis kita juga ada banyak yg mudah jadi janda dan cepat dpt jodoh semula .. agaknya dah trand koot .. x kesah kalau menjanda , kalau hati dah x suke kenapa nak tunggu lagi kan ..

hurmm kalau org2 lama nie cukup risau dengan title janda .. org mudah pandang serong .. tap hakikat org dulu2 macam tu kan .. memang benda2 macam nie bergantung kepada peredaran masa .. zaman skrg kebanyakan lelaki x kesah dia tu janda @ dia tu duda .. janji ati baik dan boleh sara hidup sampai ke tua .. ok dahhhhh :)

macam artis azza elite nie , khabarnya dah nak menikah setelah sekian lama menjanda .. syukur lah kalau macam tuu .. cepat2 kawin lagi bagus dari berpeleseran x tentu pasal kan .. nak2 artis nie .. semua mata memandang dan mulut berkata2 ..


Kata Azza Elite tentang bakal suaminya itu:-
Selain wajahnya yang comel, saya terpikat dengannya kerana keterbukaan untuk menerima saya dan anak saya. Bagi saya senang sahaja. Jika bakal suami saya boleh menerima saya dan anak saya, nampaknya saya mudah selesa untuk berkawan dan bersamanya. Dia pun seorang lelaki yang sangat baik kepada saya dan tak pernah mengguris hati saya. Jadi apa salahnya saya menerimanya kerana saya pun sudah lama menjanda. Sepanjang perkenalan, nampaknya masing-masing mudah untuk sesuaikan diri dan keadaan. Malah kami selalu mencapai persefahaman dalam perbincangan bersama. Jadi InsyaAllah kami akan bernikah pada awal tahun 2012. Tarikhnya saya akan umum pada masa yang sesuai kerana terlalu awal untuk saya mengumumkannya sekarang.
Abang Nara doakan agar Azza menemui kebahagiaan yang dicari selama ini. Harap-harap sebab muka comel itu hanya sedikit sahaja daripada sebab Azza mahu berkahwin dengan pramugara ini. Biarlah muka tak comel tapi hati kena baik. Barulah rumah tangga bahagia. Tak gitu?

petikan : blog abang NARA


bila baca nie , kata azza dia sukakan bakal suami dia sbb " CUTE " ekekek ye ke ?? hurmm jgn sebabkan wajah sahaja , nilailah dari luar dan dalam .. berusaha dulu agar perkahwinan kali nie tidak lagi berbuah dua kali .. selebihnya berserahlah kepada tuhan .. dia maha mengetahui, kita cakap lebih2 pun x boleh kan :)


16 comments:

  1. harap2 jodohnya kali ni berkekalan kan...

    ReplyDelete
  2. syukur...semoga diaorg bahgia

    ReplyDelete
  3. artis......
    em,... biasalah kan..
    moga panjang jodoh beliau

    ReplyDelete
  4. @mia-ina lamanyaaaaa x jenggah blog mia
    mia sihat ???

    ReplyDelete
  5. semoga berkekalan...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    Insyaallah
    berkekalan

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. Semoga ada jodoh mereka...semoga berbahagia lah..

    ReplyDelete
  8. dulu nak ngorat dia ni tapi tak lepas..hehee

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Tahniah..moga jodoh berpanjangan..

    ReplyDelete
  11. tahniah, moga jodoh berkekalan keakhir hayat

    ReplyDelete
  12. Moga dipermudahkan urusan mereka kan kak..

    ReplyDelete
  13. semoga jodoh berpanjangan....

    ReplyDelete
  14. @Woofer Storm ahahhaha :) lom jadi isteri org layie dik .. leh try lagi ;)

    ReplyDelete
  15. @Citarasa Rinduan aah artis .. selalu jadi perhatian org ramai kan .. kira idola lahh ;)

    ReplyDelete
  16. smoga mereka ber2 bebahagia..;)
    kureng sikit ngan minah nih..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...