Sunday, January 1, 2012

di atas BUKIT di laman RUMAH punn jadi


salam semua

selamat malam semuaaaaa .. amacam ?? uols sambut ambang 2012 tak malam nie ?? hurmm akak x punn .. sambut dirumahh , x tahulah , anak2 nie duk ajak ayah mereka ke dataran pekan tuu .. alahh ada sambutan kecil2lan ambang tahun baru nie .. kalau ikut akak malas juga nak kuar .. tgk dlm tv jelah , tapi kesian lak kat anak2 .. hurmm x tahulah , kalau tanye hubby dia memang malas nak kuar dah , dia ada kerja nak buat .. huhuh sedih , geram punn ada .. malam2 selalu dia sebuk ngan kerja juga , adakalanya x ada masa utk bersama ngan anak2 .. sedihhhhhhhh 

hurmm x perlahh tgk lah macam mana nanti .. jom layan pic2 akak nie .. kebetulan ada timbunan batu dan pasir di depan pagar rumah , hubby dan abang ipar akak yg bercadang nak ratakan , nak letak sbb keadaan becak selepas ujan baru2 nie menggangu kuar masuk kereta .. soo sblm di ratakan , budak2 nie duk main diatas tuu .. akak punn ape layie .. mengabadikanlahh aksi2 mereka .. sabor je kan ;)

jom layannnnnn .. tapi idoklahh pro sgt .. tembak2 bodo jeee :))



suke pic nie ..


tunjuk ape tuu anggah 

  tunjuk depan pulakk .. amcam2 budak2 nie :)


aisehhh suke lak pic nie .. machooo je hero akak nie ... ahakssssssssssssss

sukeeee pic nie !!
haa tgk .. dah lama bermain nielah jadinya .. yg beria nangis adalah raihan tuu .. hurmm ape layie nangis kerana jatuh sikit .. yang si anggah tuu bukan lah nangis tapi dia mengajuk si raihan tuu .. macam2 hal budak2 nie .. :)

ps : pasti yg dah kuar utk sambut tahun baru kan .. :( akak juga duk kat rumah .. x perlahh , ape2 punn selamat tahun baru sekali lagi buat anda semua .. x sabar nak tunggu fajar tahun baru menyinsing esok hari :)


10 comments:

  1. xkuar pun kak.layan idola kecil.haha.

    selamat tahun baru kak.

    ReplyDelete
  2. @zati embong selamat tahun baru jat ! .. same ler kite countdown di rumah jee ;)

    ReplyDelete
  3. Great photos, beautiful children!

    -GabiFaya
    http://gabifaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam tahun baru kak ieda, malam tadi nak tggu, kul 11.20 tertidur hahahha

    ReplyDelete
  5. @ajumohit owwh ye .. akak jugaa yg nunggu ngan anak2 .. tapi dgn yg sulong je .. yg lain2 dah berlayaoor ekekek

    ReplyDelete
  6. Macam2 aksi..seronok..happy jer tgk diorg..

    Selamat Tahun Baru kak..semalam sambut kat rumah jer..^^

    ReplyDelete
  7. Salam Tahun Baru 2012 Ieda... beat gak main tembak2 ..kira dah pro la tuh

    ReplyDelete
  8. adeh kak ape rahsianya anak2 akak nehh...semuanya semangat tauuu...

    ReplyDelete
  9. memang seronok tgk gelagat anak-anak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...