Friday, December 2, 2011

DAGING SUAMI masak KURMA !


salam semua

haaa amik .. lagi akak tergamam bila baca berita ini .. tapi x heran lah sgt kann kalau ada wanita yg sanggup bunuh sumai .. tapi bila di masak daging suami lauk KURMA ! .. perghhhh sungguh2 memeningkan kepala akak dan secara tak langsung memikirkan bagaimana lahhhh keadaan dia agaknya masa dia melapah daging2 tuu, wajah dia .. perasaan dia .. agaknya mcm wajah kita sdg melapah ayam .. huhuhuhu

semalam kita baca kisah bapa memarahi anak sehingga membawa kepada penderaan dan kematian .. haaa hari nie kisah suami yg dibunuh dan dimasak kurma kerana amarah si isteri x dpt dibendung lagi .. hohohoohoh

moh baca kisah kenapa si isteri marah sgt sehingga membunuh dan memasak daging suaminya .. kisah benar nie .. bukan main2 tau , dunia oh dunia .. sedih dan takut bila membacanya ..


ihsan google

Oleh kerana marah dengan suaminya yang mencuba melakukan gangguan seksual kepada anak perempuannya, seorang wanita Pakistan membunuh suaminya, kemudian memasak dagingnya dengan masakan kurma. 

Akibat perbuatannya, wanita tersebut kini dihukum penjara di Karachi. Zainab Bibi, mengakui bahawa bukan sekali itu sahaja suaminya, Ahmed Abbas, melakukan hal tidak senonoh terhadap Sonia, anak perempuannya yang berusia 19 tahun.




Ahmed Abbas adalah suami kedua Zainab dan Sonia adalah anak Zainab bersama bekas suami pertamanya.
“Selain itu, dia juga sama sekali tidak pernah membantu saya, dan selalu pulang ke rumah dalam keadaan mabuk sambil mengucapkan kata-kata kotor,” ujar Zainab, seperti dimuat harian Times of India pada Sabtu 26 November 2011.


sumber : hangat.net


agaknya BAGAIMANA lahh rasanya daging tu kan

ishhhhhhhhhhhhhh !!!


20 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    dah geram sangat tu....
    Subhanallah

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. ya Allah mcm ne la.. takutnyaaa...

    ReplyDelete
  3. Saya ada baca smalam, kembang tekak.

    ReplyDelete
  4. Ya allah tak dapat bayangkan la rupa daging suami masak kurma tu?

    ReplyDelete
  5. Seorg Ibu kan..sanggup membunuh demi kehormatan anaknya...Masak Kurma Lagi...

    ReplyDelete
  6. ishhhh..sampai mcm tu sekali...tak dapat bayangkan..hadoiilah..

    ReplyDelete
  7. kuss semangat terkejut tgk tajuk ni. Mcm jadik ye.

    ReplyDelete
  8. ni mmg dh tahap geram terlampau la ni..sampai dagingnya dimasak..

    ReplyDelete
  9. ingat Ieda melawak td..rupanya ada betul..Eii..mcm2..

    ReplyDelete
  10. ganas tul.....jgn main2 dgn perempuan zaman la ni brutal tu

    ReplyDelete
  11. Astaghfirullahalazim....

    mengucap panjang yus baca ni ieda.
    Biar betul? Tergamak dia lapah dan potong2 daging suami dia buat kurma> Sanggup ke dia makan tu?...huhu

    dunia2..macam2...

    ReplyDelete
  12. Adoiyai..mesti dah marah sgt nie.. iye laa anaknya..nak dirogol plak..

    ReplyDelete
  13. terus geli geleman bila ternampak apa juga lauk masak kurma kak lepas je baca citer nih...

    ReplyDelete
  14. eiii loya lak dgr kak.ehehe..

    ReplyDelete
  15. alamak kak buat masa skrg kurma bukan pilihan sy =P

    agak-agaknyalah sapalah mkn daging kurma yg dia masak tu kan..

    ReplyDelete
  16. uwekkkkkk...nk muntah....

    dah marah sgt lah tu...usaminya jahat sgt, pdn muka laki tu!

    ReplyDelete
  17. lelaki2 seksual kat M'sia ni pun harus diajar gitu, yg bapa rogol anak la, sumbang mahram la, bikin rendang daging je dorg tuh...huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...