Wednesday, December 14, 2011

DADDY i Love U ~ cabaran baru buat ZALIF


salam semua

pagi2 tadi baca berita pasal filem baru dari David Teo nie .. hurmmm not bad .. akak memang suke kisah2 yg berkisarkan kasih sayang ibu dan bapa kepada anak2 @ sebaliknya .. yelahh kisah2 macam nie perlulah selalu di ketengahkan , agar dapat dijadikan pendedahan dan pengajaran kepada masyarakat kita tentang nilai kasih sayang .. jgn ashik nak bunuh dan dera org sahaja .. huhuhuh 

sedar atau tidak , penerapan nilai kasih sayang sgt2 diperlukan zaman skrg , keruntuhan akhlak dan kepincangan minda sgt2 tinggi dlm masyarakat kita .. sedih ..dan kita semua jadi takut , betul tak ??

 para pelakon PAPA I Love U

sgt2 suke gandingan ini .. dan zalif nie adalah pelakon pembantu dlm 
BINI-BINI ku GANGSTER

Mencari keunikan filem Papa I Love You, barangkali keberanian David Teo selaku produser apabila memilih pendatang baru, Zalif mendukung watak Bahar sebagai teraju utama di samping Lisa Surihani dan Mia Sara Nasuha Muhammad Ridhuan (Mia), 6.

Lazimnya, kisah sebegini bersandarkan pada nama besar aktor yang dihormati bagi menarik perhatian penonton seperti Shaheizy Sam bersama Lisa dan Mia Sara dalam Sekali Lagi.

Zalif atau nama sebenar, Wan Md Zalif Naquiyudin Wan Abu Bakar Sidek, 26, mengakui saat pertama ditawarkan David Teo, dia seolah-olah bermimpi dan tertanya-tanya apa yang dilihat produser itu pada dirinya.

“Saya bukan kategori pelakon lelaki yang kacak atau berbadan tegap, sebaliknya bertubuh bulat dan mungkin boleh dikatakan comel-comel sikit.

“Entahlah, saya sendiri sampai sekarang masih belum menemukan jawapan �mengapa saya dipilih. Pernah saya usulkan pertanyaan itu kepada produser dan dijawab, ‘Saya mahu kasi you watak hero, you mau ke tak mau?’

selanjutnya DISINI


konon2 xcited nak tgk kan .. huhuhu OMBAK RINDU punnn x lepas huwaaaaaaa , tunggu DVD jelahhh alamatnyeee :(


20 comments:

  1. ok gak zalif nih blakon..
    ape salahnya kan????
    xkan nak pelakon ensem tegap jerk...
    tp mmg klako tgk dia blakon filem bini2ku gengster tuh... hehehe...

    ReplyDelete
  2. kak, sye pn ombak rindu xtgk lagi
    :(
    sedih ni

    ReplyDelete
  3. cantiknya lisa...
    qema pun xsabar nk tgu dvd ombak rindu, nak g tgk kat panggung xlepas lagi nih:)

    ReplyDelete
  4. tak pernah tengok dia berlakon... tak tau nak komen.. yang pasti tak suka david teohnyer cerita...

    ReplyDelete
  5. rasanya lisa mesti jadi tarikan dlm filem ni kan kak

    ReplyDelete
  6. cepat betui si david ni
    kuar cite baru ye ..

    ReplyDelete
  7. Pelakon baru erk kak.

    Saya pon tunggu DVD kluar jer lah.

    ReplyDelete
  8. baju lisa cantik la..suka sangat.....

    ReplyDelete
  9. xkenallah pelakon tue...hehe..

    ReplyDelete
  10. rara xsuke lelaki ni.hehehe xtau knp.

    ReplyDelete
  11. tak de pelakon lain ke selain lisa ni..
    cemuih dah..:p

    ReplyDelete
  12. wow....menarik ni kak....hero die comel2 gitu hahaahahaha...tapi tarikan pada lisa ngan adik mia la ni kan....

    ReplyDelete
  13. heronya lain dari yg lain...comel2 gitu...

    ReplyDelete
  14. @diana aah D .. aku punn duk terfikir .. x kan x der wajah baru kooot

    hurmm tahu dah .. sure dia risau takut x laku kalau amik minah lain kann :)

    ReplyDelete
  15. skala skali berubah hero..dpt mnarik penonton gak.dpt rsakan citer ni best..
    astro 1st je la

    ReplyDelete
  16. erm... macam best jerk.. bila nak tayang nieh kak?

    ReplyDelete
  17. jat rasa betul2 berani 2.hihi.mklumlah kalau jat,even tgk drama korea,mesti nk hero hnsem2.hoho.

    ReplyDelete
  18. ayat comel2 skit tuh cute jerk :)

    ReplyDelete
  19. Nanti nak ajak ayah Aqil ngan Aqil g tgk le kak.. Hik3!!! Suka tgk cite2 mcm nih.. Touching!!

    ReplyDelete
  20. suke tgk citer2 camni, mesti touching cam citer papadom..

    eh, nape lisa nmpk bam bam dalam gambar ni ek..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...