Saturday, December 10, 2011

ALHAMDULILLAH cek NUFFNANG pertama sudah pun sampai


salam semua

aduhhaiiii gembira berlipat ganda hari nie .. pertama petang2 mcm nie tgk kat mailbox dpt surat dari en nuffnang kita nie ... syukurrrr .. habuan yg di claim selama sebulan dah pun sampai ke rumah akak nie .. sgt2 menerujakan .. walau x banyak beriban2 ... still alhamdulillahhh syukurrr .. sape nak bagi kannnn :)

ada satu lagi kejutan yg akak nak share kan bersama sebenarnya .. tapi tungguuuuuuuuuuuu



memang x sangka akan sampai bulan nie .. sbb ramai kawan2 blogger cakap 1st cash out nie agak lambat .. syukurrr dah sampai .. berbunga2 jiwa :) hurmmmm kalau ada rejeki adalahh BE lagi .. tapi sampai hari nie still x der BE yg nak melekat ..

huhuhu mgkin sbb akak dah x berapa xtve BW koot @ kurang entry berbanding dulu .. huhuhuh nak buat mcm mana .. komitment kerja makin banyak , balik je bdn dah letih2 , kena masak .. ke surau layie .. huhuhuh tgk lahh kalau ada rejeki , x akan ke mana kan :) janji jgn bagi blog kita nie bersawang kann :)


18 comments:

  1. tahniah kak! bestnya dah dpt cek nuff...

    moga akak terus happy berblogging ye!

    ReplyDelete
  2. Tahniah...seronoknya...!!!rezeki jgn ditolak.....

    ReplyDelete
  3. tahniah, akak pun rasa cam nak cash out gak, tapi tunggu bulan depan kot

    ReplyDelete
  4. Siap bagi alamat penuh tu, baek2 sikit nanti income tax mai cari kat rumah nanti... kuikuikui.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak..
    lily tgh menunggu jugak ni..tapi baru jer cash out hari tu..maybe awal bln 1 kut baru dapat..Insyallah..

    Teruskan berblogging kak..^^

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak!!! Senegeri lah kita, saya kt triang ngeeee

    ReplyDelete
  7. Tahniah eida..dah dapat cek pertama.

    ReplyDelete
  8. tahniah kak ieda...
    manyak tu..
    leh wat soping YES.. heheheheh

    ReplyDelete
  9. masyukkk..hehehe..nnt dh aktif blk, leh tggu 2nd cek lak..

    ReplyDelete
  10. masyukkk..hehehe..nnt dh aktif blk, leh tggu 2nd cek lak..

    ReplyDelete
  11. bestnya kak.

    sy punya nuff dah bertahun tak bergerak pun hehe nak beli cekelat pun tak lepas =P

    ReplyDelete
  12. rezki tu kak walau skit boleh jugak dibuat bli pape yg penting.wat tambah2...

    ReplyDelete
  13. Tahniah! rezeki datang masuk mailbox :)

    ReplyDelete
  14. bolehlah akak belnja sy pas nie...heheheh tahniah kak...sy xcashout lagi..

    ReplyDelete
  15. salam kak...dah lamer tak kesini sibuk berkursus...apepun tahniah kak...

    ReplyDelete
  16. dilla punye lagi la kak..sepuluh tahun kemudian kot baru dpt cash out kan...huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...