Tuesday, December 13, 2011

akhirnya mereka bersatu ~ CHEF RISZ


salam semua

huhuh lately nie semua x sempat .. nak terjah blog abang NARA punn x sempat huwaaaaaaaa .. sikit2 entry mcm nie jelahhh .. semalam mereka dah nikah kan .. cantik pic2 mereka nie .. awesome sungguh ! ... suke dgn pic pertama mereka nie .. 

ermmmm tapi kannn wajah chef risz lain nooo .. siap terserlah make up dia .. uols masa kawin dulu , pengantin lelaki di makeup kan ke ??? huhuhuh



 see .. seee .. dah macam perempuan kan .. huhuhuh terserlah betul ! ahhahahah xcited nieeeeeeeee



ps : sakit ati sgt2 ... tadi call tmnet , dia cakap maybe akak punya MODEM rosak akibat dari lightning kelmarin .. huhuhuh sedih .. hari nie nanti kena minta tolong umi akak bawa ke kedai komp utk cek samada masih boleh guna atau tidak .. kalau tidak , huwaaaaaaaaaaaaa kena beli barulah ye ?? berapa ye kos dia ?? huhuhuhuh


24 comments:

  1. santek bini diakan...so sweet!!...moga bahagia selamanya

    ReplyDelete
  2. aaalaa... chef riz nampak sgt makeup... panten pompuan sgt cantik kan...hehe

    ReplyDelete
  3. sapa mak andam si riz ni
    sekali tgk buruk plak muka dia
    touch up bukan main...hilang seri maskulin tue
    but ana cantek bangat

    ReplyDelete
  4. yele...mmg dah mcm perempuan....tp mmg muka dia pun ada mcm muka perempuan...tang dagu tu runcing je..bila dh solek lg le sejibik..

    ReplyDelete
  5. dorang ni berdua serasi bersama, muka pun lebih kurang.semoga kekal ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  6. ketara sangat chef riz tu bermake-up

    ReplyDelete
  7. Nampak sgt mekap chef riz..wife dia sgt cantik..
    Tahniah..moga kekal bahagia selamanye^^

    ReplyDelete
  8. siapa kah jurumekap dia ni??
    hilang terus kekacakan chef risz..
    nampak kejelitaan pulak..
    muahahahah

    ReplyDelete
  9. comelnya anak serina...

    sweet jer couple ni...

    ReplyDelete
  10. suka tgk gmbr yg pertama tu... sweet je dorg berdua ni.

    anak serina makin comel!

    ReplyDelete
  11. mmg comel ana dahlia..muka lembut & ayu jer...

    hehe...jelas sgt lipstick pink tu,ngeh2..
    apa y lya tau.. kalo majlis kat rmh, biasa pgantin laki x dimakeup..sbb akan nmpak jlas dlm pic..tp klo mjlis kat dewan/hotel y b'aircond akn dimakeup sket..sekadar bedak g2 j rsa.. sbb effect pcahayaan.. tp y ni..nmpk myerlah sgt makeup dia.

    ReplyDelete
  12. even dye J,tp tetap cantek kan kak =)

    ReplyDelete
  13. tak perasan lak mase tgk gambar riz kt FB..kt belog akak ni baru perasan..cam pompuan lak die mekap..

    tpi suke tgk ana..cantiknye die!

    ReplyDelete
  14. Semoga mereka berbahagia....cute wife dia..

    ReplyDelete
  15. Cantik sangat diorang ni kan kak :)

    Myra dulu kawen takde plak touch up pgntin laki :)

    ReplyDelete
  16. MMG NAMPAK SGT MAKEUP DIA ....

    HARI TU MODEM TMNET MUNNA PUN ROSAK KENA KILAT... MUNNA CUMA TUKAR MODEM BARU DGN TMNET RM 80 JE

    ReplyDelete
  17. hehe..ye la ,nmpk mekapnya hehe..

    tahniah kat pasangan..

    ReplyDelete
  18. Amy admire gila kat chef riz nie , pantang kuar kat tv amy mesti tengok..sanggup tinggal keje lain semata2 nak tengok c.rizs hehehe...

    ReplyDelete
  19. Cantik kan..suka tgk muka dia

    ReplyDelete
  20. Ayah Aqil dulu mengamuk2 x nak mak dia pakaikan bedak masa nak pegi sanding.. Mak dia bising sbb muka dia berminyak.. Hik3!!! Tp kedua mempelai ni mmg sama cantek kan kak.. ;)

    ReplyDelete
  21. pernah tgk pengantin laki kena mekap, mamak la tapi. so paham2 jerla camner rupernyer. ekkekekeke

    ReplyDelete
  22. @rara pinkmafia yeahhh ekekekek .. itulah , namanyee jodoh dikk :) kira dia bertuah lah kannn :))

    ReplyDelete
  23. haah laaaa...jelas gile lipstik chef riz tuuuu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...