Friday, December 30, 2011

akhirnya AFDLIN SHAUKI BERSUARA tentang KELANTANGAN chef wan


salam semua

akhirnyaaaaaaa abang adlin .. ( wahhhhhhh abang .. eekke ) bersuara .. hurmm ada betulnya , jom sama2 baca .. suke dgn komen afdlin yg tidak berat sebelah dan its perfect lahh kan .. kita bukan dlm dunia dia mgkin kita x paham , tapi bila baca komen dia nie .. ada logiknyaaa .. soo layannn jelahhh


 info : abang NARA


kan bagus kalau ada org yg mendamaikan keadaan macam ini .. x lah perkara2 macam nie berlarutan dengan prasangka negative kan .. malu je ngan org2 bukan islam , bila tgk org islam bercakaran atas sbb yg remeh .. remeh ke ?? hurmmmm tepuk dada tanye selera .. seyes malu sbb akak punn org melayuuuu


24 comments:

  1. ntahla diaorg nih.... mcm2 hal...
    apepon saya tetap minat osbon... hehe
    mlm nih final...

    ReplyDelete
  2. ni kes adlin ngan cef wan aritu le kan kak...hihihi...adlin mase mengomen org kemain laser, tapi bile batang hidong kene komen tak leh terima hahaahahah...melenting terus ngan cef wan.....adoi mmg lawak tgk dieorg nie...

    tapi suke gile kenyataan afdlin shauki ni...mmg byk betolnyer!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. apa2 pun mlm ni pasti boboi menang..

    ReplyDelete
  5. @fieda akak pula minat ngan pelawak dari indon tuu ;)

    ReplyDelete
  6. Macam2lah diorang ni.. Kepada yang menang nanti TAHNIAH.. Pada yg kalah, anda x gagal cuma rezeki kemenangan x berpihak pada anda tp anda ttp yg terbaik antara yg terbaik.. ;) Happy New Year!!! ;)

    ReplyDelete
  7. alahai,malu bila baca dorang ni bercakaran, moga ambik iktibar lah dgn apa yg aflin ckp ni, jgn esok aflin ni pulak kena hentam sudah

    ReplyDelete
  8. letih dgn ngomelan CW yang tak abis abis menegakkan ego nyer..

    ReplyDelete
  9. ditelan mati mak
    diluah mati bapak

    *

    takpelah, bukan dunia saya. saya tengok aje. :D

    ReplyDelete
  10. afdlin memang terbaekk. Suka komen dia di sini..:)

    ReplyDelete
  11. hidup afdlin. dier mmg lawak. but now he;s so cool :)

    ReplyDelete
  12. macam2 hal kan kak ieda, good luck untuk diorang semua malam ni

    ReplyDelete
  13. Nampak Afdlin lebih rasional dlm memberikan komen di FBnya. Kecoh betul isu ini kan...

    ReplyDelete
  14. biarkan mereka dengan kontroversi masing-masing..heheeee

    ReplyDelete
  15. Apa2 aje laa.. Moga yang bertanding malam ini akan berjaya.. :)

    ReplyDelete
  16. @Tina Othman tulahh kita tgk nanti malam nie macam mana pula komen chef wan pada persembahan dia ;)

    ReplyDelete
  17. huhu, bnda buruk xperlu nk kecoh 1 malaysia kot.huhu

    ReplyDelete
  18. emmmm...tak habis2 cite depa ni kann...

    ReplyDelete
  19. dilla da bace yg chef wan balas..nmpk no die terasa ape yg afdlin ckp...tpi dilla pun lebih setuju afdlin ckp, kekadang chef wan komen tu menjatuhkan sgt..penat org yg berlawak tu..bukan diorang niat nk memalukan diri sendiri pun berlawak di pentas kan...just diorang tak lawak jek...

    ReplyDelete
  20. yus rasalah kak...Chef wan ni overlah plak.. tu lah akibatnya kalau byk cakap kan... memang betul dia telus bab mengomen tapi bila ditengok balik, mcm riak pun ada juga

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...