Tuesday, November 15, 2011

tertunai HAJAT ~ pizza oh pizza


salam semua

hurmm lepas je kami ke tasek bandar ahad aritu .. akak terus bawa anak2 ke pizza hut di GIANT kuantan .. selesai solat di masjid Bukit Ranggin terus ke sini .. bukan ape .. kebetulan memang dah lama x makan kan .. soo memang kira nasib lahh sbb akak dah tahu rest pizza disini tgh renovate .. 

nasib baik dah siap .. cantik juga deco dia .. nampak ceria lah kan berbanding dulu .. ok lah moh layan pic kami yg agak stress sbb menunggu lama .. mcm biasa disini service dia kureng sikit .. cuma kena banyak bersabar menunggu .. huhuhh



deco didalam rest , memang nampak lebih ceria dari dulu .. tgk budak2 nie , sebuk nak posing .. padahal dah bosan menunggu kan .. sib baikk x lapar sgt ekekke :)


post maut dari anak teruna ku .. cakap " adik sayang ibu tak ?? , sayang banyak mana ?? " terus dia peluk kuat2 .. cakap sayang ibu banyak nieee .. adehhhh lawak lak akak masa tuu :))

bubur dia dah lain sikit dari dulu .. dah lama x makan kan .. bubur kali nie lebih sedap dan banyak ramuan ! 

muka lapar zahrien terserlah .. :)


2 jenis pizza mlm tuu .. ape ke nama entohhh .. x hinggat dah .. 
yg pasti pizza bawah tuu , pizza baru :)


kak ngah x suke pizza mlm tuu .. dia nak makan nasi lemak .. so ayah dia dah tapaukan utk dia nasi lemak 

ramainya org mlm tuu di pizza .. mula tu pelik kenapa ramai kan .. rupenya ada sale .. hurmmm serendah rm1.00 tuuu .. akak malas nak masuk .. ongkoss x mengizinkan .. kalau masuk alamatnya x cukup duit lak nanti .. ekekek ( kebetulan x berbelanja rumah layie nie .. relaxx je kan .. ) 

kira puas hatilah dpt makan pizza mlm tuu .. sbb dah lama benar x makan .. hubby akak x berapa suke makan pizza nie .. sib baik mlm tuu mood dia baik .. dia ikut je .. x banyak cakap punn ekekke .. tkasih abang ..




29 comments:

  1. bisa buat air lioq meleleh ni
    lama gak x terjah pizza hut
    kat sini ader but x halal la
    nangesss

    ReplyDelete
  2. tapau nasi lemak buat makan dlm pizza ker kak?

    ReplyDelete
  3. baru dua hari lepas mkn pizza. hehe

    ReplyDelete
  4. amboi akak..
    berpizza yer deme.. jeles3

    ReplyDelete
  5. anak2 nomi pun suka pizza... abg ngan pizaa... adik la ngan soupnya... hehe

    sekali sekala bawa anak mkn pizza ni seronok jugak kan...hehe

    ReplyDelete
  6. KALAU GI GIANT MUNNA SUKA SIZZLING MEE KAT FOODCOURT TU ..SEDAPLAH KAK

    ReplyDelete
  7. Dah lama jugak tak makan pizza hihihi

    ReplyDelete
  8. skrg ni piza dah x sedap cam dulu
    domino jugak sedap hehehe

    ReplyDelete
  9. sedapnyer pizza..... lama dah x makan, makan sup dia panas2 time ujan ni ok gak kan.. hehe

    ReplyDelete
  10. Tak ingat bila kali terakhir makan Pizza...lamaaaaa sgtt dah rasanya...

    ReplyDelete
  11. giant sale eh kak... lama tak pegi...

    ReplyDelete
  12. qema suku bubur pizza tu kak..

    ReplyDelete
  13. yus suka chicken soup dia, kalau mushroom soup kureng sikit...

    pizza yg terbaru tu sedap kan, yg bulat2 tu mula2 ingatkan meatball, rupanya cheese.....hehe

    ReplyDelete
  14. akak ke masjid bukit rangin..? dah dekat dgn umah sy tuh..

    ReplyDelete
  15. wah sedap tu kak makan pizza saya juga x berapa nak berkanan gan pizza...bukan selera saya kot

    ReplyDelete
  16. pergghh!sedapnya pizza tu..huhu

    ReplyDelete
  17. Pizza memang sedapkan kak..
    makanan Fav Qis.. ^_^

    ReplyDelete
  18. tp tu la kan makan pizza skang pun dh mahal...awal2 bulan je leh masuk pizza :)

    ReplyDelete
  19. @ratusiput aah RS .. akak punn lagilahh sebulan sekali pun jarang sbb hubby x suke :)

    ReplyDelete
  20. Suka tgk picca kak ieda ngan anak2.. Kak ieda comei btoi ler.. Siyes!!!! ;) baru smpt nk BW kak..

    ReplyDelete
  21. wa...pizza..sy suka sy suka!
    anak2 akak sukalah mkn pizza yer...rina tu mcm ayahnya yer xmkn pizza ye kak...

    sygnya zahrien kat ibu dia yer..sweet!

    ReplyDelete
  22. ntah knp saya x suka pizza...huhu

    ReplyDelete
  23. waa...bestnyer makan pizza..saya kalo ke pizza hut acara wajipnyer mesti hirup mushroom soup sementara tunggu pizza sampai... pizzanyer yg paling saya suker super supreme keluar la mak datuk pizza baru itu jer yang saya oder...lepastu minum pulak ngan air pepsi memang meletup...hehe

    ReplyDelete
  24. bestnya dapat makan pizza....dah lama tak makan....kena pegi cari jugak ni....

    ReplyDelete
  25. sana sini jumpa piza kat blog kwn2, haisy, tk leh jadik ni, hihkhihk, namapk gaya, kena terjah piza jugok nih..;-)

    ReplyDelete
  26. sweetnya tgk akak bergmbr dgn anak teruna tu..

    ReplyDelete
  27. waaaa...dah lame x makan pizza..mauh dah 1/2 tahun agaknye..asik nak mkn piza.x jd..asik nak ajak..asik bz..tu la smpi skrang x mkn..
    intan selalu mkn piza..mesti order olio ..nyum..nyummm

    ReplyDelete
  28. sedapp tak kak pizza yg baru tu?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...