Thursday, November 24, 2011

terakhir di SEK KWANG HUA & x sempat .. x sempattt


salam semua

fuhhh ... dah bersawang dah blog akak nie .. dua hari yg memenatkan sehingga x dpt nak update blog ! ... what ! .. sebuk nooo ye ieda .. huwaaaaaaaaaaa yesssssssssss !! sgt2 sebuk plus penat yg x dpt dibayangkan .. welll life goes on .. walau penat mcm mana sekalipunn tetap kena buat kerja yg telah diamanahkan ..buat dlm senyum walau rasa mcm nak pecah kepala ... redha dan akak selalu mohon allah permudahkan semua urusan akak di tempat kerja mahupun di rumah :) .. 

dan bertambah2 pula komp di rumah still x leh guna sbb belum set up lagi , penyambungan diantara line internet dan pc masih tergantung .. sbb tuu entry2 x dpt akak buat utk publish .. selalunya akak akan buat entry di mlm hari dan auto publish sahaja kan .. soo skrg nie x dptlah nak update .. haaa nie entry curi2 update namanya ... ekkeke x daya nak biarkan blog kesayangan akak nie sunyi sepi je .. :)

ok nie cerita last 2 weeks , last day school anak2 akak .. nina dan riena .. akak ke sek mereka awal 2 hari sblm cuti persekolahan bermula , terus ambil duit rm 100 sorang tuu , report card dan surat pertukaran sek mereka .. settle semuanya .. terus akak uruskan pula pertukaran mereka ke sek di pekan .. fuh ! hari2 yg memenatkan .. yelah minggu tu juga akak berpindah rumah kan .. huwaaaaaaaaaaa

 pic2 yg sempat akak ambil , masa nie nina sebuk nak bergambar ngan kawan2 katanya .. buat kenangan .. sedih je wajah anak2 ku ini .. katanya nak simpan sebagai kenangan nanti .. ok2 nanti tgk dlm blog nie ye kakak ... :)


 dengan rakan sekelas yg agak rapat dengannya .. tapi budak nie pun nak berpindah ke KL untuk sesi persekolahan tahun depan .. sama2 berpisah lah nie :)


 semua kawan2 cumei2 je kan .. anak akak nie je sorang yg terlebeyyy besar dan sihat ekekek

 sabriena pula dengan kawan2 baiknya .. hurmmm :) suke tgk pic nie .. amik ngan kamera hp akak je nie :)

semua pemalu ! .. senyum2 sinis .. harap2 ke sek baru nanti nina & riena dpt sesuaikan diri .. insyaallahhh

buat kawan2 akak still x leh nak BW di rumah .. di office pula sgt2 sebuk .. x cukup masa dan tangan rasanya .. huuhuh insyaallahh kalau dah berkurangan akak BW ye .. tu punn ada juga blog kawan2 yg akak singgah sambil2 .. jgn marah tau ! ... kalau internet di rumah dah ok .. sure akak akan singgah rumah2 uols ... insyaallahhh !! :)

ps : skrg di ktn hujann je .. dah 2 hari tau .. agak2 banjir tak ?? ekekke .. sejuk je .. dan bila balik ashik lapoor je anak2 .. mak dan ayah dia pun same je .. ekekkeke , nak masak ape lahh hari nie huuhu x ada idea lahh wehhhhhhhhhhhh !!!

28 comments:

  1. bess yer cuti sekolah....bergambo sakan....mmg hari2 ujan...beb sori FM tu aku beli tak bnyk insyallah next time reserve utk hang naaa

    ReplyDelete
  2. anak2 ratu pun pindah skolah tahun depan.dekat ngan umah.sblum ni dr umah ke sekolah dlm 17km.jauh.penat ngan jem sme.thn dpn insyaAllah relek skit.comei2 jejaka yg sekelas ngan anak akak yg sulong tu...ehehe..

    ReplyDelete
  3. comel! hehe rindu zmn skolah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda

    boleh membuat kenanggan.....

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. akak dah pindah ker???
    keje cmner??? akak kt shahputra lagi kan....
    rindulah kt akak... lama x jmpa...

    ReplyDelete
  6. Berhati2lah di musim hujan yang berkebetulan dengan musim cuti sekolah ini. Awasi anak2 selalu, takut terjadi sesuatu yang tidak kita ingini.

    ReplyDelete
  7. wah nak pindah sekolah...nanti dapat kawan2 baru...rumah pun baru kan kak...tengok gambar2 ni teringat zaman kanak2 dulu...sonoknyer..

    ReplyDelete
  8. Eh.. Saya pun nak pindah rumah kak.. Bakal merasa penat lelah pindah rumah jugak laa ni.. Huhu..

    Take care kak.. :D

    ReplyDelete
  9. kat sini hari2 pun hujan juga kak..tapi pagi cuaca cantik jer..asal petang jer hujan..memang kena berjaga2lah..lagi2 cuti sekolah ni..

    ReplyDelete
  10. anak akk sek cina ker..bestnye...
    selamat cuti sek dik

    ReplyDelete
  11. msti sedih nk tukar sekolah kan...huhu

    Ala comel2nyer classmate anak2 akak..

    Nti pindah sek cina jgk ke?

    ReplyDelete
  12. hmm selamat menyesuaikan diri dgn environment baru kak...

    psst masuk belog yana jap, ada teka-teki

    ReplyDelete
  13. musim banjir ni kak, klate & tganu dah banjir, hati-hati ye..

    pindah rumah mmg memenatkan..

    ReplyDelete
  14. skolah cina yer? bgsnyer :)

    ReplyDelete
  15. sedih anak2 akak nk berpisah ngan rakan sekolah... nnt dpt kawan baru pulak di sekolah baru..hehe

    ReplyDelete
  16. Sedih bila berpisah ni kn.. X pe moga tmpat baru nnt akn lbh baik.. Insya'allah!! ;) rindu ngan akak.. ;)

    ReplyDelete
  17. cuti sekolah dah start..
    hujan turun memanjang...
    macam xbest ja nak pergi bercuti

    ReplyDelete
  18. buat nasik ayam je..
    hujan2 bi best makan nasik ayam..
    heheh

    ReplyDelete
  19. akak baru semalam sekolah anak akak release duit seratus tu... hehe..

    ReplyDelete
  20. Semoga segalanya terbaik dan lancar utk k.ieda sekeluarga.

    ReplyDelete
  21. ya Allah... sangat geram tgk itu budak. kalu jumpa la satu hari nnt, mmg saya peluk kuat... picit pipi sampai lebam... cubit sampai nangis.. hehehe

    ada berita gumbira nak kongsi ngan akak.. sila ke umh saya.. hehehe

    ReplyDelete
  22. InsyaAllah kak, pelan2 diorang ok punya ;)

    ReplyDelete
  23. alorrr sedey jerk nina n rina tinggal sek n kawan2 yer.. xper, nnti kat sek baru ada kwan baru lak... k

    ReplyDelete
  24. take your time Kak Ieda...Alin tungguuu..

    ReplyDelete
  25. Tak pa..slow2..janji update..

    ReplyDelete
  26. ieda..berpindah rumah aje ke.

    ReplyDelete
  27. teringat zaman2 sekolah dulu..selalu pindah2 bila ayah kena tukar tempat keje..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...