Wednesday, November 30, 2011

roti tempayan yg enak BERDUA


salam semua

haa nie kisah last week hari ahad .. dah cemuih makan di rumah utk bfast kan .. soo akak decide ngan ummi akak untuk menikmati roti tempayan lagi .. dah dekat sebulan x makan .. kebetulan kami nak ke pasar .. soo layan roti tempayan nie berdua dengan ummi .. ekkekeke jgn jelesss .. sedap x leh cakap lahh .. sbb dah lama x makan tuu yg jadi kebuluq kejap bila tgk roti nie :)

untuk anak2 dan suami akak belikan roti canai biasa je .. hurmm kalau beli roti nie x sedap tunggu lama2 .. bila bawa balik rumah dia jadi keras kan .. so mereka x nak .. suh belikan roti canai biasa sahaja :)

makan ngan kuah kari daging cincang .. perghhhhhhhhh mantopsss !! :)


mak akak pun dah lama x makan katenya .. hurmmmm leka makan sampai x perasan akak snap pic .. pic snap pakai camera hp jeee huhuhuh

last sekali mcm biasa wajah tuan tanah nak enterprame .. ekekeke terserlah ketembaman kuuu huhuhuh :)

 geram betul tadi nie .. komp yg biasa akak guna utk edit pic dan buat entry x leh nak komen dan buat entry baru .. x tahu apa masalah blogger dlm komp tuu .. nie akak guna komp anak akak .. huhuh .. kenapa erkk ?? ke mozila tu x leh digunakan layie .. tapi kalau bukak blog org lain ok je .. leh je komen huhuhu
tu yang entry susulan akak nie lambat huhuhu


ADA SESIAPA BOLEH BANTU ??


dah ok dah !!!! sibb baik sbb tadi panik juga .. nie baru update ekekek :)


20 comments:

  1. Hari ini kakcik pun bermasalah nak tinggalkan komen di blog kawan2... :(

    ReplyDelete
  2. td nk comment x boley
    now br oke
    roti tue nmpk bentuk mcm roti naan ekk akak...sedap!

    ReplyDelete
  3. sy panggil roti nan..the best roti nan kat area umah sy sb kuah die sdp sgt..hehe

    ReplyDelete
  4. older post tu tak hilang..
    cuma dia transperant je..
    boleh edit kat template designer je..

    ReplyDelete
  5. Memang pagi tadik blog ada masalah.. nak tinggalkan komen.. skrg nie baru okey .. :)

    ReplyDelete
  6. gebuunya roti tu kak..

    mak akk menten cun ;) nampak mcm kwn2 je dgn akk kan.

    ReplyDelete
  7. Berselera betul mak akk mkn, sampai tak perasan gambo kena amik. Sedap sgtlah tu ☺☺

    ReplyDelete
  8. biler la nk dpt jumper akak nih. nk raser akka msk boleh? ekekkekekeke

    ReplyDelete
  9. eh..yelah sis, td sy nak komen kat blog kawan2 pon x leh..

    ReplyDelete
  10. lama x tgk wajah comey akak..hehe..

    besarnya roti tempayan tu... hehe..kenyang sampai ke petang la gamaknya...hehe

    ReplyDelete
  11. @eB ezrin doa2lah eb ada jodoh kita nak jumpe :) kalau mai nanti sure akak masak kan .. insyaallahhhh

    ReplyDelete
  12. Kakak rasa samalah kakak tadi pun masa rehat tak boleh reply komen blog kakak dan nak komen blog kawan tak boleh. Tapi sekarang dah ok...

    ReplyDelete
  13. x pnh lg kot makan roti tempayan, sedap ke? hehe hr tu mkn roti arab tp x sedap, huu

    ReplyDelete
  14. betul lah sis..td pon akk nak kuarkan N3 tak leh...nak komen tak leh..kuar Eror 503...dah lama2 baru ok...

    ReplyDelete
  15. rara pon sama kak.kena refresh balik banyak kali.

    ReplyDelete
  16. betultu kak tadi saya nak komen kat blog akak pun tak boley...skang dah ok kan...

    ReplyDelete
  17. @Liyana kalau roti arab memang akak x suke .. tapi roti tempayan @ nan nie memang sedap .. depends pada kuah karinya lahh :)

    ReplyDelete
  18. @rara pinkmafia aah dik akak bukan setakat refresh banyak kali tapi restart banyak kali lagi ekekek :)

    ReplyDelete
  19. @(Lizz) http://www.mummycute.com/ aah tadi tuu bikin suspen je kan .. skrg dah ok dik :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...