Sunday, November 13, 2011

roti CANAI BANJIR ~ sesekali di luar bersama TERSAYANG

salam semua

selamat pagi ahad yg indah .. cuti nie x indah buat akak .. huhuh penat mengemas dan tgk berselerak nie .. tapi x habis2 lagi sebenarnya , dlm pada ituu mood mengupdate memang mencurah2 ekekeke , blogger tegar lah katakannn .. tegar kah ?? * wing ( kebetulan je minggu nie x balik kg .. ahhaha )

banyak lagi yg memerlukan pertolongan suami .. dia x sihat pula .. duk baring kepeningan dari pagi semalam sampai mlm tadi .. soo akak memang buat sorang2 , mengemas baju sebenarnya .. pinggan2 dlm almari belum dikemas .. tu yg paling malas uhuhuh , harap2 hari nie dpt mulakan buat sikit2 ... aminnnn kembalikan mood kuuu dan semangat mengemas rumah kuuu :)

ok ... nie kisah pagi semalam .. pagi2 lagi akak dah mula berkemas .. packing baju2 dlm kotak , banyak x leh cakap ..bila mengemas nie barulah nampak mana2 baju yg x perlu disimpan lagi .. harus disedekahkan , kalau tidak akan menjadi buruk dlm almari .. hurmm sambil2 tuu dah asingkan mana yg perlu disedekahkan pada fakir miskin di kg akak .. :) 

sedar x sedar dah kul 10 punn kami kuar bfast .. x larat nak buat sarapan .. last2 hubby yg x berapa sihat tuu akak ajak makan roti canai di batu 6 Taman Tas .. ok lahh sbb dah lama sgt x makan roti canai banjir nie .. anak2 toksah cakap .. memang suke sbb kami jarang makan kan :)


 mcm biasa gelagat anak teruna ku sorang nie .. mcm2 .. skrg dah pandai buat aksi bila kita cakap nak ambik gambar dia :)


 kak ngah sabriena yg x mau kalah .. :)

 mee grg utk zahrien .. mula2 dia nak nie ... bila tiba roti kakak2 dia .. dia nak roti pula .. mana x naik hangin akak nie .. last2 tukar ngan kak ngah dia .. sibbb baik kak ngah ok ... :)

 nescafe tarik untuk akak lahhh .. perghh dah lama x pekena nescafe tarik nie huhuhuh


 cik hubby yg memang x der mood sbb sakit kepala .. ikut juga sbb lapooor .. padahal kat umah dia dah makan beberapa keping roti sblm kuar ... huhuh perut lelaki kannn :)

 hurmm anak dara akak yg sorang nie .. mcm biasalahhh nak roti canai telur banjir .. hurmm memang dah lama x makan .. ada dm sebulan .. ok lah kan .. bukan boleh makan selalu .. tgk muka dia dah sama penuh ngan roti dlm pinggan tuu huhuhuh


 akak amik roti canai biasa je .. tapi banjir ...



last sekali pic akak dan anak teruna kesayangan .. hurmm tgk lah tuu geram bila tgk dia pos mcm tuu .. nie kak ngah riena yg amik kan .. :) konon katanya " adik sayang ibuuuuu !! " hurmmm ibu punn sayang .. x ada anak ibu yg x sayang anak2 nyaaa .. ye dok ???

6 comments:

  1. comelnya anak sulung akak..cam anak saudara saya dah.
    selalu jadi mangsa peluk..hehehe

    ReplyDelete
  2. alya pun shuke roti canai..
    2 biji blh abes die sorang..
    maknyer kureng bab bergandum ni.. ;-p

    ReplyDelete
  3. saya pon bekpes dgn roti canai pg nih kak...
    roti canai mmg kegemaran anak2...
    tp saya tak suke sgt wat banjir gitu... heheheh

    ReplyDelete
  4. Lama tak pekena roti canai..huhuhu rindu la pulak!!!!

    ReplyDelete
  5. wahh sedap nyer akak layan roti canai.saya ni pelik sket.mmg tak suka banjir2.nnt kembang.hubby je yg mkn banjir2 ni tiap mgu.saya cicah2 je.hik3

    ReplyDelete
  6. BIASALAH TU IEDA BUDAK-BUDAK SUKA SANGKA YG BUKAN=BUKAN. SEDAPNYA ROTI CANAI BANJIR TU. DAH LAMA TAK PEKENA.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...