Monday, November 21, 2011

pagi yg INDAH , kepenatan & ke PUTRAJAYA


salam semua

alhamdulillahhhhh bersiaran juga akak hari nie .. di pagi yg cukup indah , ujan diluar , kesejukan dan akak drive ke tempat kerja dengan kemengantukan ! .. ahhahaha akibat berjaga mlm tadi sehingga jam 12 mlm .. 4 hari berkemas berpindah rumah amat2 memenatkan sehingga bisa2 betis dibuatnya .. berdiri lama kan .. x dpt nak bayangkan .. dan akhirnya selesai semuanya semalam ... tkasih x terhingga buat ibu dan ayah tercinta yg membantu dlm packing dan mengemas rumah disaat akhir .. dan buat suami tersayang x terluah dengan kata .. LOVE u DEAR ! ... x dpt bayangkan kalau akak buat sorang2 dengan suami huhuhu

dan hari nie akak memulakan perjalanan ke tempat kerja dari pekan .. syukur NO MONDAY blues ekekekke .. dan kebetulan pula dimaklumkan dari rakan pejabat akak dan dia akan ke putrajaya untuk submit dokumen nursing di sana .. huhuhu penat ! .. bingung ! dan macam2 lagi .. tapi akak cool .. :)) dah tugas kan .. sib baik akak mampu dtg hari nie .. kalau ikutkan hati ,badan dan betis yg masih sakit mahu sahaja akak MC  ... tapi x perlahhh akak masih boleh bertahan :)

dan hari nie akak bersiaran dengan blog dari office sebelum bergerak ke putrajaya jam 9 pagi nanti .. x tahan menanggung rindu dekat blog dan kawan ! .. uolss tentunya sihat kan ?? .. syukur .. 

insyaallah .. banyak yg nak di storykan sepanjang akak bercuti pindah rumah nie .. nanti2 slow2 akak story ok .. dan hari nie x tahu balik dari putrajaya pukul berapa .. yg pasti akak rindu nak BW rumah uols ! 
oh ya internet di rumah sudah di tukarkan , cuma akak x leh nak online lagi kerana ada beberapa perkara yg perlu di set up oleh adik akak .. soo terus menanti sehingga ujung minggu ini .. 

TKASIH kepada kawan2 , adik2 dan kakak2 yg x jemu2 singgah umah akak nie .. insyaallahh akak akan BW dan kunjungi rumah uols nanti .. jgn risau akak x akan lupakan UOLS !




27 comments:

  1. wait for u....okey okey..i'll wait..

    ReplyDelete
  2. wah pindah rumah kak? letihnya lah kan

    ReplyDelete
  3. saya faham kak...saya punye blog kemain lama tk sapu habuks...lg la dahsyat :P

    ReplyDelete
  4. ala ..Ayu pun tak lama lagi nak pindah rumah...penatnya.....
    :-( ..nie pun penat.sbb macam busy je weekend nie..

    ReplyDelete
  5. Rindu kat mu jugak.....jenuh nak bw ni

    ReplyDelete
  6. Huh... betul pindah rumah mesti letih dan penat. Walau nampak macam dah setel masih ada lagi skit-sikit kena buat juga ieda...

    ReplyDelete
  7. Tak ada orang yang takn letih kalau pindah rumah, kan? Sabo je la... :)

    ReplyDelete
  8. selamat pindah kak... org pindah makin dekat.. akak makin jauh pulak.. apa pun berhati2 di jalanraya..

    ReplyDelete
  9. la kak nak g putrajaya ke kak...meh singgah opis lieya ni...lieya kat kementerian kesihatan...kat parcel E...leh jumpe comolot gitu heeheheheh

    semoga sume selamat kak yea...

    ReplyDelete
  10. bab packing brg nak pindah mmg meletihkan..

    syukur suami akk sama2 membantu mesti tak rasa sgt penat tu kan :)

    ReplyDelete
  11. letihkan kak kemas barang pindah rumah ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. mmg penat pindah randah ni..sy dah 3 kali pindah pindah...

    ReplyDelete
  13. pindah rumah memang meletihkan tapi happykan bila dpt masuk umah baru

    ReplyDelete
  14. take care kak...pengalaman pindah rumah memang sangat memenatkan...

    ReplyDelete
  15. Alhamdullilah dah selamat berpindah yer...xpe kak hilangkan penat tu dulu pastu meh la jejalan rumah kami...hehe

    ReplyDelete
  16. Tak per kak ida, take ur time to rest.. Pindah randah ni mmg penat.. Silap2 leh demam.. ;D

    ReplyDelete
  17. pindah rumah lah keje paling lemah lutut kan...
    dah kemas pastu punggah balik...huhuuuu

    cepat sambung cite kak!

    ReplyDelete
  18. Memang penat kalau pindah umah bila nak pack2 dan unpack balik..adess.. tak terkata penatnya..

    ReplyDelete
  19. @lieyalatif looh dikkk
    huuh akak ke putrajaya Lembaga Jururawat Malaysia di parcel E lah jugak huhuhu .. kalau tidak leh jumpe ... mencik ! .. x der jodoh lah nie huhuhuh ..

    x per2 .. nanti nak kena gi lagi nie bulan 1 lak .. kita jumpe nanti .. janji2 :)

    ReplyDelete
  20. Pindah randah ni sesuatu yang amat meletihkan kan kak.. :)


    Apapun miss U too..

    ReplyDelete
  21. smg kerja2 pindah randah ieda d permudahkan...slmt bekerja

    ReplyDelete
  22. takpe kak mana urusan penting kenalah dahulukan..kami semua setia menunggu

    ReplyDelete
  23. semoga sumer urusan akak dimudahkan,slmt jln2 ke putrajaya jugak,hehehe

    ReplyDelete
  24. wah..pindah rumah baru ke Ieda..best lah ye..tp jauhlah sikit nak berulang dari Pekan ye..tak pe..alah bisa tegal biasa..asalkan bahagia kan..apa2 pun hati2 memandu terutama musim hujan ni..Take care ya..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...