Tuesday, November 8, 2011

macam2 hal .. umah BLOGGER eb & izwa pula x leh masuk .. huwaaa


salam semua

awat ari nie bila BW macam2 hal jadi .. ker blogspot ada problem .. nak masuk umah kawan2 ada yg kuar mcm nie 

blog adik izwa : bicara hati ini


dan 

blog adik eb azrin : ten little fingers


adoii dah banyak kali refresh dan restart dah komp akak nie .. line internet ok je , masalahnya kenapa blog mereka nie akak x leh buka .. sedangkan blog org lain ok je .. huhuhuhhu 
tulunnnnnnnnnnnnnnnn WHAT HAPPENED !!!!


25 comments:

  1. pagi td try masuk belog eb pun xleh......kena hack ker?

    ReplyDelete
  2. A AH..MMG XDPT..SEJAK PAGI TADI LAGI.. XTAU NAPER JD G2 YER.. TP TU BKN MALWARE DETECT KAN??

    ReplyDelete
  3. akak..izwap un kene dgn blog sendiri..kekekekeke...........n ade ade blog lain pun izwa x boleh masuk..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. samalah kak..bila nk masuk blog kak EB jadi mcm ni..tak tau apsal jadi ni erk..

    ReplyDelete
  5. @AYuNG ohhh ada lah blogger yg same prob ye bila nak masuk umah mereka2 nie huhuhu

    ReplyDelete
  6. @LYAfrina oh ya ke lya .. dari pagi .. huhuh harap2 leh solve prob nie kan ..
    entahlah akak punn x pasti malware atau ape ..

    ReplyDelete
  7. @:: Mrs.Eady :: loor ye ke dik ??
    dah tuu mcm mana nie .. huhuh geram pun ada .. ko siap leh gelak yeee ekekeke :)

    ReplyDelete
  8. tak suka jd mcmnikan kak..kalau jd kt sy lg buntu..sbb yg sy tau updated&publish tu je..yg masalah2 lain mmg tak tau nak buat apa..

    harap2 blog sy ok ok je :)

    ReplyDelete
  9. @LiLy @ MumMyQiStInA yelah lily .. akak ingat akak je yg x leh masuk .. tu akak buat entry .. risau kalau eb dan izwa cakap kenapa x masuk2 umah mereka ..

    ReplyDelete
  10. @mamyharraz yelah dik .. geram kan .. akak punn x pandai bab2 IT nie .. sakit juga ati bila jadi mcm nie huuhuh

    blog yati ok lagi .. akak leh masuk :)

    ReplyDelete
  11. ooo ye ke kak...eida xsempat nak BW lagi nie...nie baru jerk tengah menggigihkan diri BW>..

    ReplyDelete
  12. Betul kakak pun ada masalah tak boleh masuk blog dia.

    ReplyDelete
  13. assalam ieda..acik pulak..bila nak masuk ruimah kawan2 dihalang oleh malware,,

    ReplyDelete
  14. sama la kita xleh msk blog eB, apa masalahnyer yer..???

    eB pun xmenjelma lagi ni, maybe blog dia ada masalah..

    ReplyDelete
  15. a'ah kak ieda.. ina dah msg eb bgtau.. diapun x tau.. dia tanya nape jd camtu.. risau le kak ida.. takut blog kita plak kena.. :(

    ReplyDelete
  16. Tah sape lak pokeng tu ek... sian blog depa kena camtu. Risau jugak kalau blog sendiri kena cenggitu.

    ReplyDelete
  17. nie yg potong stim nak buat BW kan kak ida

    ReplyDelete
  18. Blogspot buat hal lagi agaknya...

    ReplyDelete
  19. eh, pagi tadi saya masuk blog eb ok jer...

    kenapa lak ni yer...

    ReplyDelete
  20. munna pun tak boleh masuk blog izwa... takutnya jadi mcm ni

    ReplyDelete
  21. pg td ms nak masuk blog EB pon gitu jgk, dah try byk kali x bleh jgk, dah sent email bgtau kat EB tp x tau lah camner kan.. harap2 tuan punya dah tau mende ni..

    kena hack ker?.. huhu

    ReplyDelete
  22. @maszmadi x tahulah dik , kena hack atau tidak .. pelik2 lah hari nie blog nie .. penangan makan daging banyak sgt kuut ekekek

    ReplyDelete
  23. Dah ok dh blog eB kak ieda.. Masalah dr kod html shoutcamp dia.. Ina dpt detect sbb bila ina bkk web shoutcamp oun dia jd yg sama.. So ina suh eb delete sementara shoutcamp dia smpai benda tu ok blk.. So, skrg blog eb dh kmbali brsiara.. Hik3!!! Rindu btoi ngn blog kkwn yg setia mcm eb ngan akak ni.. Kalo x leh msk rasa nak pecah lappy or pc jerk.. Kih3!!!!

    ReplyDelete
  24. mcm kena hack je... tu ada tulis ~ Pokeng was here tu...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...